تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 120 اولاول ... 478793949596979899100101107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1199

نام تاپيک: نشد که بپرسم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

آقا کتب درسی تغییر کردن؟ من شدیدا میخوام کتاب جغرافیای جدید (استانهای جدید و ...) رو ببینم.
    من کتاب جغرافیای ایران سال تحصیلی 89-90 ( پارسال ) رو نگاه کردم ، کتاب آپدیت هست فقط شهرستان البرز رو نداره که معلمین سر کلاس به بچه ها میگن که این شهرستان رو به لیست اضافه کنن ، اما در باقی موارد کتاب آپدیت هست و میتونید از اطلاعات به روز استفاده کنید ( فقط یه سری مشکلات آماری داره ! مثلا آمار جمعیت ایران رو برعکس نوشته ! )

امسال هم که فقط کتاب های ریاضی رو تغییر دادن ( حسابان ، دیفرانسیل ، فکر کنم ریاضی 1 و 2 رو هم تغییر داده باشند )

در مورد چای زرد هم میشه توضیح بدین؟
    والا من چای سبز شنیدم اما چای زرد نه !
    منظورتون چای زرد چوبه نبوده ؟

اگه منظورتون چای زرد چوبه بوده باید بگم که این چای رادیکال های آزاد توی بدن رو آزاد میکنه و به عنوان آنتی اکسیدان عمل میکنه ( یعنی جلوی سرطان و انواع بیماری هارو میگیره ) ، جریان گردش خون و کبد رو تقویت میکنه ، بدن رو مستحکم میکنه ، همچنین این چای به افرادی که جوش های زیادی روی صورتشون هست توصیه میشه
    البته برای استفاده این چای باید با پزشکتون مشورت کنید وگرنه ممکنه عوارضی داشته باشه براتون .

اگر هم منظورتون چای کوهی ( Hypericum perfratum ) بوده باید بگم که این چای در شمال ایران تولید میشه و ویروس ایدز رو از بین میبره و لازم به ذکر هست که بیماران مبتلا به ایدز که وسع مالی کافی برای خرید دارو رو ندارند از این چای برای درمان استفاده میکنند ، البته این چای در اروپا و آمریکا به عنوان یه نوشیدنی رایج استفاده میشه ! ( این چای رو به خاطر این گفتم که گل هاش زرد رنگ هست ، گفتم شاید منظورتون این بوده ! )

+

مورد هایی که در مورد این 2 نوع چای گفتم بسیار خلاصه هستند ، این مواد فواید بیشتری هم دارند که اگر علاقه مند هستید میتونید سرچ کنید !

الان اخبار داشت می گفت کتاب های مدرسه را تو تهران نسبت به شهرستان ها یک هفته دیر تر می دهند . چرا ؟
    منم خیلی دوست دارم بدونم !
    معمولا همه امکانات به تهران زودتر میرسه ، حالا به درس و مشق و بدبختی رسید اول نوبت ما شهرستانی ها شد ! : دی

2. 2 کاربر از ØПЗ М!ПцТЗ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اگر هم منظورتون چای کوهی ( Hypericum perfratum ) بوده باید بگم که این چای در شمال ایران تولید میشه و ویروس ایدز رو از بین میبره و لازم به ذکر هست که بیماران مبتلا به ایدز که وسع مالی کافی برای خرید دارو رو ندارند از این چای برای درمان استفاده میکنند ، البته این چای در اروپا و آمریکا به عنوان یه نوشیدنی رایج استفاده میشه ! ( این چای رو به خاطر این گفتم که گل هاش زرد رنگ هست ، گفتم شاید منظورتون این بوده ! )
    ویروس ایدز ( HIV ) با هیچ چیزی قابل از بین بردن نیست ( به جهت تکثیر سریعش ) و تنها امید بشر به کنترل تکثیر HIV جهت جلوگیری از ابتلا به ایدز هست . تا حالا هیچ موردی از از بین رفتن ویروس ایدز در هیچ جای تاریخ ثبت نشده و بعید هم هست که ثبت بشه .

--------

والا من چای سبز شنیدم اما چای زرد نه !
    چای سبز هم که منبع طبیعی اصلی آنتی اکسیدان هست به جهت داشتن آنتی اکسیدان تقریبا برای همه جای بدن مفید هست از ناخن و تاول پا گرفته تا موهای سر

4. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان

روی بعضی از وسایل برقی و...... نوشته Made in P.R.C می خواستم بدونم این PRCمخفف چی هست

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان

روی بعضی از وسایل برقی و...... نوشته Made in P.R.C می خواستم بدونم این PRCمخفف چی هست
    People's Republic of China = PRC

7. 3 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

من اگه بخوام دلار یا پوند بریزم به حساب یک شخص تو اروپا یا آمریکا ، ببرم بانک چنج می کنن واریز کنن ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

من اگه بخوام دلار یا پوند بریزم به حساب یک شخص تو اروپا یا آمریکا ، ببرم بانک چنج می کنن واریز کنن ؟
    سلام
    ایران رو نمیدونم اما اینجا تو کویت , باید پول رو با حواله بفرستین به حسابش که کارمزد داره اما نرخ کارمردِ بانکها بالاست و چنج هم قیمتشون اصلاً اقتصادی نیست چون بانکها همیشه بسیار ارزون میخرند و بسیار گران میفروشند .

بهترین کار فرستادن از طریق شرکتهای صرافی هست که یکی دو روزه پول رو واریز میکنند به حسابشون و کارمزدشون هم از بانک کمتره .
    برای این کار نام و اسم بانک و آدرس بانک و شماره حساب رو بهشون میدین یک روز بعد و در بعضی کشورها همون روز پول میره به حسابِ گیرنده .

10. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اجرای حد تو محکومیت ها یعنی چی؟

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اجرای حد تو محکومیت ها یعنی چی؟
    یعنی اجرای مجازات مربوطه . مانند قطع دست و قطع پا و اعدام و ...

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

سلام
    ایران رو نمیدونم اما اینجا تو کویت , باید پول رو با حواله بفرستین به حسابش که کارمزد داره اما نرخ کارمردِ بانکها بالاست و چنج هم قیمتشون اصلاً اقتصادی نیست چون بانکها همیشه بسیار ارزون میخرند و بسیار گران میفروشند .

بهترین کار فرستادن از طریق شرکتهای صرافی هست که یکی دو روزه پول رو واریز میکنند به حسابشون و کارمزدشون هم از بانک کمتره .
    برای این کار نام و اسم بانک و آدرس بانک و شماره حساب رو بهشون میدین یک روز بعد و در بعضی کشورها همون روز پول میره به حسابِ گیرنده .
    من اگه الان بخوام دلار بخرم به نرخ بانک مرکزی ، باید چه حرکتی انجام بدم ؟

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

یه رنگهایی هست که توی تاریکی از خودشون نور میدن و بیشتر توی موزیک ویدیو ها استفاده میشه کسی چیزی در موردشون میدونه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •