مرسی
دوستان موتو بلور؟؟؟!
motoblur رابط کاربری (اینترفیس گوشی ) هست .یه سری از فیرمویرهای defy هست که motoblur نداره اما به راحتی با فلش کردن یک فایل میتونین باز اونو به گوشیتون برگردونین.موتو بلور کجاست؟ هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم؟؟!!
کسپر اسکای موبایل سکیوریتی مخصوص آندروید هست که روی گوشی نصب میشه. ایرادی نداره اگه با همون آنتی ویروس مخصوص پی سی چک کنین.اين كسپر رو پي سي نصب ميشه يه رو گوشي؟
دقیقا. درسته.يكي از آقايون ميگفت ويروس هاي ويندوز رو ي اندرويد تاثيري نداره
ممکنه سرعت اینترنتتون پایین بوده و در این شرایط اپرا با سرعت پایین عالی کار میکنه ولی بروزر گوشی نه. یک بار توی settings بروزر reset to default رو بزنین. اگه بازم مشکل داشتین بروزرهای خیلی بهتری مثل xscope browser یا dolphin هستن اونا رو هم یه امتحانی بکنین.1.بروزر خود گوشي فقط يه بار كار كرد!ديگه هيچ سايتي رو نمياره!(ولي اپرا كار نصب كردم كار ميكنه)
بیشتر این مسائلی که میگین با فلش کردن و وایپ حل میشه. ولی اگه نمیخواین فلش کنین از برنامه های جایگزین ( در این مورد net counter ) استفاده کنین.2.چند روزه توي ديتا منيجر ،ديتا ميتر رو روش تاچ ميكنم باز نميشه !يه لحظه ميخواد باز كنه ها ولي نمشه!
احتمالا یه سری از برنامه هایی که نصب کردین با این ورژن آندروید همخوانی نداره (دلیل ایجاد fc ) .سعی کنین startup گوشی رو خودتون تنظیم کنین تا برنامه هایی که میخواین فقط لود بشن..امروزم اومدم بعد از فول شارز شدن گوشي رو روشن كنم بعد از روشن شدن كامل يالا نيومد و پروسس فيل يا همچين چيزي داد و force close شد و دوباره روشن شد!اولين بار بود!
میشه بگید از کجا؟احتمالا یه سری از برنامه هایی که نصب کردین با این ورژن آندروید همخوانی نداره (دلیل ایجاد fc ) .سعی کنین startup گوشی رو خودتون تنظیم کنین تا برنامه هایی که میخواین فقط لود بشن.
در ضمن اگه لطف کنید یه آنتی ویروس خوب و رایگان معرفی کنید ممنون میشم. چون منم تقریبا همون مشکل افت سرعت بعد از ریختن برنامه و دیتاهای زیاد رو داشتم.
مرسی
Last edited by ehsan_update; 25-03-2011 at 13:06.
پشت گوشی رو ببین اگه کنار علامت موتورولا (M) نوشته شده باشه : blur یعنی بلور داره. مثل عکس زیر :
![]()
شانس گند ما موتو بلور نداره این چه مدلش رو همه میزاشتن دیگه
چطور میتونم اضافش کنم ؟؟ بعد معلوم نیست رام 2.2 کی میاد براش؟
ایرانسل مسخره همه تبلیغای زردش تلویزیون گرفته الان سه روز با این اینترنتش اعصابمو خراب کرده چه رویی دارن این اپراتورهای ما فقط بلدن با دروغ کلاهبرداری کنن (حداقل یکم دلم خنک شد گفتم)
Last edited by beckham7; 25-03-2011 at 15:05.
این که بلور نداره زیاد مهم نیست به نظر من. توی چند تا از فروم های خارجی دیدم خودشون دبلورش میکنن. احتمالا این بلور باعث محدودیت بشه.
2.2 طبق گفته های خود موتورولا باید فصل بهار بیاد. مام منتظرشیم
در مورد ایرانسل هم باهات موافقم، گندشو در آوردن!![]()
مگه اندروید کلا جاوا ساپورت نیست تو مشخصات که زده بود java enable برنامه جاوا قبول نمیکنه؟
دوستان یه پلیر قوی معرفی کنن بجز yxplayer , vita player
جاوا رو کامل ساپورت میکنه.با استفاده از نرم افزار Java Runner.
بهترین پلیر ها هم از نظر من:mVideo Player برای پخش انواع مختلف فرمت ها.Rock Player برای دیدن زیر نویس فارسی فیلم.که البته اگه اهل فیلم دیدنی دومی بهتره....
کلا گوشیهای موتو واسه اس ام اس دونه به دونه باید دلیوری رو فعال کنی؟؟! اینجوری که حالگیری![]()
مثل v3x راهی نداره
یا اینکه جایی گزینه ای داره که من ندیدم ؟!
شما وارد نرم افزار Massage شو.بعد همونطوری که تو مسیج هستی دکمه ی منو رو بزن و از Settings دلیوری رو فعال کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)