تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 99 اولاول ... 478793949596979899 آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

پرورش قارچ سود خوبی داره ولی کار سختی هم هستش باید خیلی مراقب باشی که محصولت نره رو هوا که کلی ضرر کنی ولی حتما تو این زمینه با یک کارشناس مشورت کن تو روزنامه هم تو بخش سرمایه گذاریش میتونی با کارشناس های همین کار تماس بگیری و بخوای که راهنماییت کنن
    سلام
    منم میدونم عزیز دل که سود خوبی داره میخواستم از کسی که واقعا کار عملی کرده سوال کنم که چطور بوده و بعد از چه مدت و چه مشکلاتی داشته و چه .....
    اون هایی که توی روزنامه هستند آدم هایی نیستند که اطلاعاتشون رو مفت در اختیارت بگذارند یا سواستفاده نکنند خوشبختانه توی جهاد کشاوررزی مشهد آشنا دارم و با مشاورین اونجا که حداقل طلب پول نمیکنند مشورت میکنم

2. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از پاسخت مغازه داخل کوچه هستش ولی دور تا دورش اپارتمانه مطمئنا باید بچه داشته باشه به نظر شما تا چند سال برگشت سرمایه داره مثلا فرض میگیرم 4 تا کلاینت pc و 4 تا هم کنسول ممنون از پاسخ شما

من در مورد گیم نت اطلاعاتی ندارم.ولی مغازه ی لوازم تزینات خوبه.سود خوبی هم داره.مغازه قبلی ما دقیقا داخل کوچه بود.البته سر کوچه هم مدرسه بود و گیم نت بغل دستمون بود.ما لوازم تزئناتی ریختیم توش خوب هم جواب گرفتیم.لباس فروشی هم خوبه.
    اگر خواستی در مورد نحوه خرید جنس و... پ خ بده بیشتر راهنماییت کنم

کلا کار با نیسان بهتره یا یک ماشین صفر بخرم بندازم توی ازانس شما چی پیشنهادمیکنید
    کلا ماشین صفر نخر.چون تا ماشین رو بندازی توی اژانس ازش میوفته.به نظر من یا یه ماشین دست دوم تمیز بخر برو اژانس(که البته بستگی داره زنگ خور اژانس چقدر باشه.
    یا وانت بگیر.به نظر من وانت بهتره.حالا نیسان هم نباشه مهم نیست.

4. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام کسی شرایط دقیق احداث پمپ گاز رو می دونه تو شهر ما پمپ گاز cngنیست از کجا باید اجاه ی احداثش رو گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تشکر از همه دوستا و ممنون از اینکه اینقدر به فکر بنده هستید خودم هم اصلا دوست ندارم پولم توی بانک باشه بنا به همون دلایلی که دوستان گفتند دو ستان من تصمیمم رو به 2 حالت محدود کردم 1- نیسان یخچالدار یا معمولی 2- خدمات کامپیوتری که اتفاقا امروز یک مغازه هم دیدم
    حالا سوالام شما کدویک رو پیشنهاد میکنید با توجه به وضعیت بازار اگه نیسان یخچال دار بخرم با گواهینامه ب 1 میشه باهاش کار کرد یا باید گواهینامه عوض بشه خیلی مهمه دوستان سوال دوم در مورد مغازه با توجه به متراژ 11 متر بودن واینکه مغازهای که پیدا کردم کژه یعنی اریبه میشه جواز گرفت البته ذکر کنم که مغازه تجاری دائم هست و خوبیش اینه که تازه دو روزه یک دفتر پیشخوان دولت کنارش باز شده این جواز گرفتن خیلی برام مهمه چون اگه بخوام مغازه بزنم باز جمع کنم خیلی ناجوره در کل اونایی که جواز گرفتند حتما نظر بدند پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم بابت همفکری

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تشکر از همه دوستا و ممنون از اینکه اینقدر به فکر بنده هستید خودم هم اصلا دوست ندارم پولم توی بانک باشه بنا به همون دلایلی که دوستان گفتند دو ستان من تصمیمم رو به 2 حالت محدود کردم 1- نیسان یخچالدار یا معمولی 2- خدمات کامپیوتری که اتفاقا امروز یک مغازه هم دیدم
    حالا سوالام شما کدویک رو پیشنهاد میکنید با توجه به وضعیت بازار اگه نیسان یخچال دار بخرم با گواهینامه ب 1 میشه باهاش کار کرد یا باید گواهینامه عوض بشه خیلی مهمه دوستان سوال دوم در مورد مغازه با توجه به متراژ 11 متر بودن واینکه مغازهای که پیدا کردم کژه یعنی اریبه میشه جواز گرفت البته ذکر کنم که مغازه تجاری دائم هست و خوبیش اینه که تازه دو روزه یک دفتر پیشخوان دولت کنارش باز شده این جواز گرفتن خیلی برام مهمه چون اگه بخوام مغازه بزنم باز جمع کنم خیلی ناجوره در کل اونایی که جواز گرفتند حتما نظر بدند پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم بابت همفکری
    نمی تونی یه خاور یا کامیون دسته دوم بگیری ؟
    درآمد خاور و کامیون خیلی بیشتره

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام کسی شرایط دقیق احداث پمپ گاز رو می دونه تو شهر ما پمپ گاز cngنیست از کجا باید اجاه ی احداثش رو گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز، سرمایه‌ي بسیار بسیار بالایی میخواد... زمین باید داشته باشید، هر دونه از دستگاه ها فک کنم 15-0 میلیون تومن قیمت داره و خوب، تانکر یا کپسولی چیزی نیاز دارید زیر زمین که گاز رو توش ذخیره کنین! یا اینکه از لوله‌کشی ها بگیرید(فک کنم اینم میشه!)....

باید برید شرکت گاز خودش و صحبت بکنین...

9. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    دوستان برای نمایندگی لیزینگ، به نظرتون تو استان کوچیکی مثل ایلام(700 هزارنفر جمعیت) و مرکز استان(300 هزار) جواب میده؟؟؟
    اصلا میشه کمی در مورد لیزینگ توضیح بدین که چقدر بهتر میتونه باشه از خرید مستقیم از شرکت ها؟!

راستی، شرکتی که میخوایم نمیاندگی‌اش رو بگیریم، مبلغ 20 میلیون چک میخواد که به عنوان ضمانت باشه، ولی تاکید کرده که نه تاریخ داشته باشه و نه نوشته بشه بابت ضمانت هست چک.... نظرتون چیه دوستان؟!

داره خودمونی میشه arash96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من ترم آخر کارشناسی کامپیوتر سخت افزارم 27 سال سن دارم دارم دیونه میشم هیچ کاری نکردم باید از خانوادم پول توجیبی بگیرم
    خواستم مغازه فروش قطعات کامپیوتری کوچیک و همراه با فروش نرم افزار راه بندازم خواستم بدونم که
    1-شرکت میخواد برای اینکار؟
    2-مجوز کسب میخواد؟
    3-حداقل چقدر سرمایه میخواد؟

ببخشید سوال هام زیاد واضح نبودن

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من ترم آخر کارشناسی کامپیوتر سخت افزارم 27 سال سن دارم دارم دیونه میشم هیچ کاری نکردم باید از خانوادم پول توجیبی بگیرم
    سلام....
    اگر کارتون رو بلد هستید، به این نمایندگی های تعمیرات و اینا مراجعه بکنید.... معمولا حقوقشون بهتره!( البته اگر شهرتون چنین چیزی داره!! و بزرگ هست....)....
    معمولا ثبت شرکت نمی‌خواد، ولی مجوز میخواد...(جواز کسب)
    روش کار هم به این صورت هستش که نمایندگی چند تا شرکت مختلف رو میگیرید و شروع میکنید به کار... لااقل باید بنیه‌ی مالی اولیتون، 8-9 تومنی باشه....

راستش رو بخواید، شخصا برام مهم نیست طرفم چقد سواد داره، وقتی نیگا میکنم که مغازه‌ی شیکی داره، میرم خرید میکنم قطعات رو...در حقیقت، مغازه های کوچیک(یا بد دکور!!) رو حتی افتخار نمیدم که ازشون قیمت بگیرم حتی....
    پیشنهادم اینه که اگر میخواید کار کنین، باید یه مغازه‌ی شیک بزنین... قطعات رو میتونید به سری قطعه‌ی ارزون بیارید و بریزید تو مغازه.... بعدش هم که شروع میکنین به تماس به نمایندگی های مختلف و همکاری با اونها(یعنی یه نفر میاد، سیستم میخره و قطعاتی رو سفارش میده... شما تماس میگیرید قیمت روز رو دریافت کرده، میخرید و درخواست میکنین براتون بفرستون به دفتر....) فرداش قطعات میرسه و شما می‌بندین و میدین دست مشتری....

معمولا تا یه مدت، انتظار پول در اوردن نباید داشت!(تا ملت اعتمادشون جلب بشه... و بیان بخرن) مسئله‌ی بعدی هم بحث روابط هست که باید بتونین به خوبی از دوستان و اینترنت و .... استفاده کنین برای اینکه بدونن که شما از خونواده قهر نکردین و کارشناس سخت افزار کامپیوتر هستید!!یعنی یه رشته‌ی خفن نیمه برق نیمه کامپیوتر و ....!!!!

ولی به نظرم، تمرکزتون رو روی شرکت های خدمات پس از فروش سخت افزار های کامپیوتری بذارید( تعمیر قطعات که درسش رو خوندین..) و همچنین نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری و اینا یا همکاری با شرکت های اینجوری...

13. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arash96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ممنون خیلی زحمت کشیدی خیلی ممنون

15. 2 کاربر از arash96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •