تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 124 اولاول ... 478793949596979899100101107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش این چیزی نیست که مختص 131 باشه... کلا همه ماشینها ممکنه هوابگیره باکشون...کلا راهش اینه که در زمان بنزین زدن چند بار مکث داشته باشیم... تا هوای باک بتونه خارج بشه... شما حساب کن باکی که خالی باشه و بخوای بنزین بزنی تا در باکو باز میکنی هوا میره داخل باک و نازل بنزین رو که میزاریم تو باک و شروع به سوختگیری میکنیم انقدر فشار بنزین زدن بالاست که هوا نمیتونه درست خارج بشه... راهش اینه که چندین بار وسط بنزین زدن نازل رو دراورد...
    مثل اینکه همه یه جورایی با این مشکل دست و پنجه نرم میکنن.منم دقیقا همین مشکلو دارم تا نازل و میذارم سرباک کف میکنه میریزه بیرون اگر هم که بخوام هی قطع کنم ودوباره بزنم چون زمان زیاد میبره فقط جاهایی میشه این کارو کرد که پمپ بنزین خلوت باشه وگرنه صدا همه رو در میاری مردم مارو هم که دیدی چقدر کم طاقن.
    ولی من به یه چیزی شک کردم من تو یه پمپ بنزین نزدیک محلمون میرم همیشه این بساط و دارم ولی جای دیگه میرم این اتفاق برام همیشه نمیافته بعد از بعضی از دوستام پرسیدم همشون گفتن این پمپ بنزین بدرد
    نمیخوره هوا داره انگار همه این مشکل وبا پمپ بنزین دارن .

2. این کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل اینکه همه یه جورایی با این مشکل دست و پنجه نرم میکنن.منم دقیقا همین مشکلو دارم تا نازل و میذارم سرباک کف میکنه میریزه بیرون اگر هم که بخوام هی قطع کنم ودوباره بزنم چون زمان زیاد میبره فقط جاهایی میشه این کارو کرد که پمپ بنزین خلوت باشه وگرنه صدا همه رو در میاری مردم مارو هم که دیدی چقدر کم طاقن.
    ولی من به یه چیزی شک کردم من تو یه پمپ بنزین نزدیک محلمون میرم همیشه این بساط و دارم ولی جای دیگه میرم این اتفاق برام همیشه نمیافته بعد از بعضی از دوستام پرسیدم همشون گفتن این پمپ بنزین بدرد
    نمیخوره هوا داره انگار همه این مشکل وبا پمپ بنزین دارن .
    منم دارم به همین نتیجه میرسم که گویا یه سری از پمپ بنزین ها که مثل اینکه پمپاشون دستکاری شده و هوا داره باعث این مشکل میشن
    . من تو خیلی از پمپ بنزین ها این مشکل رو ندارم ولی تو یکی دوتاشون به وفور به این مشکل برخوردم .

4. این کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام
    این که بگیم باک خود به خود هوا میگیره اشتباهه ماشین های قدیمی یه شیلنگ داشت که بخارات باک را به بیرون از باک هدایت می کرد ولی در ماشین های جدید بخارات بنزین داخل کنیستر جمع آوری میشه و بعد بوسیله ی شیر برقی کینیستر به باک بر گردونده میشه .
    از طرفی اگه باک هوا بگیره شما وقتی درب باک را که باز می کنید باید صدای فس بده و فشار از درب باک خارج بشه اگه این صدا را بده یعنی باک هوا داره حالا یا از ساختار باک هست یا کینیستر به درستی کارش را انجام نمیشه .
    در پراید های یورو 4 محلی که نازل پمپ واردش میشه یکم تنگ تر شده و اگه سریع بزنید ممکنه چون فضای کافی نداره از گلویی باک بنزین بریزه بیرون .
    اگه ماشین یورو چهار نیست و هوا نداره : داخل گلویی باک پراید یه چیزی هست کارش مثل شیر یک طرفه میمونه یعنی وقتی بنزین بزنید دهنش باز میشه و بنزین وارد باک میشه حالا اگه این شیر درست عمل نکه و دهنش کامل باز نشه و یکم باز بشه و گیر داشته باشه باعث میشه بنزین که میزنید سر ریز کنه و آروم آروم بره پایین و فکر کنید که باک هوا داره .
    افرادی که باکشون ای مشکل را داره این مورد بررسی بشه .

6. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    این که بگیم باک خود به خود هوا میگیره اشتباهه ماشین های قدیمی یه شیلنگ داشت که بخارات باک را به بیرون از باک هدایت می کرد ولی در ماشین های جدید بخارات بنزین داخل کنیستر جمع آوری میشه و بعد بوسیله ی شیر برقی کینیستر به باک بر گردونده میشه .
    .
    من یک پراید مدل 83 دارم که یک لوله پرگشت از باک به کنیستر وارد شده و کنیستر دقیقا سمت راست موتور قرار گرفته که بخار بنزین رو جمع می کنه و سپس وارد انژکتور می کنه تا بسوزه.
    اما تو پرایدهای جدید من این کنیستر رو کنار موتور ندیده ام

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشین من 2500تا تا امروز رفته .
    از اونجایی که تا حالا نه آچار کشی کردم نه تعمیر خاصی وباتوجه به اینکه عید نزدیک و ماشین و واسه مسافرت باید سرویس کرد. میشه ماشین و ببرم گارانتی که رایگان اگه کاری لازم هست انجام بدن یا هزینه شو میگیرن
    .البته یکی دوتا فکر میکنم عیب کوچیکی داشته باشه .مثلا گاهی اوقات انگار لنت درگیر باشه ماشین سوت میکشه یه چیزی تو مایه های اینکه دوتا فلزو به هم بسابی مخصوصا صداش و موقعی میشنوم که از بغل جدول رد میشی باسرعت کم.موقع درجا کار کردن صدای ماشین یه نواخت نیست به قول معروف مثل ساعت کار نمیکنه
    وقتی کلاج و ول میکینی یه صدایی میده مثل اینکه یه یه چیزی تو یه قوطی میلرزه نمیدونم طبیعی یانه وقتی دوباره کلاج و میگیری صدا قطع میشه.
    تو سربالایی های شیب کم ماشین اصلا جون نداره وبا دنده سه 60 تا 70کیلومتر میره وقتی دنده رو 4کنی همون سرعت بیشتر نمیشه مجبوری دوباره دنده رو کم کنی.درصورتی که ماشینهای دیگه حداقل با80تا از من سبقت میگیرن(البته منظورم پراید های دیگه است).
    Last edited by najee; 24-02-2014 at 12:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

وقتی کلاج و ول میکینی یه صدایی میده مثل اینکه یه یه چیزی تو یه قوطی میلرزه نمیدونم طبیعی یانه وقتی دوباره کلاج و میگیری صدا قطع میشه.
    ماشین من پراید با موتور hp+ است که دقیقا همین صدا رو می ده که 300 تا بیشتر کار نکرده و یک هفته است تحویل گرفتم. از روز اول همین صدا رو می داد. البته وقتی ماشین سلو کار میکنه و دقت بکنی این صدا رو می ده ولی تو حرکت هیچی متوجه نمی شی. فکر نکنم چیز مهمی باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان مدتیه چراغ چکم روشن میشه بعد از مدتی خودش خاموش میشه.
    بنظرتون به انژکتور شور بیام انژکتورش رو بشورم مشکل رفع میشه ؟
    از یه مکانیک آشنا پرسیدم گفت کار خاصی نداره خودت سوکت های انژکتور و خود انژکتور رو با انژکتورشور بشور

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ماشین من 2500تا تا امروز رفته .
    از اونجایی که تا حالا نه آچار کشی کردم نه تعمیر خاصی وباتوجه به اینکه عید نزدیک و ماشین و واسه مسافرت باید سرویس کرد. میشه ماشین و ببرم گارانتی که رایگان اگه کاری لازم هست انجام بدن یا هزینه شو میگیرن
    .البته یکی دوتا فکر میکنم عیب کوچیکی داشته باشه .مثلا گاهی اوقات انگار لنت درگیر باشه ماشین سوت میکشه یه چیزی تو مایه های اینکه دوتا فلزو به هم بسابی مخصوصا صداش و موقعی میشنوم که از بغل جدول رد میشی باسرعت کم.موقع درجا کار کردن صدای ماشین یه نواخت نیست به قول معروف مثل ساعت کار نمیکنه
    تو سربالایی های شیب کم ماشین اصلا جون نداره وبا دنده سه 60 تا 70کیلومتر میره وقتی دنده رو 4کنی همون سرعت بیشتر نمیشه مجبوری دوباره دنده رو کم کنی.درصورتی که ماشینهای دیگه حداقل با80تا از من سبقت میگیرن(البته منظورم پراید های دیگه است).
    تا قبل از سرویس اولیه (4500 تا 5500) گارانتی فقط در صورت خرابی و نیاز به تعمیر داشتن برای شما کاری انجام میده و انجام هر گونه سرویس، چک کردن، تنظیم کردن و رگلاژ کردن به سرویس اولیه موکول میشه. تمام مواردی که فرمودید از جمله مشکلات عادی و بعضا غیر قابل رفع پراید جدید میباشد و بهتره که حساس نشید!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    دوستان مدتیه چراغ چکم روشن میشه بعد از مدتی خودش خاموش میشه.
    بنظرتون به انژکتور شور بیام انژکتورش رو بشورم مشکل رفع میشه ؟
    از یه مکانیک آشنا پرسیدم گفت کار خاصی نداره خودت سوکت های انژکتور و خود انژکتور رو با انژکتورشور بشور
    شما قبل از هر عملی با دیاگ خودرو رو چک کنید تا علت روشن شدن چراغ چک مشخص بشه، شستن انژکتور (کلا پیشنهاد نمیشه!) نیاز به تخصص و دستگاه و مواد تمیزکننده مخصوص داره. لطفا دستکاری نکنید تا مشکلات و هزینه بیشتری برای شما ایجاد نکنه.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا قبل از سرویس اولیه (4500 تا 5500) گارانتی فقط در صورت خرابی و نیاز به تعمیر داشتن برای شما کاری انجام میده و انجام هر گونه سرویس، چک کردن، تنظیم کردن و رگلاژ کردن به سرویس اولیه موکول میشه. تمام مواردی که فرمودید از جمله مشکلات عادی و بعضا غیر قابل رفع پراید جدید میباشد و بهتره که حساس نشید!!!
    دوست عزیز اینکه ماشین تو سربالایی کم میاره چی علتش میتونه باشه اینم نمیشه برد گارانتی .(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •