آقا ما با هزار تا کارتریج تست کردیم نشد
راستی کسی عکس باز کردن دستگاه رو نداره
آقا ما با هزار تا کارتریج تست کردیم نشد
راستی کسی عکس باز کردن دستگاه رو نداره
اینا که همش حرف مفته و فکر کنم همه هم از این ماجرای گارانتی (نه این مورد خاص ) کل شرکتهای ایرانی و نمایندگیها خبر داشته باشن.منم بابت این چرندیات خرید نکردم ازشون ، چون دسترسی به تهران نداشتم مجبور شدم خرید اینترنتی کنم.یا مثلا مدعی هستن که هدت رو گارانتی میکنیم..
اینو خوب اومدی.متاسفانه در مورد شرکت های ایرانی قبلا اتمی مد بود...الان نانو مد شده
اینو باید دوستانی که دسترسی به چند جوهر مختلف دارن انجام بدن.ولی تو یه جاهایی تو همین تاپیک اساتید فن خیلی بر اینکتک و وکس و لکسمارک تاکید کردن.منظورم همینه که از کلمه خوب و بد استفاده نشه و علمی تر جوهرها بررسی بشن...یعنی همه یک اشل رو چاپ کنیم زیر نور (ترجیحا ماوربنفش یا خورشید و..)بزاریم و..بعد با ذکر پرینتر و جزئیات تامین کننده و ..
اونوقت میشه تو مقام مقایسه تشخیص داد ولی اینجوری قاعده نداره و نمیشه به نتیجه رسید..(مثل بررسی مقاومت در برابر آب ،ماوربنفش ، اثراتشون رو هدهای مختلف ، میزان اسیدی بودن و نوع و..نوع رزینها و...)
سلام عزیزان. من کارتریجهای رنگی mp140 رو با جوهرای MOORIM پر و به طور کامل هم هواگیری کردم. مشکل من اینه که یه بار طور کامل و درست پرینت میگیره ولی دقیقا دفعات بعدی رنگها رو متناوبا جابجا میگیره یعنی دو تا رو میگیره و یکی رو بصورت تصادفی نمیگیره. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام
میخواستم بدونم تا چه مدت اگه از پرینتر جوهر افشان استفاده نکنی جوهرش خشک میشه
[QUOTE=mad86;6992057]سلام دوست عزیز
در مورد مشکلی که براتون پیش اومده...اقدام کردید؟این مشکل رو گزارش کردید؟
گاما مشتریان ثابت زیادی داره...اگه کیفیت جوهر بد بود قطعاً خریدها ادامه دار نبود.
در حال حاضر یکسری از خریداران با توجه به کیفیت و قیمت درخواست نمایندگی رو داشتن.
حتی در حال حاضر نزدیک ترین کیفیت به جوهر اورجینال رو با این قیمت فقط جوهر گاما میده بهتون.
اینکه دو سه نفر بگن کارتریج سوخت...کارتریجهای اورجینال اصولاً و قاعدتاً یکبارمصرف هستن ولی اگه بدرستی و دقت شارژ بشه حداقل 20-30 بار جواب میده.
موقع شارژ هم باید دقت کنید که چیپ رو به هیچ وجه لمس نکنید.
تولیدات سال 90 دارای بالاترین کیفیت ممکن هستن...دوستانی که خرید داشتن میتونن شهادت بدن.
من خودم بشخصه قبل از گاما وکس استفاده میکردم...بدلیل قیمت و کیفیتی که گاما داشت ابتدا بعنوان خریدار و مصرف کننده از گاما استفاده کردم...وقتی خودم بعد از یکسال استفاده مشکلی ندیدم اعلام همکاری برا فروش کردم و سایت فروش اینترنتی این محصول رو براشون راه اندازی کردم.
من سعی میکنم از خریداران این اجازه رو بگیرم ... اگه تمایل داشتن یک پل ارتباطی برقرار میکنم و میتونید نظراتشون رو بپرسید...از اقصی نقاط کشور....از بندر امام گرفته تا مشهد و شیراز و تبریز و ...
لطفاً با این دید که جوهر گاما ایرانی هستش پس خراب خواهد بود نگاه نکنید.
مشتری جز و کل هم هیچ فرقی ندارن...همین الان در حال تولید 20 تن جوهر برای یکی از کشورهای اروپایی هستیم...مشتریانی که یک پکیج 15 تومنی میخوان رو هم با کمال میل راهنمایی و محصول رو براشون ارسال میکنیم.
ما همیشه گزاراشات مثبت و منفی رو بررسی میکنیم...سه چهار مورد گزارش در مورد سوختن کارتریج داشتیم و موارد بسیار تعریف و تمجید..البته نه با این موارد منفی ما ناامید و دلسرد میشیم نه با تعریفها مغرور و سیراب که برعکس تلاش و دقت رو بیشتر میکنیم . بعقیده گروه تجهیزگاما کسایی که این موارد منفی رو گزارش میکنند مثل الماس هستن برای شرکت چون ضعفها رو دیدن و این برای ما فوق العاده مهم هستش...پس من خواهش میکنم هر مورد و مشکلی با جوهر گاما داشتید چه از طریق سایت چه تماس تلفنی حتماً اعلام کنید تا بررسی بشه.
من هیچ تعصبی نسبت به هیچ برندی حتی گاما ندارم...اگه از یک جوهر خاص راضی هستید این دلیل نمیشه که سایر جوهرها بد باشن.هیچ اصراری هم به استفاده از گاما نیست.قدر زر زرگر بداند قدر جوهر جوهری
یک خبر خوش هم بدم...بزودی جوهر سابلیمیشن هم روانه باز خواهد شد با کیفیت و قیمتی کاملاً رقابتی.
با سلام خدمت دوستان انجمن
من یه پرینتر HP C4680 دارم که اخیرا یه مشکلی براش پیش اومده اون هم اینکه جوهر مشکیش کار نمیکنه و چاپ مشکی نمیگیره.
فقط جوهر رنگیش کار میکنه و چاپ رنگی میگیره.
خیلی چیزها رو چک کردم ولی درست نشد.
کارتریجهاش رو در اوردم و جا زدم, Clean کردم, درایورش رو پاک کردم دوباره نصب کردم, نشد که نشد.
حتی کپی هم سیاه نمیگیره.
هیچ Error هم نمیده و به نظر کارش رو کامل انجام میده ولی وقتی کاغذ میاد بیرون قسمتهای مشکی چاپ و خالی گذاشته و سفید میده بیرون.
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه.
پیشاپیش ازتون تشکر میکنم.
دوستان نبود کسی داشته باشه
نرم افزار رسیت کارتریج های p50 رو نداره
یا حداقل کلید نرم افزار WICreset
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
اقایون ما دهنمون کف کرد نبود
کسی مارو کمک کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعویض مخزن پرینتر اپسون t50
سلام دوستان میشه در مورد تعویض مخزن کمکم کنید روی پینترم مخزن هست ولی میخام براش مخزن وکس بگیرم حالا میخاستم بدونم خودم میتونم تعویضش کنم یا خیر اگه آموزش تصویری بدید ممنون![]()
سلام دوست عزیز
این لینک رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات خوب و کاملی داده.
موفق باشید
P50 مگه ریست نیاز داره ؟ همون دکمه رو کاتریج رو 10 ثانیه نیگه داری ریست میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)