سلام
کسی تا حالا تونسته از وب کم این لپ تاپ تو یاهو استفاده کنه ؟؟؟
سلام
کسی تا حالا تونسته از وب کم این لپ تاپ تو یاهو استفاده کنه ؟؟؟
آره مشکلی نداره. ولی یکم گیر داره.
خوب خدا خیرت بده .... گیرشو بگو .... تو تست یاهو هم مشکلی نداره و کم رو نشون میده ولی بعد فینیش کردن باز هم نمی تونه وب کم رو پیدا کنه .... حتب وقتی وب کم روشن هست هم نتونست پیدا کنه ... اصلا تو سورس یاهو وبکم نیست ...
سلام
دو روزی هست هنگامی که لپو روشن میکنم دمای برخی از هسته ها تا 70 میره بالا و دمای کلی نزدیک 6 میرسه. فن هم به گونه ی متناوب کار می کنه مثلا هر دو سه ثانیه یک بار در حالی که هیچ کار سنگینی نمی کنم. پس از حدود نیم ساعت دما میاد پاییین
جز گوگل کروم چیزی باز نیست. آنتی ویروسم نورتن 2012 است در کنار malwarebyte
منم این مشکل رو دارم قبلا یادم نیست راهش انداختم ولی بعدا دوباره این ایراد پیداش شد
کسی میدونه راه حلشو لطفا بگه
یک مشکل دارم و کارمو خیلی لنگ گذاشته
میخوام برنامه نصب کنم گیر میده و همچین پیغامی میده و نمیشه برنامه رو نصب کرد![]()
چندتابرنامه هم امتحان کردم باز همچین پیغامی میاد
چه کار کنم؟ مشکلش چیه!!
unable to open archive file
منم اولش که لپ تاپو گرفتم همین مشکلو داشتم.
شما برنامه Winrar رو نصب کن مشکل برطرف میشه.
موفق باشید.
دوستان بالاخره یکی پیدانشد به ما بگه من چطوری میتونم ویندوزم رو عوض کنم درواقع از اون بکاپی که توی هارد هست استفاده کنم با ذکر این نکته
که من یک پارتیشن دیگه هم درست کردم درواقع میخوام یه حالی به سیستم بدم تا از این کندی دربیاد نزدیک 1 سال و نیم ویندوزشو دست نزدم یکی
بیاد یه راهنمایی درست درمون کنه ما کارمون راه بیافته.
تشکرات
slam bacheha man az windosam back up nagereftam va roze 2vom draive majazimva win7 man pak shod tavasote kharab kariye pesar khalam kheili zed hal khordam
1 soual : dvd back up ye l502x be male man mikhore?hame joziyate lap tapemonam yekiye.
man hich kari nemitonam bokonam ? wine aslamo gheidesho bezanam?
تو این تاپیک چرا جواب سوالات داده نمیشه؟؟!!!!
از دوستان میخوام در مورد این عوض کردن ویندوز این دستگاه راهنمایی کنن واقعا الان 3 ماه که من هی مشکلم رو اینجا مطرح میکنم اما دریغ از یک جواب درست حسابی!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)