خخخخحالا بیایید برگردیم از اول
بچه ها شنیدید میگن قراره اول تا سوم دی زمین تاریک بشه؟ بعد صفرم به چهارم بره؟آیا صحت داره؟
و این موضوع ادامه دارد
خخخخحالا بیایید برگردیم از اول
بچه ها شنیدید میگن قراره اول تا سوم دی زمین تاریک بشه؟ بعد صفرم به چهارم بره؟آیا صحت داره؟
و این موضوع ادامه دارد
منظورتون اینه که تقویم جابه جا بشه؟
یعنی در تقویم شمسی سه روز بی خود و بی مصرف ایجاد میشه. من امیدوارم این اتفاق بیفته چون اون وقت 72 ساعت بیشتر واسه امتحانات ترم وقت داریم!
اون وقت به تقویم قمری 3 روز اضافه میشه؟
تقویم میلادی هم که به کما میره!
ما كه نفهميديم بعد چهارم يعني چي.....
منظورشون اینه که چون تقویم شمسی ملاکش خورشید خانوم هستن و وقتی ایشون سر پستشون نباشن اونوقت برگه ی تقویم رو چه حساب باید جلو بره؟
در واقع اگه 3 روز خورشید نداشته باشیم، 72 ساعت بعد تقویم ورق میخوره! یعنی یه روز شمسی میشه 4 تا 24 ساعت میکنه به عبارتی 96 ساعت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون هفت میلیارد بهتره یک فیلتر یا صافی روی مغزشون کار بذارن و وظیفه این فیلتر این باشه که هر داده ای که از بیرون میاد رو تجزیه و تحلیل کنه و به طرف بفهمونه که آیا همچین چیزی ممکنه اتفاق بیافته ؟!
درصدش چقدره ؟!
چقدر صحت علمی داره ؟!
و بقیه مواردی که میشه برای تحلیل داده ها مورد استفاده قرار داد .
و باز هم دنبال توطئه و دست های پشت پرده گشتن !!!!! مثل این که کلا عادت شده همیشه دنبال یک توطئه پنهان باشیم !
توهم توطئه
بیماری که اکثر مردم ایران به ان مبتلا هستند
موفق باشید
sent from my open source device
قیافه ی بعضی از دوستان تا چند روز دیگه دیدنی می شه ... من که از همین الان نشستم اول دی بیام کلی بخندم ...... تو دانشگاه یکی از دوستام می گفتن اول قراره یه تیکه از آمریکا کنده بشه !...
(البته امیدوارم ناراحت نشیدا شوخی کردم ...
)
ببخشید یادم رفت جوابتون رو بدم.... نیوتن رو که مثال زدید داشت رو یه چیز علمی کار می کرد (یا حداقل پیش خودش فک می کرد داره این کارو می کنه !).... نه پیشگویی و سحر و جادو و حرفای جادوگرای یه قوم تو آمریکای جنوبی ... که تا اونجایی که من می دونم فک می کردن اگه آل.. مردونشونو ببرن و بزارن تو یه تیکه کاغذ و آتیش بزنن به خداشون نزدیک تر میشن !(تو تی وی دیدم البته !) ....
امیدوارم فک نکنین قراره دنیا ناگهان درعرض یه ثانیه ودقیقا در روز اول دی نابود بشه چون یه همچین فاجعه ی به این بزرگی بالاخره زمان میبره.حداقل باید از الآن یه چیزی میشد، حداقل همون چیزایی که گفتن قراره اتفاق بیفته،از الان باید شروع بشه دیگه.همین خودش نشون میده اینا به قول یکی از دوستان مردمو گیر اوردن ؛گذاشتن سر کار!![]()
Last edited by spermahdi12; 05-12-2012 at 17:08.
اون روز منم میام تاباهم بخندیم به خاطر اینکه ازهمین الآن دارن لو میرن!هیچ نشونه ای درکار نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)