نه دیگه حالا که ما شکسته نفسی میکنیم و به دور از تعصب نظر میدیم شما دور برندار![]()
خب منم گفتم که حق شاهین باخت نبود.باید حداقل مساوی میشد.اواخر نیمه دوم خیلی فشار آوردن ولی موقعیتهاشونو به طرز عجیبی گل نمیکردن![]()
نه دیگه حالا که ما شکسته نفسی میکنیم و به دور از تعصب نظر میدیم شما دور برندار![]()
خب منم گفتم که حق شاهین باخت نبود.باید حداقل مساوی میشد.اواخر نیمه دوم خیلی فشار آوردن ولی موقعیتهاشونو به طرز عجیبی گل نمیکردن![]()
استقلال این فصل دار خیلی خوب بازی می کنه یه تاکتیک جدیدم داره اسمش بزن زیر توپفقط توپ از توی زمین خودشون شوت می کنند بالا مظلومی هم که بود نبودش یکی
حیف چند میلیادر پول بیت مال که می دهند به این بازیکنان
من شماردم بشترین پاس سالمی که توانستند بدند 5 پاس پشت سر هم بود![]()
به نظر من جدا از مشکلات تاکتیکی دلیلش اینه که هافبکی در حد و اندازه ی جباری نداریم و وقتی جباری نباشه خط هافبک تعطیله و کسی نیست خط حمله رو تغذیه کنه
یادمه پارسال 2 3 تا پنالتی داوران به اشتباه در بازی ها برای سپاهان گرفتن چه کردن با سپاهان و لابیش با داوران که همین باشگاه استقلال مخصوصا واعظ آتیش بیار شدید معرکه بودن
اما حالا در یک بازی یک پنالتی به سودش میگیرین و پنالتی حریف رو نمیگیرن بازیکنش رو با اون خطاهای عجیبش اخراج نمیکنن و ...
حالا بگذریم از بازی های قبلی
ای بابا من نمیدونم اصلا چرا بازی میکنن همون قبل از بازی 3 امتیاز رو میدادین بهش این همه آدم رو الاف نمیکردین
جالبه انگار داورا کلا از استقلال خوششون میاد! وقتی جلوی پرسپولیس به نفعش میگیرن جلوی بقیه تیما نباید تعجب کرد!مبارک باشه!
مظلومی
بینین نمیه دوم تمام بازیهای استقلال {نیمه مربیان} همیشه استقلال ضعیف بوده با سپاهان با پرسپولیس با شاهین و ...
این نشون میده که مظلومی مربیگری {بلد نیست} {خوب بلد نیست} من خودم یه استقلالیم و باید بگم که دکتر فتح الله زاده در انتخاب مربی خوب کار نکرده
مظلومی دسته غلی داییرو {شانس} از پشت بسته
آره استقلال لابی داره ! همه داورا هم به نفع استقلال سوت میزنن اونم چی همشون پول میگیرن و حروم خورن !ای بابا من نمیدونم اصلا چرا بازی میکنن همون قبل از بازی 3 امتیاز رو میدادین بهش این همه آدم رو الاف نمیکردین
استقلال این فصل دار خیلی خوب بازی می کنه یه تاکتیک جدیدم داره اسمش بزن زیر توپفقط توپ از توی زمین خودشون شوت می کنند بالا مظلومی هم که بود نبودش یکی
درسته ! واقعا مجتبی جباری و برای هافبک دفاعی هم هیچکی حسین کاظمی نمیشه ! جا خالی اون وسط واقعا ! آشوبی اصلا در حد کاظمی نیست !
حالا یه سوال چرا محمدی بازوبند بست نیمه دوم ! منتظری و روانخواه که بودن !
پنالتی فراموش نشه{برای استقلال}
حالا اين مظلومي هم بايد اسيب شناسي بشه!!
تو مس كرمان بود (فك كنم) اما واقعا تيمشون خوب بازي ميكرد و مربيگريش بد نبود...
الان تو اين 2 3بازي اخير استقلال از نظر فني تعطيل بوده!!
100% موافقم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)