چی بگم
بیشتر به خود لاستیک و فروشندش بستگی داره
ولی لاستیک کهنه رو دونه ای 15 شایدم اگه 4 تا باهم باشه و خوب باشه بیشتر بخرند قیمت دادن من الکی می شه
چی بگم
بیشتر به خود لاستیک و فروشندش بستگی داره
ولی لاستیک کهنه رو دونه ای 15 شایدم اگه 4 تا باهم باشه و خوب باشه بیشتر بخرند قیمت دادن من الکی می شه
سلام
لاستیک بارز تاریخ تولیدش رو چه جای پرتی گذاشته کلی کشتم پیداش کردم! (حالا خودشه دیگه درسته؟ هفته هشتم سال 2002)
اون KGP6 چیه نوشته ؟!
![]()
فکر کنم این تاریخ نیست، درسته؟!
جک زدم زیر ماشین و طرف داخل لاستیک رو نگاه کردم تاریخ داخل یه فرورفتگی تاریخ 3514 داشت!
تاریخ نباید طرف بیرون لاستیک باشه؟! اگه گل های عاج، مرکب باشه جهت لاستیک فرق نمیکنه؟!
بله معمولا تاریخ لاستیک رو درون می نویسند این هم شگردیه برا خودش
این لاستیک نو؟ خیلی تاریخش جدیده
بله دیروز خریدم جفتی 280
اول فکر کردم تاریخش 2002 هست(عکس بالا) ولی بعد دیدم طرف داخلش تاریخ زده
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم برای خرید لاستیک خوب واسه 405 با سایز 14 و پهنای 205 بنده رو راهنمایی بفرمائید.
هانکوک،رودستون یا نکسن؟ لاستیک 4 فصل با قدرت ترمزگیری خوب و تولید صدای کم مد نظرم هست.لاستیک فعلی برجستون MY01 هست که تو این چند سال مایه عذاب بوده خیلی خشکه و صدای زیادی هم داره.
به نظر دوستان حداکثر چقدر از تاریخ تولیدش باید گذشته باشه؟ فکر نکنم زیر 6 ماه بشه تو بازار پیدا کرد
از کمک و لطف دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم برای خرید لاستیک خوب واسه 405 با سایز 14 و پهنای 205 بنده رو راهنمایی بفرمائید.
هانکوک،رودستون یا نکسن؟ لاستیک 4 فصل با قدرت ترمزگیری خوب و تولید صدای کم مد نظرم هست.لاستیک فعلی برجستون MY01 هست که تو این چند سال مایه عذاب بوده خیلی خشکه و صدای زیادی هم داره.
به نظر دوستان حداکثر چقدر از تاریخ تولیدش باید گذشته باشه؟ فکر نکنم زیر 6 ماه بشه تو بازار پیدا کرد
از کمک و لطف دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
هانکوک گزینه مناسبی برای شماست
جفتی حدود 450 هزار تومان با نوسان قیمت تا 20 هزار تومن
لاستیکی انتخاب کنید که تاریخ ساختش 6 ماهه دوم 2014 باشه و Made in Korea روش حک شده باشه
بهترین رینگ و لاستیک از نظر ابعاد برای پارس tu5 کدامند ؟
آیا رینگ 16 مناسب تره و یا رینگ 15؟
آیا لاستیک 205 مناسب تره و یا 195 ؟
ارتفاع فاق لاستیک چند باشه بهتره ؟
البته بگم من قصد بخواب کردن ماشین را ندارم
میخوام یکی با کارشناسی نظر بده (همراه با مزایا و معایب)
سایز 205/55/16 مدتی زی ماشین انداخته بودم.
ارت زده باشی تو دست اندازا لاستیک میخوره تو گلگیر عقل. وگرنه خیر.
بهترین سایز غیر فابریک اینه.
زیبایی و عدم ضربات مهلک به سیستم تعلیق رو به همراه داره.
ارت زدی هم سایز 205/60/15 رو انتخاب کن رو رینگ فابریک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)