تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 154 اولاول ... 478793949596979899100101107147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برلوسکونی:خودم تصمیم گرفتم تا پاتو را نگاه دارم؛او بازیکن بامهارتی است

رئیس باشگاه روسونری در صحبتهایی اعلام کرد که این خود او بوده که مانع از انتقال پاتو به لیگ فرانسه شده

سایت گل- سیلویو برلوسکونی، رئیس باشگاه میلان در صحبتهایی به تمجید از الکساندر پاتو پرداخته و از دلایلش برای آنکه تصمیم به حفظ پاتو در رختکن تیمش گرفته صحبت کرده.

درحالی که پاتوی 22 ساله در مسیر انتقال به پاری سن ژرمن بود، در نهایت روند انتقال او به این باشگاه فرانسوی متوقف شد. شنیده می شد که قرار است این انتقال با مبلغی درحدود 35 میلیون یورو انجام شود.

البته اکنون سیلویو برلوسکونی،رئیس باشگاه میلان دراین باره به این نکته اشاره کرده که این خود او بوده که مانع از انتقال پاتو به تیم دیگری شده.

برلوسکونی در صحبتهایی که در گل دات کام ایتالیا بازتاب یافت گفت:« من تصمیم گرفتم پاتو را درمیلان نگاه دارم؛چون او بازیکن با مهارتی است.»

برلوسکونی ادامه داد:« من از نظر اقتصادی و تکنیکی برای پیشنهاد انتقال او متقاعد نشدم.من خودم این تصمیم را گرفتم.»

گزارشهای منتشره در ایتالیا حاکی از آن است که پاتو که از ژانویه سال 2008 درمیلان توپ می زند داربی امشب دلامدونینا را از روی نیمکت ذخیره ها آغاز خواهد کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

ظاهرا قراره دربی میلان از شبکه 3 هم زنده پخش بشه. نمیدونم امروز آفتاب از کدوم طرف در اومده که مسئولین بخش ورزشی شبکه 3 دست از نشون دادن بازی های بارسا کشیدن و حاضرن به جای پخش بازی های این تیم با تیمهای ضعیف لالیگا، دربی مدونینا رو نشون بدن. واقعا جای تعجب داره البته فکر کنم این رو باید مدیون اختلاف 5 امتیازی رئال تو جدول لالیگا باشیم. وگرنه اگه جدول لالیگا مث پارسال بود احتمالا به جای دربی میلان باید دوش گرفتن بازیکنای بارسا رو بعد از جلسه ی تمرینیشون به طور زنده میدیدم.

4. 6 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خوب متاسفانه این بازی مهم رو باختیم و شانس برای صدرنشینی مطلق رو از دست دادیم.
    درسته که گلِ اینتر روی اشتباه آباته به دست اومد ولی یادمون نره که نیمۀ اول اینتر یک گل صحیح زد که به اشتباه آفساید گرفته شد.
    تیم داشت خوب کار میکرد. حتی نیمۀ دوم هم خوب بود ولی موقعی که امانوئلسون پستش تغییر کرد، میانۀ میدان رو از دست دادیم. موقعیت های زیادی رو تو این بازی از دست دادیم. پاتو جوان و سرعتی و تا حد قابل توجهی هم تکنیکی هست ولی مثل یه پسرک سر به هوا و بازیگوش هست. زلاتان یک یا دو بار ضرباتی رو با بیدقتی به بیرون زد.
    چیزی که خودش رو نشون داد، بازی خوب امانوئلسون بود. تا حالا حتی چهرش رو هم ندیده بودم. خیلی خوب بازی کرد. امیدوارم بازی های بعدی هم اینطور موثر کار کنه.
    دوباره که فکر میکنم، چیزی که ناراحتیم رو بیشتر میکنه اینه که هم به اینتر باختیم و هم اینهمه مدت منتظر لغزشِ یووه بودیم که اتفاق افتاد ولی نتونستیم ازش استفاده کنیم.

6. 6 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من بنا به دلایلی فقط موفق شدم نیمه اول رو ببینم.
    اصلا از بازی راضی نبودم.
    تیم سر حال نبود.
    نمیدونم چرا.
    اصلا دوست ندارم درباره بازی حرف بزنم,چون واقعا باخت بد موقعی بود.
    به تیم بدیم باختیم,حالا دیگه اینتر کاملا یه مدعی هستش.
    گل نیمه اول اینتر که آفساید درست بود!شاید من خوب ندیدم و دقت نکردم نمیدونم.
    یه صحنه هم آفساید پاتو اعلام شد که نمیدونم خطای دید بود یا نه,که به نظر آفساید نبود.
    کاملا موافق که پاتو خیلی بهتر از اینا میتونه کار کنه.
    همچنان خلا یه هافبک با کلاس حس میشه.
    نمیدونم میلان در ادامه راه میخواد چیکار کنه.
    فقط امیدوارم به مشکل نخوره.

8. 3 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

و به اینتر باختیم.....هیچ عذر و بهانه ای هم قبول نیست.....تقصیر خودمون بود...بد بودیم.....
    نبود یه بازیساز قهار توی تیم مشهود بود...نیمه دوم توپ رو تا محوطه جریمه میبردیم اما دیگه نمیتونستیم کاری کنیم و با دادن پاس عرضی الکی لقمه رو میپچوندیم....دیشب نیمه امانوئلسون خیلی خوب بازی کرد و دکتر صدر هم ازش تعریف کرد ....امیدوارم پیشرفت کنه پاتو هم بهتره بفروشمیش با پولش توز رو بخریم....و ازش به عنوان بازیساز استفاده کنیم..... یه همچین ترکیبی مد نظر منه

---------------------------------------آبیاتی-------------------------------------
    تایوو----------نستا(مکسس)--------------سیلوا----------------------آباته
    بوآتنگ------------------------------فان بومل---------------------- امانوئلسن(نوچرینو)
    ----------------------------------------------کارلوس توز-----------------------------------
    ---------------------------------ایبرا----------------------روبینیو(الشاراوی)

10. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب باخت بدی دادیم و بهترین فرصت برای صدرنشینی رو از دست دادیم
    البته درسته میلان اون تیم همیشگی نبود ولی باید توجه کرد که اینتر توی دفاع خیلی خوب بود و اصل حرکات این تیم روی ضد حملات ترتیب داده شده بود
    روی یکی از این ضد حملات هم دروازه میلان باز شد و تلاش میلان هم تا پایان بازی نتیجه نداشت
    به هر حال میتونستیم صدرنشین بشیم که این شانس رو از دست دادیم.

پاتو هم که مثل بازی های گذشته بد بود و فقط به فکر حرکات فردی بود...نمیدونم چرا اینطوری بازی میکنه؟!!!
    نکته مثبت بازی دیشب عملکرد خیلی خوب امانوئلسون بود که به نظرم بهترین بازیکن زمین بود.

الشاراوی هم وقتی به بازی اومد دو پاس گل در کمتر از یک دقیقه داد که هوش و ظرافت بالای این بازیکن رو نشون میده
    ای کاش رودتر به بازی اومده بود.

به هر حال با این بحران مصدومیت در خط هافبک باید یکی دو خرید در این قسمت داشته باشیم.
    تا اخر فصل هم زمان زیاد مونده و میتونیم دوباره صدر رو پس بگیریم

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

توافق جنـوا و میـلان برای بازگشت مرکل به سن سیـرو

انریکـو پرزیوسی بعد از دیدار جنـوا و ادنیـزه عنوان کرد که الکاسندر مرکل هافبک جوان آلمانی این تیمش برای بازگشت به میـلان مشکلی نخواهـد داشت، و با توجـه به مصدومیت پیش آمده برای آکوئیلانی، و غیبت گتوزو و فلامینی، میـلان باید در فکر تقویت خط میانی خود باشـد. اسکای لیگ اسپشل اعـلام کرد که دو باشگاه برای انتقال مرکل به میـلان به توافق رسیـده اند و این انتقال به سرعت و در ژانویـه به وقوع خواهـد پیوست. مرکل در این فصـل بازی های درخشانی را برای جنـوا به انجام رسانده است که اوج درخشش او در بازی مقابل یوونتوس و پاس گل زیبایش به روسی بود.
    .

گالیانی: شاید در داربی باختیم، ولی هنوز 5امتیاز بالاتر از اینتر هستیم!

نایب رئیس روسونری در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه میلان بازتاب یافت گفت:« این کاملا مشخص بود که تیمی که به گل برسد، برنده میدان خواهد بود. ما هنوز 5 امتیاز جلوتر از اینتر هستیم و تنها یک امتیاز با صدرنشینی فاصله داریم. فاصله بین اینتر 32 امتیازی با یووه صدرنشین که 38 امتیاز دارد، شش امتیاز است که در این میان، 5 تیم دیگر هم قرار دارند.»

گالیانی ادامه داد:« آنچه به حساب می آید، جدول رقابتهاست. هنوز 20 بازی تا پایان فصل باقی است و الان بی فایده است که بگوئیم که میلان 5 امتیاز بیشتر از اینتر دارد. این بازی ای بود که می توانست ما را به صدر جدول برساند ولی این طور نشد. البته نتایج دیگر هم حکایت از آن دارد که ما الان تنها 1 امتیاز با صدر جدول فاصله داریم. کسب سه امتیاز مقابل اینتر، مثل کسب سه امتیاز مقابل کالیاری یا نوارا است.»

منبع:

14. 4 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پانوچی: اینتر به رقابت قهرمانی برگشت/ میلان همچنان مدعی اصلی قهرمانی است

مدافع سابق تیم ملی ایتالیا معتقد است نرآتزوری با پیروزی در دربی بار دیگر به جمع مدعیان قهرمانی برگشت

سایت گل- کریستین پانوچی، مدافع سابق تیم ملی ایتالیا، معتقد است اینتر پس از پیروزی 1-0 مقابل میلان، به رقابت قهرمانی سری آ بازگشت اما تاکید کرد که روسونری همچنان مدعی اصلی قهرمانی است.

تنها گل دیه گو میلیتو در نیمه دوم، پیروزی اینتر در دربی مادونینا را رقم زد. اینتر اکنون با یوونتوس صدرنشین تنها 6 امتیاز فاصله دارد.

پانوچی در گفتگو با بخش ایتالیایی سایت گل گفت:" این دربی برای اینتر بسیار مهم بود. آنها نمی توانستند شکست بخورند زیرا در این صورت از رقابت قهرمانی خارج می شدند.

پیروزی یکشنبه شب برای هواداران اینتر بسیار مهم بود. آنها اکنون به اینکه تیم شان می تواند قهرمان بشود، امیدوار شده اند.

برای میلان شکست مقابل رقیب قدیمی بسیار ناراحت کننده بود اما به نظر من آنها همچنان مدعی اصلی قهرمانی هستند.

من همیشه فکر می کنم که یوونتوس و میلان رقابت نزدیکی برای قهرمانی خواهند داشت. اینتر و ناپولی هم کاندیداهای رتبه سوم هستند.

این دو تیم می توانند ریکاوری کنند. من به اینتر و ناپولی بیشتر از اودینزه و لاتزیو اعتقاد دارم و فکر می کنم آنها می توانند آخرین سهمیه ایتالیا در چمپیونزلیگ را به دست بیاورند."

16. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان خواهان بازگشت مرکل

میلان بار دیگر به مانند همیشه در خط میانی خود دچار بحران مصدومیت شده است..

میلان بار دیگر به مانند همیشه در خط میانی خود دچار بحران مصدومیت شده است بنابراین در تلاش هستند تا در چند روز آینده مرکل را از جنوا به میلان بازگردانند.

این استعداد آلمانی در تیم جوانان روسونری خوش درخشید اما به دلیل عدم فضای کافی در تیم اصلی برای او نصف مالکیت وی به جنوا فروخته شد.

انریکو پرزیوسی گفت " مرکل یکی از عناصر مهم در تیم ما می باشد و او در آستانه تبدیل به یک قهرمان است"

" و من در رابطه با آینده وی با باشگاه روسونری صحبت خواهم کرد"

ایجنت وی دراین باره گفت " باید دید طی روزهای آتی چه اتفاقی خواهد افتاد"

" در حال حاضر او یک بازیکن جنوا می باشد"

مصباح در یک قدمی میلان

مصباح تا 48 ساعت دیگر روسونری پوش خواهد شد!

به گزارش اسکای اسپورت ایتالیا مدیر ورزشی باشگاه لچه کارلو اوستی در روز چهارشنبه دیدار خواهند کرد تا انتقال این بازیکن الجزایری 27 ساله نهایی شود.

مصباح ملی پوش الجزایری می باشد و دارادی گذرنامه فرانسوی می باشد و از این رو یک بازیکن غیر اروپایی به شمار نمی آید و همچنین توانایی بازی در خط میانی را نیز دارد.

لچه و میلان مذاکرات مقدماتی بر سر ای بازیکن را انجام داده اند و به نظر می رسد همه چیز نهایی شده است و انتظار می رود طی 48 ساعت آینده جزئیات قرارداد وی منتشر شود.

مصباح 27 سال دارد و در سال 2009 پس از گذراندن یک دوره قرضی در باشگاه آولینو ایتالیایی به باشگاه لچه پیوست.

این بازیکن انتظار می رود قرارداد ی 3 ساله تا جوئن 2015 با باشگاه روسونری ببندد.

18. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آخ جون مرکل برگشت!!
    به طور رسمی اعلام شد!
    اما متاسفانه بوآتنگ رو برای یه ماه از دست دادیم!!!
    از اونور هم مثل این که توز داره میره psg....پس پاتو رو حداقل تا تابستون سال بعد داریم
    ترکیب جدید به نظر من اینطوری بهتره...مخصوصا جلوی تیمی مثل آرسنال

---------------------------------------آبیاتی-------------------------------------

مصباح----------نستا(مکسس)--------------سیلوا----------------------آباته

مرکل------------------------------فان بومل---------------------- امانوئلسن(نوچرینو)

--------------------------------------الشاراوی-----------------------------------

-----------------------------ایبرا----------------------پاتو

20. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •