-نه مشكلي پيش نمياد عزيز
-نه مشكلي پيش نمياد عزيز
سلام
بلاخره امروز رفتیم C8000 46 رو گرفتیم که هدیه اش هم سینمای خانگی C755 بود که من با مدل HT-C6950 عوضش کردم
که دیگه آخرین مدل سینمای خانگی سامسونگ بود که با میزش برامون 4500 در اومد
کلا بابامون رو چلوندیدم پدرش رو در آوردیم
نصابش هم شب اومد برامون نصب کرد ولی نصاب انقدر عجله داشت فقط خیلی سریع میخواست بپچیه بره چون چند جا دیگه هم باید میرفت
تازه مثلا نصابش هم سفارشی بود ولی من هر چی سوال میکردم بنده خداانگار هیچی نمیدونست
الان کیفیتش زیاد خوب نیست یعنی تصاویر شفاف نیست البته بهتره بگم تنظیم نیست
بعد --- اصلا فعال نیست سینمای خانگیش وصل نیست یعنی کلا تازه فردا یکی دیگه قراره بیاد این کارو رو بکنه
فقط یه سوال با TV و سینمای خانگیش دقیقا این دو تا قطعه بود
خوب این دوتا همون دانگلش هست دیگه ؟!!
یعنی یکی از اینا که روش سامسونگ زده و بزرگتره میخوره به TV و اون یکی کوچیکتر میخوره به کامپیوتر
و از این طریق میشه بین PC و TV ارتباط برقرار کرد
-اولا مبارك باشه عزيز
-بله دانگل واي فاي هست
-منظورتون اينه كه ----t فعال نيست ؟
با درود مبارك باشه
يه سوال داشتم دانگل روي سينماي خانگي بود يا روي تلويزيون
سلامت باشید ابی جان
پس یعنی دیگه نیازی به خرید دانگل نیست و می تونم با وصل کردن دانگل ها به PC و TV با هم در ارتباط باشن
فقط ابی جان یارو نصابه به من گفت یه پورت Componet براش بگیردید
تو دفترچه اش هم نوشته
برای دستیابی به بهترین کیفیت تصویر ، اتصالی Componet از طریق اتصالی A/V توصیه شده است
فقط اینم بگم که پشت TV که جای پورت Copmonet هست یه فیش با سه تا خروچی خورده شده !!!
راستش من زیاد با این پورت آشنایی ندارم که مثلا چه فرقی این پورت با HDMI داره ؟
چه قابلیت های داره؟ و کلا اگر یه توضیح در این مورد بدید ممنون میشم
دیشب نصابش بعد از نصب TV رو که روشن کرد زبان تلویزیون فارسی بود بعد رفت تو قسمت منطقه که اونجا هم
آسیا / اروپا رو انتخاب کرد نتونست --- رو فعال کنه الان داریم از آنالوگ استفاده میکنیم
البته یادمه بحثی که تو این تاپیک در مورد --- شد این بود که باید در منوی مخفی وارد قسمت local بشیم اونجا ایران رو انتخاب کنیم ، این حرفا به یارو نصاب گفتم گفت شرمنده این کار من نیستباید از طرف VIP سامسونگ بیان این کارو براتون انجام بدن
اولش گفتم خودم انجام بدم ولی چون منوی مخفی هست و تا حالا کار نکردم دیدم چند تا از بچه ها بعد از کار کردن با منوی مخفی برای TV مشکل ایجاد شده بی خیالش شدم
سلامت باشید دوست عزیز
دوست عزیز هر دوتا دانگل فقط با سینمای خانگیش ارائه میشه و روی تلویزیون نیست
-همينطوره نيازي به خريد دانگل ندارين
-اين دانگل ها هم اكثرا توي سينماي خونگي ها و بلوري پاير هاي 3d وجود دارند
-البته بايد رابط هاي دستگاه كامل باشه تا جاييكه من اطلاع دارم
-از اونجايي كه سري هاي c اسليم هستند فيش ها مستقيم به پنل نميخورند وبايد رابط هاشون باشند
-كامپوننت هم براي دستگاههايي استفاده ميشه كه خروجي hdmi ندارند (تصوير خوب و بدون كمپرسي رو ميده )
-ولي پنل شما hdmi أاره وحتما از اون استفاده كنيد
-در مورد ----t هم خوب كاري نداره ولي چون با گارانتي هست و خدمات vip رايگان بايد ووظيفشون هست براتون راهو اندازي كنند
shahin666 عزیز سپاسگزارم
سلام به همگی(یک سلام ویژه هم خدمت آقا ابی گل)
من یکی از این دانگل ها دارم که روی 3بعدی پلیرم بود
حالا برای ارسال تصویر باید 2تا از اینا داشته باشم؟ارزش داره برم یکی دیگه بخرم؟(آیا باید بخرم یا تلویزیون خودش این دستگاه رو به صورت داخلی داره؟)
-سلام مهدي جان كم پيدايين
-اره روي bd-c6900 يكدونه هست
-hdtv ها ومدل هاي مورد نظر ما اين گزينه رو بصورت داخلي ندارند (هر چند در مدل هايي وجود داره)
-بايد pc هم اين قابليت واي فاي رو داشته باشه
-منتها در مورد c6900 نميدونم كه پلير قابليتش رو داره يا نه (توي مشخصات ذكر ميشه)
-از نظر من نه ارزش نداره با وجود پلير خوبي كه اين سري ها دارند
ابی جان من زنگ زدم به VIP سامسونگ با یارو حرف زدم میگه C8000 اصلا --- نداره و فعال نمیشه !!!!
در صورتی که همه بچه های که این مدل رو داشتن فعال کردن از طریق منوی مخفی
یارو انقدر مطمئن حرف میزد بهش گفتم یه سری از دوستان فعال کردن میگفت شما اسم و فامیلی دوستت تون رو بگید
و شماره اش رو به من بدید من باهاش حرف بزنمیعنی اصلا قبول نمیکرد
یارو یه جوری حرف زد که کلا من گیج شدم حالا نمی دونم یارو دروغ میگه یا من احتمالا چشام مشکل داشت و می دیدیم
بچه ها میگفتن --- رو در C8000 فعال کردن
بعد بهش گفتم حتما اگر بگم اینترنتشم دوستان فعال کردن دیگه این رو هم به هیچ وجه باور نمی کنید
که گفت اینو باید با تهران هماهنگ کنید ما اصلا در این مورد نمی تونیم صحبت کنیم !!!
شرمنده من انقدر کامپیوترم شلوغ هست یادم رفته کجا ذخیره کردم دقیقا اون مطلی فعال کردن --- در C8000 رو
میشه لینک اون پست رو بدید
مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)