تمام محبوبیت رونالدو به خاطر مدل بودن و به قول بعضی ها خوشگل بودنشه .......
حالا خدایی بدون تعصب من موندم خانوم ها از کجای این بشر خوششون اومده واقعا خوش قیافست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
تمام محبوبیت رونالدو به خاطر مدل بودن و به قول بعضی ها خوشگل بودنشه .......
حالا خدایی بدون تعصب من موندم خانوم ها از کجای این بشر خوششون اومده واقعا خوش قیافست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ببینید اینجا دیگه بحث چهره نیست....تیپش جذابه....قد بلند هیکل ورزیده و به قول ما feet بودنش باعث این قضیه شده
این بحث رونالدو و مسی، مثل اینه که BMW سری 7 رو با M3 مقایسه کنیهردوشون شتاب دارن، پر قدرتن، اما قابل مقایسه نیستن، چون اون سدان لوکس و بزرگه و این یکی یه سدان کوچیک و اسپورت...
مسی و رونالدو هر کدوم نقاط مثبت/منفی خودشونو دارن. مثلا تاثیر رونالدو تو تیم پرتغال خیلی زیادتر از مسی تو آرژانتین هست ( به نظر من ) اما از اون طرف، تاثیر مسی تو بارسا، نسبت به رونالدو تو رئال خیلی بیشتره!
اتفاقا رونالدو چون خیلی تخسه و اخلاقشم میشه گفت گنده...تنها چیزی که باعث میشه محبوب بشه بازیش هست...
قیافشم که تعریفی نداره! هیکلش خوبه
احسن،مثل نیکبخت که وقتی تو استقلال بود و همه قربون صدقه اش میرفتن....
بازی مسی الان دیدید؟؟؟؟به این میگن سوپر بازیکن....
من نمیفهمم که بازیکن رو اگه از رو فاکتور هایی که داره، بهش خوب یا بد نمیگن، پس از روی چی اینکار رو میکنن که دوستمون میگه روی کاغذ و...؟!
اون دوستمون هم که میگه چهره و محبوبیت!! آخه برادر این چه ربطی به توانایی بازیکن داره؟! (بعد اینکه خوشم میاد در این مواقع، اعتراف میکنید کریس پرطرفدار تره!: دی)
بجای طرفداری الکی، بیایم صحبت منطقی کنیم که تویه مورد های زیر، کدوم یکی بهتره:
استیل(قد و وزن و اینا):
سرعت:
قدرت:
شوت و ضربه ایستگاهی:
پاس:
تمام کنندگی:
ایجاد روحیه:
تکنیک قدرت دریبل زنی:
و در اخر با توجه به این مسائل، این سوال که "کدوم یکی تاثیر بیشتری داره تو تیم (با توجه به سایر بازیکن ها)؟"
---
هر چند کلا سبک بازی دو بازیکن تفاوت زیادی داره اما من خودم نظرم رو میگم تا ببینیم چی میشه..استیل(قد و وزن و اینا): من فک نمیکنم در این دو مورد با هم قابل مقایسه باشن!
سرعت: مسی تویه استارت زدن، واقعا عالیه..اما از نظر سرعت، رونالدو یکی بهترین هاست...
قدرت: یکی از خصوصیات بازی کریس همین قدرت بدنیه که داره...اما مسی اصلا این شرایط رو نداره و یکی از ساده ترین راه ها برای گرفتنش، استفاده از قدرت بدنیه..
شوت و ضربه ایستگاهی: در مورد ضربه ایستگاهی هم فک نمیکنم قابل مقایسه باشن هرچند انصافا مسی هم ضربه ایستگاهی های خیلی خوبی میزنه...شوت هم که...
پاس: کلا این دوتا پستشون جوری نیست که بخوایم زیاد روی این مورد مانور بدیم اما به هر حال مسی بهتره...
تمام کنندگی: این مورد خیلی مهمه..حقیقت اینه که الان مسی دوتا از بهترین هافبک های دنیا رو پشت سر خودش داره..اما کریس اینطور نیس...تازه امسال-ه که هافبک های رئال توپ رو درست میدن به مهاجم ها...و میبینیم نتیجش رو..کریس الان بهترین گلزن لالیگا شده! اما نباید این رو هم بگیم که مسی هم انصافا تمام کننده فوق العاده ایه...
ایجاد روحیه: کریس یه بازیکن جاه طلبه و هیچ کی شکی توش نداره..به نظرم همین مسئله باعث میشه که از این نظر، واقعا مفید باشه تویه تیم...
تکنیک قدرت دریبل زنی: کلا شیوشون باهم فرق داره..مسی ریز دریبل میزنه اما کریس بیشتر دریبل های بلند میزنه که بتونه از سرعت و قدرت بدنیش استفاده کنه...برا همین نمیشه مقایسشون کرد...اما کلا میشه اینطور گفت که مسی تویه فضاهای کوچیک، بهتره...
و حالا بحث مهم و اصلی...
کدوم یکی تاثیر بیشتری داره تو تیم (با توجه به سایر بازیکن ها)؟
این ادامه بحث تمام کنندگیه...حالا من این رو از طریق آمار دو بازیکن میگم و نظر شخصی رو نمیگم تا کسی نگه از رو علاقه نظر داده و اینا...
مسی: در 154 بازی رسمی برای بارسا، مسی موفق شده که 101 گل بزنه که یه آمار خیره کنندس(با توجه به اینکه پستش مهاجم نیست و اکثرا وینگر بازی میکنه) و میانگین 0.65 گل در بازی رو داره..این آمار رو مسی از سال 2004 به بعد در بارسایی ثبت کرده که طی این مدت، موفق به کسب 13 جام رسمی شده...ضمن اینکه ژاوی و اینیستا هم طی این سالها بهترین دوران خودشون رو داشتن و بارسا 3 برنده بهترین بازیکن سال جهان و 5 نامزد داشته که خود مسی یکی از اونها رو برده...همچنین 2 بار جایزه توپ طلای اروپا و 5 نامزدی این جایزه که یکیش رو مسی برده...
رونالدو: در 54 بازی رسمی برای رئال، رونالدو موفق شده 51 گل بزنه که میشه میانگین 0.94 گل در هر بازی که با توجه به اینکه کریس هم مثه مسی در 99 درصد مواقع، وینگر بازی میکنه، آمار فوق العاده ایه...اما این آمار رو کریس از سال 2009 در رئالی بدست آورده که در طی این مدت، هیچ جامی نبرده! هافبک های بازیساز رئال که ژابی و کاکا باشن، تازه همون سال به تیم اومدن و قرار بوده هماهنگ شن که یکیش همش مصدوم بوده! از اون ور هم رئال کلا 1 نامزد برا بهترین بازیکن سال جهان و توپ طلا داشته که هر دوش همین کریس باشه که اونم بخاطر بازیش تویه منچستر بوده! (البته هنوز انتخاب نشدن برای این فصلی که برگزار شده و کریس تویه رئال بوده)..در ضمن کریس این آمار رو تویه فصل اولش تویه رئال ثبت کرده..یعنی تیم جدید و لیگ جدید...به همه اینها این رو هم اضافه کنید که رونالدو گرون قیمت ترین بازیکن تاریخ فوتباله که...
به آمار تیم های ملی هم کاری نداریم...
حالا با توجه به این آمار، خودتون میتونید تصمیم بگیرید که کدوم بهتره...
+
خودمونیم...الان این آمار رو مینوشتم، خیلی بیشتر فمیدم که چی شده که بارسا طی این چند سال، اینقدر طرفدار پیدا کرده! البته منظورم طرفدارهای واقعی این تیم نیست و به کسی برنخوره..منظورم اونایی هستن که به باد علاقه دارن!!
فورلان: اگر من بودم، مسی را قبل از کریس می خریدم
ال کلاسیکو بازی خوبی خواهد بود.
سایت گل - دیگو فورلان در صحبتهایی به روزنامه مارکا گفت که اگر قرار بود بین کریس و مسی انتخاب کند، ستاره آرژانتینی راانتخاب می کرده: «اگر به من بود، مسی را قبل از کریس رونالدو می خریدم.هر چند که مارادونا بهترین بازیکن دنیا بوده که هرگز مثل او را ندیده ام.»
فورلان در ادامه صحبتهایش در مورد دیدار ال کلاسیکو گفت: «بازی خوبی خواهد بود. زمانی که بازیهای بزرگی در راه است، گاهی وقتها این بازیها آن طور که توقع است، از آب در نمی آیند. هر دو تیم (رئال و بارسا) تیمهای بزرگی هستند و نمی دانم که کدامیک به برتری می رسند، در دنیای فوتبال منطق حاکم نیست.»
فورلان ادامه داد: «رئال روزهای خوبی را سپری می کند و چه بازیکنان فیکس و چه بازیکنان ذخیره این تیم خیلی خوب بازی می کنند. از سوی دیگر، همه ما می دانیم که بارسا چطور بازی می کند. تماشای سیاست رئال مادرید در این دیدار، دیدنی است. آنها سعی خواهند کرد که عنوان قهرمانی را از چنگ بارسا در بیاورند.»
2010/11/25کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقایسه میانگین مسی از 17 سالگی با یک فصل و خوردهای اخیر رونالدو بعد از بهترین بازیکن جهان و آقای گل اروپا شدنش؟
تیم جدید و لیگ جدید؟ آره اما نه رئالی که اونجوری بسته شده بیش از 100 گل میزنه و بالای 90 امتیاز میگیره. حالا حریف بارسا بود وگرنه. تازه به نظر من براش موقعیت بهتری بود نه شرایط نامناسب.
بالاخره تیم جدید بود...نبود؟
به نظر من درصد خیلی زیادی از موفقیت مسی ...علتش ژاوی و اینیستا هستن که عالی راه میندازنش...وگرنه تو تیم آرژانتین که کاره ای نیست...تو هر تیم دیگه ای غیر بارسا هم بره باز موفق نیست(البته غیر از تیم ملی اسپانیا!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)