پسوورد دومین کنترلر؟ نمیشه به هیچ وجه امنیت بسیار بالاست
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
پسوورد دومین کنترلر؟ نمیشه به هیچ وجه امنیت بسیار بالاست
یه مقاله در همین موضوع اینجا گذاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقاله اي با جزئيات كاملتر نيست؟انواع تهديدات از جمله ؟....InterruptionInterceptionModificationMasquerade
Last edited by saeed258s; 18-11-2008 at 20:06.
منظور من user و pass یه کامپیوتر تو شبکه است نه پسورد دومین کنترلر .
سلام دوستان
(کسی درمورد Network Neighborhood که چی هست اطلاعاتی درحد یه یا دوتاجمله
میتونه به زبان فارسی توضیح بده
اگه یادم مونده باشه در ویندوز 95 و 98 و NT اسم فولدری بود که کامپیوترها و پرینترها و بقیه منابعی که به شبکه LAN متصل بودن رو لیست می کرد که بطور پیش فرض روی دسکتاپ کامپیوتر هم آیکونش وجود داشت. معادل My Network Places در ویندوز XP و Server 2000 و 2003.
به این راحتی ها نیست
نرم افزار مخصوص می خواد
فکر کنم توی انجمن آموزش هک از پایه زودتر به نتیجه برسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بادروود
دوستان،این دستگاههای شبیه سازی که برایانتقال داده ها در شبکه های کامپیوتری از کابلهای برق استفاده می کنند چطوریه؟آیا میشه برای انتقال داده های اینترنت هم ازش استفاده کرد؟
آقا من یه سوال فنی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید .
ما تو خونمون 2 تا سیستم داریم که یکی سیستم خودم هست که روش vista نصب هست و ان یکی xp.
اینترنت ADSL از خط تلفن میاد تو کامپیوتر من و از کامپوتر من میره تو اونیکی سیستم.(اینترنت از سیستم من شیر شده)
سیستم دوم (همونی که XP داره) همیشه باید به یه --- تو اینترنت وصل باشه که وصل میشه و مشکلیم نداره ..
حالا سوال من اینجاست که اگه من هم بخوام به یه --- دیگه تو ایترنت وصل شم آیا تو --- سیستم دوم تاثیر میزاره ؟؟
اگر میذاره چه روشی هست که --- من برای خودم کار کنه و تاثیری تو اویکی --- نذاره ؟؟؟؟؟؟
مدومم هم USB هست...
با تشکر .
جاهایه خالی وی پی انه؟
اگه منظورت وی پی انه تأثیری نمیذاره
شما با ICS اینترنت رو share میکنی و فکر نمیکنم اگه وصل باشید به وی پی ان فرقی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)