تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 134 اولاول ... 478793949596979899100101107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1333

نام تاپيک: فعال سازی و قانونی کردن ویندوزSeven 7 "کرک ها و توضیحات در پست اول"▒▒ تمامی مسائل در این تاپیک ▒▒

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    من الان ویندوزم xp هستش ولی یه بازی دارم که رو xp نمیاد ( need for speed run) از خیلی ها پرسیدم گفتن فقط ویندوز 7 این بازی رو میاره چون directx 10 میخواد که xp نداره
    تصمیم گرفتم عوض کنم ولی از این میترسم که چون قبلا هم یه بار 7 نصب کردم و هر کاری کردم نتونستم برم اینترنت یعنی اصلا نفهمیدم که تنظیماتش کجاست و این چیزا
    خواستم بدونم اصلا مشکل نداره اینترنت 7 یا برا اینترنت رفتن چیز خاصی لازم نداره مثلا کرکی چیزی؟
    ممنون میشم سوال ساده ی منو جواب بدید

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    من الان ویندوزم xp هستش ولی یه بازی دارم که رو xp نمیاد ( need for speed run) از خیلی ها پرسیدم گفتن فقط ویندوز 7 این بازی رو میاره چون directx 10 میخواد که xp نداره
    تصمیم گرفتم عوض کنم ولی از این میترسم که چون قبلا هم یه بار 7 نصب کردم و هر کاری کردم نتونستم برم اینترنت یعنی اصلا نفهمیدم که تنظیماتش کجاست و این چیزا
    خواستم بدونم اصلا مشکل نداره اینترنت 7 یا برا اینترنت رفتن چیز خاصی لازم نداره مثلا کرکی چیزی؟
    ممنون میشم سوال ساده ی منو جواب بدید
    نیازبه هیچ کرکی نداره اون کرکی هم شما میگی احتمالا مربوط به کرک ویندوز میشه که با آپدیت شاید ویندوز شما حالت جنیون یا همون تصل بودنش از بین بره که از همین روشهایی که داخل این تاپیک معرفی شده برای کرک کردنش راحت میتونید استفاده کنید درضمن آپدیتی به شماره KB971033 رو هم باید hiden کنید درلیست آپدیتهای خودتون

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نیازبه هیچ کرکی نداره اون کرکی هم شما میگی احتمالا مربوط به کرک ویندوز میشه که با آپدیت شاید ویندوز شما حالت جنیون یا همون تصل بودنش از بین بره که از همین روشهایی که داخل این تاپیک معرفی شده برای کرک کردنش راحت میتونید استفاده کنید درضمن آپدیتی به شماره KB971033 رو هم باید hiden کنید درلیست آپدیتهای خودتون
    یعنی بعد از عوض کردن ویندوز با ساختن یه کانکشن میشه به راحتی به اینترنت وصل شد؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

یعنی بعد از عوض کردن ویندوز با ساختن یه کانکشن میشه به راحتی به اینترنت وصل شد؟؟
    موردی نداره شما راحت میتونید به اینترنت وصل بشین استفاده کنید درحین کارم همون شماره آپدیتی که بالا گفتم hiden کنید ازلیست آپدیتهای ویندوز.

6. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

من یک ویندوز 7 سرویس پک 1 از بازار خریدم نصب کردم میخواستم بدونم باید کرکی سریالی وارد کنم یا نمیخواد

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من یک ویندوز 7 سرویس پک 1 از بازار خریدم نصب کردم میخواستم بدونم باید کرکی سریالی وارد کنم یا نمیخواد
    اگربصورت تریال باشه که باید کرکش کنید اونم بابرنامه های داخل همین پست اما اگر 30 وزه نباشه نیازی به کرک کردنش نیست چون خودش جنیون شده هست ویندوزهای داخل بازارم خودشون همشون از قبل جنیون شده هستن

9. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام از RemoveWAT شروع کردم ... اون سه خط کوتاه نوشته های گوشه مانیتور حذف میشه ولی وقتی اینیستال و انیستال میکنم بازم برمیگرده بهمون وضع قبلی چیکار کنم ؟ :(

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام از RemoveWAT شروع کردم ... اون سه خط کوتاه نوشته های گوشه مانیتور حذف میشه ولی وقتی اینیستال و انیستال میکنم بازم برمیگرده بهمون وضع قبلی چیکار کنم ؟ :(
    شما الان میخواین ویندوز خودتون اگر جنیون کنید طبق پست پایین برین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

اگربصورت تریال باشه که باید کرکش کنید اونم بابرنامه های داخل همین پست اما اگر 30 وزه نباشه نیازی به کرک کردنش نیست چون خودش جنیون شده هست ویندوزهای داخل بازارم خودشون همشون از قبل جنیون شده هستن
    از کجا باید بفهمم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

روی my computer کلیک راست بعدشم گزینه properties انتخاب کنید بعدم اگر طبق شکل شماره سریال مورد نظر دیدین با اون عکسی مشخص شده بدونید ویندوز جنیون هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •