فك كنم فينيشر ها بايد حذف شده باشه از بازي
مثلا شما كه توقع نداري سوپر منه مهربون كه هر روز صبح تا شب مردمو نجات ميده از اين جور كارا بكنه(سر قطع كنه حريفو نصف كنه )يا بتمن
البته من زياد اطلاعات ندارم تو اين شماره نظرمو گفتم![]()
فك كنم فينيشر ها بايد حذف شده باشه از بازي
مثلا شما كه توقع نداري سوپر منه مهربون كه هر روز صبح تا شب مردمو نجات ميده از اين جور كارا بكنه(سر قطع كنه حريفو نصف كنه )يا بتمن
البته من زياد اطلاعات ندارم تو اين شماره نظرمو گفتم![]()
من که x360ندارم و بازی نکردم اینو ولی تو کفشم و میخوام یه روزی اگه شد اینو 100% بازی کنم
یعنی چی finish him ها چطوریه؟
معمولی بزن جواب میده یه ذره هم نزدیک حریفت باش
به عنوان مثال با sub-zeroمیخوای fatality کنی باید این رمزو بزنی:
عقب عقب پایین عقب دایره تو ps3
عقب عقب پایین عقب B تو x360
کسی جواب ما رو نمیخواد بده؟
کمک.....................![]()
بچه ها كه دانلود كردند گفتن مشكلي نداره بس از بازي نيست فك ميكنم سيستمه شما توان پردازشه بازيو نداره كه هنگ ميكنه مشخصاته سيستمتو بگو تا رو مشكلت دقيق تر شم![]()
cpu:2.67 core 2 Quad
ram:ddr3 2gb
MB:p5Q3 asus
vga:250 gt geforce
گرافيكت يكم مشكوك ميزنه![]()
فك كنم مشكل از گرافيك باشه نميدونم دقيقا درايو تو آپديت كن ببين درست ميشه
توی تاپیک های pcsx 2 هر چی در خواست دادم کسی تنظیمات این بازی ها رو نمی دونست ، اگه شما بلدید بگید :
mortal kombat armageddon ، mortal kombat shaolin monks ، mortal kombat deseption
اینم سیستم من :
cpu : 1.7gh intel -do hastei
grafik :geforse 8300
ram:2 gig
مگه اینا برای pc اومده؟؟به غیر از اولینوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pcsx2 بهترین مبدل ps2 هستش که برا اجرا هر بازی تنظیمات خاص خودش رو می خواد ومنم این 3 تا بازی رو خریدم که ارماگدو ودسپشن رو اجرا میکنم ولی سرعت کمه و میخوام بهترین تنظیمات رو بدونم و شائولین مونکس اصلا اجرا نمیشه.
سلام دوستان
من عشق کمبتم
ولی نمیدونم کدومش باحاله
آیا واسه کامپیوتر هم مورتال کمبت وجود داره؟؟؟؟
یکی راهنمایی کنه لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)