ایا میشه از روی شماره سریال دستگاه چک کرد که لپ تاپ دل ساخت کجاست و چه تاریخی ساخته شده؟ ممنون میشم لینک بدید...
ایا میشه از روی شماره سریال دستگاه چک کرد که لپ تاپ دل ساخت کجاست و چه تاریخی ساخته شده؟ ممنون میشم لینک بدید...
سلام
روي Sony Vaio Vgn-nr110e دو تا كليد بنامهاي" s1 " و " av Mode " هست
كار اين كليدها چيه ؟!
ممنون
سلام من دو تا مشکل دارم با دل اینسپایرن 6400 . یکی اینکه بلوتوسم بغله ساعت بود دیگه نیست . و اینکه باطری دستگام جدیدا سره 30 دقیقه خالی میشه . از دیاگنوس خود دستگاه موقع بوت هم استفاده کردم روی باطری ارور میده ولی روی بلوتوس نه . حالا کسی هست بتونه راهنمائیم کنه ؟//
سلام به همگی
معذرت میخوام که سوال من آماتوری هست. چون من تا حالا لپ تاپ نداشتم...
میخواستم بپرسم آیا میشه به هر لپتاپی یک مانیتور و کیبورد مجزا نصب کرد؟ مثلا همین دل 1520 این امکان رو داره؟
کلید S1 را به طور دلخواه می تونید تنظیم کنید. مثلا من از این دکمه برای قطع کردن صدا استفاده می کنم.
Av Mode هم میانبری برای کارهای مختلف مثل اجرای Media player ، رایت CD و ... است.
فکر میکنم در حالت AV mode میشه از قابلیت های چندرسانه ای نوت بوک حتی در حالی که دستگاه خاموش هستش هم استفاده کرد
اگر usb داشته باشد از نظر کیبرد مشکلی نیست.
برای مانیتور هم اکثر لپ تاپ ها مشکلی ندارند.
بله، مانیتور رو از طریق پورت VGA و کیبورد رو هم با استفاده از پورت USB
این I/O های Dell Inspiron 1520:
![]()
Last edited by paranoid_android; 29-07-2008 at 23:00.
بله درسته. اگر سیستم خاموش باشد و Av Mode را بزنید بدون ورود به سیستم عامل می توانید از یک سری از امکانات استفاده کنید.
با تشکر از یادآوری شما دوست عزیز
كاشكي يكي به سوال من جواب مي داد.
اصلا اين لپ تاپ ديوانه است
هر وقت دلش مي خواد با باطري راه ميفته و هر وقت دلش ميخواد با شارژر و بيشتر مواقع هم با هيچكدوم. اگه لطف كنه شايد روزي 2 بار روشن بشه.
خداييشش توي عمرم همچين چيزي نديده و نشنيده بودم.
شارژرش فكر نكنم مشكلي داشته باشه. اخه باطري رو شارژ مي كنه. و خود باطري هم فكر نكنم ايرادي داشته باشه اخه يك ساعت باهاش كار كردن و تا 65% رفت و بعد به علت اينكه داغ كرده بود قفل كرد و بعد از خاموش كردن ديگه روشن نشده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)