بعد شدن بهترین شرکت ـه برتر :|
من فک کنم بخاطر نویز های خطمـ ـه که سرعتم داغون ـه . اینو ببین :
زنگ زدم مخابرات بیان بررسی کنن ولی مگه میان :|
نویزت لب مرزه!
از سر خونه که سیم مخابرات اومده سیمش رو از همونجا به مودمت وصل کن مشکل نویزت حتما حل میشه و میتونی بگی خطت رو بالاتر ببندن.
من خطم الان 12 مگ بسته شده ولی تا میزنم دانلود سرعت برای 1ثانیه تا 1مگابایت میره و بعدش میاد رو 250![]()
چشم حتما
سرعتا همه اسمی ـه متاسفانه -_-اگه سرعت ـه واقعی رو میدادن چی میشد
![]()
اردیبهشت امسال که 2مگ داشتم خطم 3مگ بسته شده بود سرعت تا 2.7 مگ میرفت.ولی الان بجای اینکه بیشترش کنن کمترش کردن
اون برنامه نویسشون یه ذره عقل نداشته برای یه سرویس محدود نباید سرعت اسمی بزاره!!
من چهارشنبه به یکی از مسئولین مخابرات میگم این قضیه رو , شما هم بگو تا بلکه رسیدگی کنند.
حتماااااااا
ولی آخرش میدونم کسی پاسخ گو نیستمیگن باشه و....
![]()
دوست عزیز شما مخابرات داری ؟ چه سرویسی ؟
یعنی رو 12 مگ بستن برات بعد از طریق اکانتینگ محدودت کردن ؟
سرعت شبانه رایگانت چقدره ؟
----------------------------------------------
دو سال پیش من و فامیلمون که چند تا کوچه فاصلمون هست
هر دو از مخابرات سرویس گرفتیم
من پیش پرداخت گرفتم با شبانه اون پرداخت روی قبض با شبانه
خط منو رو 2600 بستن مال اون رو روی 4 مگ (اون موقع حداکثر سرعت 4 مگ بود و حتی پارس و صبا هم حداکثر 4 مگ میدادن)
هر چی زنگ زدم و پیگیری کردم خطمو نذاشتن رو 4 مگ
و پشتیبان محترمشون هم میگفت من نمیدونم چرا اینجوریه اتفاقا مال منم گذاشتن 4 مگگفت نمیشه تغییرش داد
حالا چن وقت پیش بستگان من بهم گفت که اینترنتم یک سره قطع میشه و سر هر دو دقیقه دیسکانکت میشه
رفتم سراغ مودمش دیدم خطش رو 8 مگ بسته شده ولی خطش نمیکشه ( سرعت هم بالاست و 8 مگه و اصلا افت سرعت نداره)
حدود یک ماهه داره بنده خدا زنگ میزنه 2020 میگه Rate خطو کم کنید میگن بهش فردا مشکل حل میشه ( و البته یه ماهه میگن فردا حل میشه)
چن بار کارشناس (؟) رو فرستادن دم خونشون که به گفته فامیلمون حدودا 13 سالش بوده
هر چی هم به اونم گفته بگو ریتو کم کنن گفته باشه من یه فرم براتون پر میکنم بررسی تخصصی بشه
خلاصه مطلب اینکه خدانکنه با مخابرات به مشکلی بخورید
چون اصلا اندازه یه بچه 5 ساله چیزی بلد نیستن
Last edited by ho3in2012; 03-11-2014 at 10:18.
اره. 2مگ قبضی ماهیانه 14 ت
اره.
شبانه همون 2مگه
تست ساعت 6صبح:
من نمیدونم چرا مخابرات انقدر خسیس بازی در میاره. پهنای باندش تو شب خالیه ولی باز محدودیت گذاشته تو شب!!
خیرش به مشترکاش نمیرسه
=========
در این که پشتیبانی مخابرات خیلی پرته شکی نیست.
Last edited by and-roid2; 03-11-2014 at 10:37.
پس بخاطرـه همیـن ـه مودم ـه منم هی خاموش روشـن میشـ ـه؟حالا چن وقت پیش بستگان من بهم گفت که اینترنتم یک سره قطع میشه و سر هر دو دقیقه دیسکانکت میشه
رفتم سراغ مودمش دیدم خطش رو 8 مگ بسته شده ولی خطش نمیکشه ( سرعت هم بالاست و 8 مگه و اصلا افت سرعت نداره)ینی اعصاب نمیذاره بعضی وقتا -_-
![]()
ای دی اس ال من از مخابرات قم،سرویس 128 با حجم 8 گیگ و ماهانه ده هزار تومان-بدون شبانه.
![]()
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)