انسانی که تو زندگیش اشتباه نکنه یعنی کاری نمیکنه.
اشتباه یعنی تجربه.
من خودم وقتی که کارمو شروع کردم تو 6 ماه اول {وقتی که شاگرد مغازه بودم} 1 تومن وسیله خراب کردم.
و همین خراب کردن ها باعث شد تا تو کارم موفق شوم.
انسانی که تو زندگیش اشتباه نکنه یعنی کاری نمیکنه.
اشتباه یعنی تجربه.
من خودم وقتی که کارمو شروع کردم تو 6 ماه اول {وقتی که شاگرد مغازه بودم} 1 تومن وسیله خراب کردم.
و همین خراب کردن ها باعث شد تا تو کارم موفق شوم.
هیچ وقت سعی نکنین ارزون ترین چیز ممکن رو بخرین که در حال حاضر جوابگوئه...
هر چی گوشی خریدم این طوری شده ، پی سی هر چی بستم همین طور شد و بسیاری موارد دیگهوقتی چنین چیزی بخرین ، به زودی از رده خارج میشه و دلتون رو میزنه و باز مجبورین واس اون چیز خرج کنین...
تو زندگیم همیشه سعی کردم به هر چیزی از زاویه های متفاوت نگاه کنم .
همیـــــــــــــشه سعــــــــی کردم هیـــچ دروغـــــــــــــــــی نگـــــــــــم.
سعی کردم همرو خوب ببینم.
سعیم این بوده کسیو مسخره نکنم.
کسیو از خودم نرنجونم.
اما دوباره الان که دیدمو عوض میکنم میبینم ممکنه اینطوری که گفتم نباشم:(
اگه یه جا حس کردی ،فقط حس کردی که داری یه کار غلط انجام میدی دیگه ادامش نده
حتما باید سرت به سنگ بخوره که بفهمی راهی که اومدی اشتباه بوده؟!!
منظورم اینه که همیشه لازم نیست تجربه کنی!!یه موقعایی بدون تجربه کردن میشه خیلی درسا رو از اشتباهات نکرده گرفت...
یکی بزرگترین نتایجی که تو زندگیم گرفتم همین بوده!!!![]()
تو دنيا يه نفر يا مظلومه يا ظالم! پس تو يا مظلومي يا ظالم!
سركش باش تا ديگران براي تو سركشي نكنن!!!
به هیچ دختری نگو دوستش داری اگه میخوای برات بمونه
سلام
در ادامه ی سخنِ ارزشمندِ شما :
و کسی که از اشتباهاتش درس نمیگیره یعنی اشتباهاتش رو فراموش میکنه و اونها رو تکرار میکنه , انسانِ خردمندی نیست .
در ارتباط برقرار کردنِ با او مراقب باشید چون بعید نیست خودتون قربانیِ اشتباهاتش بشین .
سلام
اگه ازدواج کردین سعی کنین همیشه بهش بگین چه احساسی نسبت بهش دارین بهش بکین که دوستش دارین چقدر دلتون واسش تنگ شده
هروقت دیدین یک نفر یا چند نفر ریختن توی سر یک نفر دارن میزننش برین کمک اون ضعیفه مهم نیست کتک بخورین یا بزنین
مهم اینه که مرد باشین ناایستین نگاه کنین بعدشم سعی کنین یک ورزش رزمی برین غیر از اینکه اعتماد به نفستون را زیاد میکنه و خصوصیات مردونه بهتون میده یک همچین جاههایی به درد میخوره
قبل از اینکه کاری رو شروع کنید حتما مشورت کنید.چون چیزهایی که تو سرمون در مورد اون کار میگذره شاید درست نباشه!!
سعی کنید بعضی از کارها رو که شاید با بالارفتن سن دیگه حوصله و قدرتشو نداشته باشید رو انجام بدید.مثل تحصیل و گرفتن گواهی نامه!!
همیشه برایگرفتن آخرین اطلاعات به منبعی مطمئن مراجه کنید و حرفهای مردم رو در مورد موضوع مورد نظر جدی نگیرید
همین موضوع قتل روح ا... داداشی یه نمونشه که تو کوچه و خیابون هزار تا نظر و شایعه دارن میگن دربارش!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)