منظورم از ازدواج اسان اين نيست كه تا يكي پيداش شد دختره را بديم بهش بره پي كارش .
منظورم رسمهاي غلطي است كه باعث شده خيلي از پسرها و دخترها فكر ازدواج را از سرشون بيرون كنند .
ما كه مدعي اسلام و مسلماني هستيم چرا به دستورات اسلامي درباره ازدواج عمل نميكنيم ؟
بگذريم .
از اينكه دختر هستي راضي هستي؟ تا حالا دلت خواسته براي يك روز هم كه شده پسر باشي؟
اين جمله را سه بار بگو : كلاغه با كمال علاقه با ملاقه زد تو سر الاغه .............

من به عنوان یه دختر می تونم احساساتی داشته باشم که یه پسر در تمامه عمرش نمی تونه اونا رو تجربه کنه.
و به خیلی دلایله دیگه همیشه راضی بودم از اینکه دخترم. تازه دلم می خواد بچه ی خودمم دختر باشه
یه دفعه توی سالن ورزشی که اونجا می رفتم برای تمرین اسکیت یه مسابقه ی فوتبال بود.
و فقط پسرا اجازه داشتن که ثبته نام کنن. منم خیلی دلم می خواست تو اون مسابقه شرکت کنم چون خیلی هیجان داشت . قبلا دیده بودم که چه جوری بازی می کنن. اما خب نشد دیگه. اون روز یادمه دو ساعت به اون آقایی که اونجا بود می گفتم بذا منم بازی کنم
خلا صه همون یه روز دلم می خواست پسر باشم
گفتم

آخه من خیلی خیلی کم وقت می کنم تلویزیون نگاه کنم. اون چند دیقه ای هم که وقته این کارو دارم بیشتر ماهواره نگاه می کنم
.
اما خب الان دیگه سنم ایجاب می کنه یه کم کمتر شیطنته بچه گانه بکنم....
در کل حرکته خاصی مد نظرم نیست کلا خیلی دوست دارم اسکیتو
یکی از دلایلی که حاضر شدم روی صندلی بشم همین بود که دارم می رم چون از سه شنبه ی هفته ی دیگه ارتباطم با p30 قطع می شه. یا شایدم قطع نه خیلی کم .... نمی دونم اما واقعا برای بعضی ها متاسفم ... 
اگه بگن دیگه کامپیوتر نیست در واقع من از کار بی کار می شم
اما خب کلا همه می گن که خیلی آدمه احساساتی هستم
نمی دونم معنیه سوالتونو درست فهمیدم یا نه؟! 
و ضد حالي كه شما خوردي ديگه
!!! (جدي يادت رفته؟
و البته خودمم در این زمینه خیلی تلاش می کنم
دنخوزه دومننینگو خیلی دوست دارم