تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 186 اولاول ... 478793949596979899100101107147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض روني: منچستريونايتد مانند بارسلونا دفاع مي‌کند

مهاجم تيم ملي انگليس مي‌گويد برخي از جنبه‌هاي راهبرد دفاعي بارسلونا در اولدترافورد پياده‌سازي شده است.

وین رونی می‌گوید منچستریونایتد به دنبال آن است که روش‌های بارسلونا را در بازی خود به کار بگیرد. او می‌گوید نحوه دفاع قهرمان اروپاست که بیشتر از خط حمله مشهورشان او را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

مهاجم تیم ملی انگلیس بازی با توپ بارسلونا را می‌ستاید و می‌گوید یونایتد هم این را در سبک خود در این فصل به کار گرفته است: «فکر می‌کنم هنگامی که بارسلونا را نگاه می‌کنید افراد بسیاری هستند که درباره پاس‌ها و مهارت‌ها و نحوه نگه داشتن توپ صحبت می‌کنند.

اما هنگامی که توپ را از دست می‌دهند، به سرعت همه به دفاع برمی‌گردند و تلاش می‌کنند توپ را بگیرند. به نظرم این بزرگ‌ترین دارایی آنهاست.

آنها دفعات بسیاری در زمین حریف توپ‌گیری می‌کنند و از همان‌جا حمله می‌کنند. ما هم تلاش کرده‌ایم این را وارد بازی خود کنیم و خوشبختانه این به سود ما شده است.»

یونایتد مانند بارسلونا دچار تعدد مهاجم است. رونی می‌گوید: «به نظرم هر کسی چیزی ارائه می‌کند که تا حدی متفاوت است. روشن است که خاویر ارناندس بسیار جلو قرار می‌گیرد و به دنبال فرار پشت مدافعان است. او فضای بسیاری پشت خط هافبک حریف برای من می‌سازد.

مایکل اوون سبک بازی متغیری دارد. او گاهی جلو بازی می‌کند و گاهی به عقب برمی‌گردد و این بستگی به این دارد که کنارش چه مهاجمی بازی می‌کند. برباتوف هم تلاش می‌کند توپ را بگیرد و این باعث می‌شود من هم کمی جلوتر بازی کنم.

به نظرم من و دنی ولبک تا حدی به هم می‌خوریم. کنار هم که باشیم، یکی جلو بازی می‌کند و دیگری به دنبال توپ‌گیری است. در هر حال مربی همیشه گزینه‌های خوبی دارد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم هایلایت بازی
    کد:

4. 4 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

19امین برد متوالی خانگی یونایتد و تبریک میگم!
    ظاهرا نرویچ 90 دقیقه 11 نفره دفاع کرده و سر فرگی هم شاکی بوده از این داستان. سر گفته شرایط سختی بوده برای خلق موقعیت و زیاد هم بازی زیبایی نبوده. ولی به هر حال با گلهای اندرسون و ولبک بردیم
    خوشحالم که ولبک داره میدرخشه. هرچی مهاجم خوب بیشتری داشته باشیم به نفعه تیمه. از اون ور سیتی هم کوتاه نمیاد! رقابت جالبی شده !
    اگه کسی از دوستان هایلایت بازی و داره بذاه مرسی

6. 5 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم لینک های مستقیم هایلایت
    کد:
    منبع رو هم یادم رفته بود بگم از تاپ گل گرفتم

8. 5 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

آنچلوتي و تمجيد از فرگوسن !

مربي ايتاليايي در صحبتهايي اعلام کرده که کمتر کسي مثل سرالکس فرگوسن فوتبال را درک مي کند و او را بي نظير خوانده است.

کارلو آنچلوتی مربی سابق باشگاه چلسی در صحبتهایی به تمجید از سرالکس فرگوسن مربی یونایتد پرداخته و اعلام کرده که سرالکس بی نظیر است این مربی ایتالیایی بعد از آنکه در کسب جام قهرمانی لیگ برتر با چلسی نو مقابله با یونایتد ناکام ماند از سمت خود برکنار شد و اکنون در صحبتهایی با لا رپوبلیکا به تمجید از سرالکس فرگوسن پرداخته:« فرگوسن به عنوان یک مربی بی نظیر است. این او نیست که تمرینات تیم را مدیریت می کند؛ را که سرالکس نمایدگان زیادی دارد و کادر زیر دست او فوق العاده است. کمتر کسی مثل سرالکس فوتبال را درک می کند.»
    منبع:
    ورزش3

10. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض فرگوسن: روني مي تواند بهترين گلزن تاريخ منچستريونايتد شود

روني در حال حاضر 156 گل براي يونايتدها به ثمر رسانده و با رکورد 249 گل بابي چارلتون فاصله زيادي دارد.

سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، معتقد است وین رونی می تواند رکورد گلزنی سر بابی چارلتون در این باشگاه را بشکند و عنوان بهترین گلزن تاریخ باشگاه منچستریونایتد را به دست بیاورد.

رونی در حال حاضر 156 گل برای یونایتدها به ثمر رسانده و با رکورد 249 گل بابی چارلتون فاصله زیادی دارد اما سرمربی اسکاتلندی معتقد است این مهاجم 25 ساله می تواند این رکورد را پشت سر بگذارد.

او در گفتگو با اینساید یونایتد گفت:" او تنها 25 سال دارد و فکر می کنم حداقل برای 5 سال دیگر می تواند در بالاترین سطح بازی کند.

اگر او مانند رایان گیگز مراقب خود باشد، می تواند تا پایان دهه چهارم عمرش هم بازی کند. این یک فرصت برای او و البته تیمش خواهد بود. او در این فصل هم می تواند رکوردها را بشکند و بیشتر از 30 گل به ثمر برساند."

رونی رقابت های این فصل را بسیار خوب آغاز کرد و تاکنون 9 بار برای تیمش گلزنی کرده است.

منبع:ورزش3

12. 4 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قیمت سرسام آور باشگاه انگلیسی؛ سهام منچستریونایتد ۲.۵۷ میلیارد پوند ارزش‌گذاری شد

دیوید گیل از فروش احتمالی باشگاه منچستریونایتد به ارزش ۲ میلیارد و پانصد و هفتاد میلیون پوند خبر داد.
    علاقه‌ی شدید تاجر سنگاپوری به خرید منچستریونایتد باعث شده گلیزرها تا می‌توانند مبلغ فروش باشگاه را بالا ببرند و در حالی که خودشان منچستریونایتد را با ۷۹۰ میلیون پوند خریداری کرده‌اند و با در نظر گرفتن سایر هزینه‌های جانبی ۸۵۰ میلیون پوند هزینه کرده‌اند، قصد دارند آن را به ارزش بیش و از دو نیم میلیارد پوند به فروش برسانند.
    گلیزرها پیش از این دو پیشنهاد از سوی قطری‌ها و چینی‌ها داشتند که با توجه به رقم پیشنهادی یک و نیم میلیارد پوندی حاضر به فروش باشگاه نشدند.
    ساکرنت در گزارشی از وضعیت فعلی باشگاه منچستریونایتد نوشت: به نظر می‌رسد گلیزرها از تصمیم خود برای فروش کل باشگاه پشیمان شده‌اند و فعلا قصد دارند ۲۵ درصد از سهام باشگاه را به یک تاجر اسکاتلندی به مبلغ یک میلیون دلار (۶۴۳ میلیون پوند) واگذار کنند. به این ترتیب ارزش کل سهام باشگاه رقمی برابر با ۲ میلیارد و پانصد وهفتاد میلیون پوند خواهد بود.
    دیوید گیل، مدیر اجرایی باشگاه منچستریونایتد در گفت‌وگو با دیلی تلگراف عنوان کرد: رقم ارائه شده تنها ظرفیت باشگاه منچستریونایتد را نشان می‌دهد. فکر می‌کنم وضعیت مالی باشگاه منچستریونایتد خوب است و با قوانین درآمدزایی پیش از کسر مالیات و عوارض به خوبی مقابله کرده است. از این جهت من هیچ نگرانی ندارم.
    مدیر اجرایی باشگاه منچستریونایتد درباره‌ی نارضایتی برخی از هواداران از مالکان باشگاه هم گفت: گلیزرها انصافا غیر از حمایت ۱۰۰ درصدی از الکس فرگوسن من و دیگر اعضای باشگاه کاری انجام نداده‌اند. اما مردم متاسفانه ما را باور نمی‌کنند.

14. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رایان گیگز برنده پای طلای سال 2011

اسطوره اولدترافورد این جایزه معتبر را مال خود کرد

سایت گل – رایان گیگز اسطوره باشگاه منچستریونایتد پای طلای سال 2011 را به خود اختصاص داد.

شاهزاده آلبرت دوم موناکو، بعد از آنکه رایان گیگز با کسب اکثریت ارا در وب سایت نظرسنجی، این جایزه را مال خود کرد، طی مراسمی پای طلای سال 2011 را به رایان گیگز اهدا کرد

بدین ترتیب گیگز 37 ساله نامش را درکنار بزرگانی مثل دیگو مارادونا، زین الدین زیدان و آلفردو دی استفانو ثبت خواهد کرد

گیگز بعد از دریافت جایزه در صحبتهایی از سرالکس فرگوسن مربی باتجربه تیمش تمجید کرد:« فرگوسن سخت کوش ولی عادل است. او توقعات زیادی از بازیکنانش و حتی از خودش دارد. او بهترین مربی دنیاست و خیلی خوب است که در طول زندگی ورزشی ام او را در کنار خودم داشتم.»

گیگز ادامه داد:« این افتخار بزرگی است که چنین جایزه ای را مال خود کنم و گام در مسیر بزرگترین های دنیای فوتبال بگذارم که این واقعا افتخار بزرگی است.من شانس این را داشتم که کنار بازیکنان بزرگی بازی کنم؛ برای بزرگترین مربی دنیا بازی کنم و در بهترین تیم دنیا توپ بزنم.»

گیگز در ادامه صحبتهایش گفت:« درحال حاضر هنوز از فوتبالم لذت می برم و به این فکر نکردم که بعد از خداحافظی از دنیای فوتبال چه کنم، ولی اگر فوتبالم همین فردا به اتمام برسد، می توانم بگویم که کارنامه ورزشی فوق العاده ای داشته ام.»

گیگز با پیشی گرفتن از دیوید بکام و نامزدهای دیگری مثل بوفون، دروگبا، اتوئو، کاسیاس، زانتی و کارلس پویول این جایزه را مال خود کرد

جایزه پای طلا همه ساله به بازیکنان باتجربه ای که بالاتر از 29 سال سن دارند اهدا می شود

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/10/11

16. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داور بازی با لیورپولم آنذره مارینر شد .. ای بد نیست

18. 2 کاربر از pouya_99999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرگوسن:رونی از نظر اخلاقی بسیار بهتر شده است.

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، از وین رونی، ستاره تیمش در مقابل انتقادات اخیری که به این بازیکن شده، حمایت کرد.
    این ستاره 25 ساله در دیدار مقابل مونته نگرو به دلیل ضربه ای که به بازیکن حریف زد، اخراج شد اما فرگوسن معتقد است رونی در چند فصل اخیر از نظر اخلاقی بسیار بهتر شده است.
    سرمربی اسکاتلندی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر می کنم وین از نظر اخلاقی پیشرفت زیادی داشته است. واکنش او به تکل ها و چیزهایی مانند این بسیار بهتر شده است.
    با افزایش تجربه، او بسیار پخته تر شده است. ضمن اینکه مسئولیت پذیری او نیز افزایش یافته و فکر می کنم او از این نظر دائما در حال بهتر شدن است.
    این حرکت او نیز تنها یک واکنش بود. او برای لحظه ای بسیار عصبانی شد اما فکر نمی کنم این بدترین اتفاقی باشد که در دنیا رخ داده است. البته مطمئنم که خود رونی از این اتفاق بسیار ناراحت شده است."

منبع

سایت گل دات کام

20. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •