مبارکت باشه.
چند گرفتی؟شویندش چطوره؟
مبارکت باشه.
چند گرفتی؟شویندش چطوره؟
فقط پاناسونيك مدل LV81سراغ هيچ مدل و برند ديگه اي نريد. من تازه خريدم و واقعا ازش راضيم. دفعه اول كه باهاش زدم اصلا باورم نشد. عين آب خوردن ريشاتو غيب مي كنه و تو هيچي نمي فهمي. دقيقا 5 دقيقه طول كشيد كه كل صورتم رو باهاش بزنم. امكاناتشو اينا هم كه تو اينترنت پره لازم نيست من اينجا بگم مي تونين يه سرچ بزنين پيداش كنين. البته من از دوبي گرفتم چون نمايندگيش اينجا 170 تومن گرونتر ميداد.
خیلی گرونه.
یعنی می ارزه 660 تومن بدیم جا ریش تراش؟؟؟
البته برا قشر مستضعف مثل خودم میگم!
کاملا تایید میشه من قبلا براون داشتم و الان LV61 گرفتم که همون مدل بالاست بدون پایه شستشو
از آمازون خریدم 280 دلار و گفتم برام بیارن که با این نرخ دلار میشه حدود 400 تومان که از قیمت بیرون بسیار مناسب تره
خلاصه اگر براون بنز باشه پاناسونیک رویز رویزه ریش تراشاست
جسارت نشه اما آخه داداش من چرا بدون اطلاعات میای توصیه میکنی
یعنی مردمیکه از ریش تراش استفاده میکنن نمیفهمن یا تولید کننده های ماشین های اصلاح خیلی مارو .... فرض کردن!
قربونت برم تیغو ژیلت علاوه بر مو پوستم میبرن دقیقا کاری که ریش تراشا نمیکنن یا کمتر میکنن
خیلی ساده گفتم،یه سرچ بزنی کلی مقاله پیدا میکنی
نظر شخصی:از فیلیپس هرگز خرید نکنید براستی مارک افتضاحی است...هم گرون است هم به پای بقیه نمی رسه
سلام
مبارک باشه اگر بدستتون رسیده و استفاده کردید لطفا به این سوالات پاسخ بدید
مدل lv61 شما با اصلاح گردن چطوره ؟ برای پوستهای نازک و حساس مناسبه ؟ فویل خیلی داغ نمیکنه ؟ چون این ریشتراش چهار تا فویل داره زیاد با پوست درگیر نیست ؟ (البته به خاطر 4 تا فویل سریعتر هم اصلاح میکنه)
سر ریشتراش زیادی بزرگ نیست و میتونه روی لب زیر بینی رو کاملا صاف کنه ؟
البته دو سه هفته طول میکشه تا پوست خودشو با ریشتراش وفق بده مگه اینکه پوست حساسی نداشته باشید .
سپاس
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
سلام مبارکتون باشه
لطفا نظرتون رو درباره سوالهای زیر بفرمایید
برای پوستهای نازک و حساس مناسبه ؟ فویل خیلی داغ نمیکنه ؟ چون این ریشتراش چهار تا فویل داره زیاد با پوست درگیر نیست ؟ (البته به خاطر 4 تا فویل سریعتر هم اصلاح میکنه)
سر ریشتراش زیادی بزرگ نیست و میتونه روی لب زیر بینی رو کاملا صاف کنه ؟
البته دو سه هفته طول میکشه تا پوست خودشو با ریشتراش وفق بده مگه اینکه پوست حساسی نداشته باشید .
سپاس
بچه ها میخوام فیلیپس 1260 یا 1280 بخرم که تیغشون یکیه.به نظرتون برای من که پوستم خیلی حساسه ریش تراش خوبیه؟زیر گردن و صورت رو مثل تیغ صاف میکنه؟
سلام
توی رنج قیمت 70 تومان چی پیشنهاد میدید ؟ ( ریش تراش | شارژی یا سیمی )
امروز دارم میرم خرید ( شیراز )
ژیلت نمیتونم استفاده کنم ، چون صورتم سریعا جوش میزنه صورتم
خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)