من هیچ مشکلی نداشتم. بازی ها نصب میشد بدون هیچ مشکلی. نرم افزارها هم همین طور. سزعت گوشی هم کم نشده بود. البته من فقط بازی cut the rope و پرنده های خشمگین را امتحان کردم!!!
من هیچ مشکلی نداشتم. بازی ها نصب میشد بدون هیچ مشکلی. نرم افزارها هم همین طور. سزعت گوشی هم کم نشده بود. البته من فقط بازی cut the rope و پرنده های خشمگین را امتحان کردم!!!
دوستان من میخوام جایی که هستم رو رو نقشه بهم نشون بده .چیکار باید بکنم؟
بهتره همون زنجیلی بزارم بمونه.... میگن اندروید4 بازیای اچ دی رو جواب نمیده
مینی دارم 4.0.4
دوبار دیدم ریستارت شده
نمیدونم شاید هم قبلا باز هم ریست شده من ندیدم
مشکلش چیه؟
سلام
چرا نمیشه برای هر مخاطب بیشتر از یه شماره ذخیره کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشی هم مینیه اندرویدشم 4.0.4
سلام.
چرا، فقط باید روی علامت به اضافه کلیک کنی.
باید یکی از نرم افزار های ndrive ,navitelو یا maverick رو به همراه نقشه هاش دانلود و نصب کنی .تو گوگل سرچ کن خیلی راحت پیدا می شه .من خودم ndrive رو ترجیح می دم اما نقشه هاش محدودتره ،نویتل هم نرم افزار خیلی خوبیه در ضمن هر ان درایو و نویتل سخنگو هم دارند ،maverick هم فقط نقشه هست و محل فعلیتو بهت نشون میده .البته می تونی از گوگل مپس که فابریک روی گوشی هست هم استفاده کنی اما نقشه هاش آنلاینه.
واقعیتش من وقتی ناوبری رو اجرا میکنم آیکن ماهواره بالا ظاهر میشه و میره رو حالت پردازش اما هیچی نمیاره و اصلا وصل نمیشهباید یکی از نرم افزار های ndrive ,navitelو یا maverick رو به همراه نقشه هاش دانلود و نصب کنی .تو گوگل سرچ کن خیلی راحت پیدا می شه .من خودم ndrive رو ترجیح می دم اما نقشه هاش محدودتره ،نویتل هم نرم افزار خیلی خوبیه در ضمن هر ان درایو و نویتل سخنگو هم دارند ،maverick هم فقط نقشه هست و محل فعلیتو بهت نشون میده .البته می تونی از گوگل مپس که فابریک روی گوشی هست هم استفاده کنی اما نقشه هاش آنلاینه.
تو فضای باز هم امتحان کردید؟ در ضمن برای ناوبری باید به gprs متصل باشید .در هر حال من نرم افزار های دیگر رو پیشنهاد می کنم چون خودم هرکاری کردم نتونستم از ناوبری و مپس و ...استفاده کنم
آره ولی بازم نشد
راستی اون برنامه navitel رو ریختم اما نصب نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)