من کتاب جغرافیای ایران سال تحصیلی 89-90 ( پارسال ) رو نگاه کردم ، کتاب آپدیت هست فقط شهرستان البرز رو نداره که معلمین سر کلاس به بچه ها میگن که این شهرستان رو به لیست اضافه کنن ، اما در باقی موارد کتاب آپدیت هست و میتونید از اطلاعات به روز استفاده کنید ( فقط یه سری مشکلات آماری داره ! مثلا آمار جمعیت ایران رو برعکس نوشته ! )
امسال هم که فقط کتاب های ریاضی رو تغییر دادن ( حسابان ، دیفرانسیل ، فکر کنم ریاضی 1 و 2 رو هم تغییر داده باشند )
والا من چای سبز شنیدم اما چای زرد نه !
منظورتون چای زرد چوبه نبوده ؟
اگه منظورتون چای زرد چوبه بوده باید بگم که این چای رادیکال های آزاد توی بدن رو آزاد میکنه و به عنوان آنتی اکسیدان عمل میکنه ( یعنی جلوی سرطان و انواع بیماری هارو میگیره ) ، جریان گردش خون و کبد رو تقویت میکنه ، بدن رو مستحکم میکنه ، همچنین این چای به افرادی که جوش های زیادی روی صورتشون هست توصیه میشه
البته برای استفاده این چای باید با پزشکتون مشورت کنید وگرنه ممکنه عوارضی داشته باشه براتون .
اگر هم منظورتون چای کوهی ( Hypericum perfratum ) بوده باید بگم که این چای در شمال ایران تولید میشه و ویروس ایدز رو از بین میبره و لازم به ذکر هست که بیماران مبتلا به ایدز که وسع مالی کافی برای خرید دارو رو ندارند از این چای برای درمان استفاده میکنند ، البته این چای در اروپا و آمریکا به عنوان یه نوشیدنی رایج استفاده میشه ! ( این چای رو به خاطر این گفتم که گل هاش زرد رنگ هست ، گفتم شاید منظورتون این بوده ! )
+
مورد هایی که در مورد این 2 نوع چای گفتم بسیار خلاصه هستند ، این مواد فواید بیشتری هم دارند که اگر علاقه مند هستید میتونید سرچ کنید !
منم خیلی دوست دارم بدونم !
معمولا همه امکانات به تهران زودتر میرسه ، حالا به درس و مشق و بدبختی رسید اول نوبت ما شهرستانی ها شد ! : دی