مگه Catwoman اش پولی نیست؟ ( فکر کنم باید می خریدیمش ها؟!؟!؟)
مگه Catwoman اش پولی نیست؟ ( فکر کنم باید می خریدیمش ها؟!؟!؟)
ایشون تو pc بازی کردن.تو pc آزاده catwoman
یعنی تو کنسول نمیشه بین بتمن و کت ... سوییچ کرد ؟؟؟!!!![]()
اون ریدلر هایی که خارج از شهره را چجوری باید بدست اورد؟از شهر که نمیتونه بره بیرون .اگه میتونه چجوری؟
سلام
من اون قسمتم که بعد از اونجا که اون سه تا آقا پلیسها که یکیشون اسمش فریز بود اونجا رو رد کردم بعد میرسم به اون آقا یه چشمه که اون وسط وایساده هی با اون سلاح مزخرفش شلیک میکنه تو تا مرد هم پیشش اسیر هستند
اونجا باید چکار کنم؟
بتمن هی میگه سلاحش خیلی قویه و باید سلاح فریز رو پیدا کنم
لطفا توضیح بدید
ممنون
اونا خارج از شهر نیستن
توی یک اتاقی هستن که درش چسبیده به دیوار شهر
اگه سلاح Disruptor رو داری برو روی پلی که به مستر پنگوئن ( همون یک چشمه) میرسه
یواش بهش نزدیک بشو و با Disruptor سلاحش رو غیر فعال کن
اگه Disruptor رو نداری باید برگردی به اون سالنی که وسطش آبه و کوسه داره اول برو سمت چپ و لباس فریز رو پیدا کن بعد برگرد برو سمت راست ( وقتی از اونجا برگردی میشه روبه روت ) و با فریز صحبت کن و بعد دوباره باید بری جای لباس فریز و اسلحه Disruptor رو بگیری
سلام
من بازی رو یک بار تا آخر رفتم (البته فقط داستان اصلی بازی) حالا یه بار دیگه از سر شروع کردم و بازی هم Hard هست. مشکل من اینجاست که اونجایی که تمام هلوکوپترها رو با اسکن کردن یه چیزهاییشون رو غیر فعال میکنه و بعد میره جلوی یه در که روش دوتا اسنایپر هستند. حالا اون بالا دری که باید رمزگشایی بشه رو روش علامت stop زده و میگه باید Encrpt بشه الگوریتمش. حالا این Encrypt کجای بازی هست.
شما اونا رو غیر فعال نمی کنی ، اکسنشون میکنی که ببینی کدوم یکی کد رو داره
باید اون هلیکوپتری که کد رو داره پیدا کنی و بری روش و کدش رو بگیری
بعدش باید بری و در رو باز کنی
این مشکل لگ زدن بازی رو dx11 حل شده پچی براش اومده؟
Last edited by Mr.Vahid; 14-01-2012 at 23:43.
سلام من که جز تالاری که اون پنگوئنه توش منتظرمه 2 تا تالار دیگه میمونه,یه تالار که من 3 تا گروگان رو نجات دادم و 2 تا هم تو یخ گیر افتاده بودن همون جای که کوسه هست نجات دادمشون......یه لباسی مثله فضانوردی تو یه ویتیرن همون تالار هست که هرچی بهش شلیک میکنم باز نمیشه! روش یه علامتن سوال قرمزم هست یه دکمه کنارش هست اونو میزنم پنگوئنه صحبت می منه هیچی نمیشه! همون لباسو میگین؟؟!![]()
Last edited by Iman-Emperatour; 15-01-2012 at 14:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)