درسته همین عطر منظورم بود
شما گفتی از عطر ها تند خوشم نمیاد
من تا اونجایی که یادمه قبلا گفته بودی از این عطر خوشم (در واقع مقایسه کردم با توجه به اینکه گفتی دانهیل قهوه ای بو تندی داره )
درسته همین عطر منظورم بود
شما گفتی از عطر ها تند خوشم نمیاد
من تا اونجایی که یادمه قبلا گفته بودی از این عطر خوشم (در واقع مقایسه کردم با توجه به اینکه گفتی دانهیل قهوه ای بو تندی داره )
Yves Saint Laurent - Rive Gauche pour Homme اینجا پیدا میشه؟
اسم بنده علي هستش.
والا عطر شيك اون چنان بوي پرتقال تندي نداره و همونم كه اولشه نصفش با بوي هندوانه قاطي شده و در عرض نيم ساعت از بين ميره...اصلا به عنوان عطر مركباتي به حساب نمياد.نت ميانيش بيشتر بوي مشك و بوي وانيلو ادويه ميده.وسطاش يه جورايي شرقي ميشه اما به طور ملايم و آخرش هم بوي چوبي به خودش ميگيره.
نظر دخترا در حد تيم ملي بود...نظر آقايون هم معمولا اين طوره كه كسي كه استفاده كنه و خوشش بياد ديگه از اين عطر هيچ وقت دست بر نمي داره.من تا حالا نديدم كسي از اين عطر استفاده كرده باشه و بيش از 2 3 بار نخريده باشه.
بخشید اسمه گلتون رو نمیدونم.
بوهای تندی که گرم یا شیرین باشن اذیت میکنن.هرمس تنده ولی تلخه.ولی......یادم نمیاد گفته بوشم خیلی خوشم میادا؟!!پیداش نکردم ولی فکر کنم گفتم بدک نیست.
مثلا کنزو جانگل هم تنده و هم تلخه ولی حالت تهوع میگیرم.البته هرمس هم الان نمیتونم زیاد بزنم.
من الان جاکومو قرمز دارم که از همشون بیشتر اذیت میکنه.3 ساله تو کمدم افتاده.
از بدتر کاپتان بلک یا تام فورد که بوشون شیرین هم هست.فقط تو زمستون میشه استفاده کرد.اونم نه خودت
بلکه یکی دیگه بزنه تو بوشو بشنوی.
از بوهایه تنده دیگه میشه به همون فوتوریتی یا اترنیتی اشاره کرد.
اکثره ادکلن های که تند هستن بعد از اینکه میمونن خیلی رایحه خوبی پیدا میکنن.ولی جاکومو نه میمونه و نه
بوش فرقی میکنه.(نمیدونم اون موقع تو چه حالی بودم که این مزخرفو خریدم)
حالا مشکیش از اونم بدتر بود.بوی سیگاره خیلی سنگین میداد(البته خاکسترش)
آبی اش هم بود که بوی سانتیاگو میداد.
Last edited by cyber861; 29-06-2011 at 15:23.
دستان لطفا چند تا لینک این ادکلن های کنزو رو بزارید
من که نه دیدم نه بوشو شنیدم اما اونتوری که نوشتید
ظاهرا یکیشون بوش تلخه از بوی تلخ خوشم میاد.
کسی تا حالا تجربه استفاده از عطرای شرکت Emper که همه جا ریخته رو داشته؟همین عطرای qubism و saga و traveller و O2 مدلای دیگه اش؟
لامصب هر جا میرم میفروشند اینارو خصوصا دو تای اولو....تستشون کردم کوبیسم و o2 بد نبودند.
ببخشید دارید راجبه کدوم عطر صحبت میکنید؟![]()
chic by carolina herrera
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
والا من کوبیسم رو هم زنونه و هم مردونش رو بو کردم البته تست نزدم با مردونش حال نکردم ولی زنونش بوی گرمو دوست داشتنی داشت چون قیمتش هم دور وبر بیست تومنه و ظاهر شیکی هم داره برای هدیه هم خیلی مناسبه![]()
دیشب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تست زدم.میشد گفت خیلی شبیهه
هاوایی زنونه بود.(به نظرم هاوایی بوش بهتره)
اینم تست کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بویه خاصی داره.میشه گفت بدک نبود ولی من باشم نمیخرم.
من از ادکلن دانهیل خوشم میاد
به نظر شما چطوره؟
من که عاشقشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)