نه بابا چررا آرزو؟ میریم ایشالا
ولی خارج از شوخی دیگه انتظارش خیلی طولانی شده
راستی من n97مو امروز فروختم 250 تا سلار بیاد 1100 دارم![]()
نه بابا چررا آرزو؟ میریم ایشالا
ولی خارج از شوخی دیگه انتظارش خیلی طولانی شده
راستی من n97مو امروز فروختم 250 تا سلار بیاد 1100 دارم![]()
این سایت تو سنگاپور امروز gs2 رو عرضه کرده.790 دلار ناقابل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
Samsung Galaxy S II در حال عرضه یا روانه شدن به کشورهای بیشتریست:
این گوشی اکنون در کشور آلمان عرضه شده و به قیمت 649 یورو معادل با 922 دلار بفروش میرسد.
فردا در کشور روسیه عرضه شده و تا 19 ماه میلادی جاری در فروشگاه های این کشور فراگیر شده و به قیمت 31900 روبل (معادل با 1133 دلار) برای نسخه 16G و 34900 روبل ( معادل با 1239 دلار) برای نسخه 32G بفروش میرسد.( فکر کنم جدیدا روسا از آلمانیا هم وضع اقتصادیشون بهتر شده!!!!!!!!!!!)
همچنین اکنون در ایتالیا پیش فروش شده و در 25 ماه میلادی جاری به قیمت 599 یورو معادل با 851 دلار عرضه میشود.
و در نهایت پیش فروش آن در تایوان از 1 ماه ژوئن آغاز میشود.
آخرش ما نفهميديم نسخه 32 گيگش عرضه شده يا نه؟ اگه شده حدود اختلاف قيمتش با 16؟
اگه نشده تاريخي واسه عرضش مشخص نكردن؟
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
ا چه جلب بالا سرمون جواب داده بودن ولي موقع نوشتن نبود... الان كه ارسال كردم يه مرتبه اومد
حالا شما بيشتر توضيح بدين![]()
توو روسیه که گویا حدودا 100 دلار اختلاف داره قیمت 16 گیگ و 32 گیگ . اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه , با افت قیمت گوشی این اختلاف کمترم میشه فک کنم , تا دور و ور 60 تومن .فردا در کشور روسیه عرضه شده و تا 19 ماه میلادی جاری در فروشگاه های این کشور فراگیر شده و به قیمت 31900 روبل (معادل با 1133 دلار) برای نسخه 16G و 34900 روبل ( معادل با 1239 دلار) برای نسخه 32G بفروش میرسد.
کسی خبری از مایکروتل نداره؟؟
کی قراره وارد کنه و با چه قیمتی؟؟
سلام
معرفی گوشی در تایوان:
Last edited by hateftotti; 18-05-2011 at 18:37.
عرزیز فروشندش تو بازارموبایل گفت هفته سوم خرداد با قیمت 950 میارن![]()
پس بايد تا تير ماه صبر كرد تا با عرضه ي اين گوشي توسط مايكروتل يه مقدار قيمت هاي بدون گارانتي هم پايين تر بياد
مطمئنا وقتي با گارانتي 950 باشه بدون گارانتي ها زير اين قيمت و 850 تا 900 ميشن
ولي واقعا صبر كردن سخته
مقایسه بین عمر باتری GSII در حالتی که جستجوی وب داره باهاش انجام میشه، با چند گوشی مطرح دیگه.
توی این تست سامسونگ در حالت استفاده از اپرا مینی، رتبه سوم، و در حالت استفاده از مرورگر اصلی خودش، رتبه پنجم رو به دست آورده که زیاد جالب نیست. (با توجه به فـــــــــیلتر شدن اپرا مینی تو ایران، بیشتر باید به این رتبه پنجم نگاه کرد تا اون رتبه سوم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)