تنهایی حالشو ببر![]()
تنهایی حالشو ببر![]()
داداش کبریتی وجود نداره 100 بار امتحان کردم نقطه به نقطه اتاق رویعنی کسی بلد نیست ؟؟؟؟ کسی بلد نیست سیو بازی رو چجوری باید انتقال داد که تمام مراحل باز بشه !!!!!!!!
![]()
آره دادش نه تنها اونجا تمام قسمت اتاق رو میرم و وایمیستم اینور اونور رو نگاه میکنم میچرخم اصلا هیچی حتی ال1 هم میزم با نمای دیگه هم همین کارو میکنم میدونم ایراد از بازیی اگه پچی چیزی سیو تکمیل کننده ای یه چیزی هست ترخدا بچه ها دریغ نکنید
دوستان به اسم تاپیک توجه کننن و رعایت کنن.
در مورد بازی ها اینجا بحث نکنید.
آبای تا دیروز که بازی آنچراد داغ بود تمام بحث هاشو پچ هاشو مشکلاتشو اینجا میگفتین بحث میکردین
حالا که ما به مشکل خوردیم بحث نکنیم !!!!! کمک نمیخوای بکنی یا نمیتونی خواهشا سنگ لای چرخمون نداز
مشکلات بازی هست که ه ک شده میخوام بدون پچ اصلاحی آخرین پچی چیزی که بازی رو بی مشکل میکنه رو گیر بیارم![]()
Last edited by arash2006; 12-02-2012 at 20:06.
فایلی از بازی که اولین بار بازی اجرا میکنیم نصب میشه اوکی تو قسمت گیم برو تیترش یادم نیست اولی هست فایل بازی هوی رین باک کن دوباره نصب کن سیو که باک نمیشه هست فکر کنم مشکلت حل بشه
دوستان سلام .
لطفا من رو رتهنمایی کنید
تقریبا ۶ ماه پیش دستگاهم رو از ۳.۴۱ آپدیت کردم به ۳.۶۰ حالا به غلط خوردن افتادم
ممکنه من بگید که آیا امکانش هست jailbreak یا Downgrade کنم
اگر بله چطور؟
ممنون.
سلام دوستان .
خبری از CFW جدید نشد ؟ آخه دیگه خبری نمی زارید ؟
خبر تازه اینکه آخرین ورژن مولتی من 4.01.02 هستش که من با اینترنت update کردم 20MB
یه قابلیتشم PSX STORE هست که میتونین با خود دستگاه 378 تا PATCH رو دانلود کنین
نکته دیگه اینکه با وجود داشتن spoof3.72 بازم پیغام your system firmware need to update میاد یعنی ممکنه OFW ورژن جدیدتر هم release شده باشه
Last edited by m1981; 14-02-2012 at 17:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)