ميشه سرعت موس رو بالا برد ؟؟؟
چه جوري ؟؟
ميشه سرعت موس رو بالا برد ؟؟؟
چه جوري ؟؟
کرک شده نه. نسخه پولیش . به هر حال اگه کسی هست خوشحال میشم تو مالتی پلیر ببینمش.
خلاصه داستان که تو تاپیک هاشون هست پست های اولشون روب خون اما من یه خلاصه ی دیگه میذارم
همینکه بازی رو شروع می کنید دزموند سرگذشت خودشو میگه و تعریف می کنه که در اساسین 1 و 2 چه به سرش اومده من اونارو میگم از زبان دزموند :
شاید تصورش سخت باشه یه روز صبح از خواب بلند شی و ببینی دزدیدنت و مجبوری برای زنده موندی کارهایی که بهت میگن رو انجام بدی
این اتفاق برای من افتاده من یه جورایی بین جنگ و درگیری دو گروه مخفی بنام های تمپلارها و اساسین ها گیر کردم این تمپلارها که در دنیای مدرن به آبسترگو اینداستریس شناخته میشن منو گرفتن و مجبور کردن که با یه دستگاه عجیبی بنام انیموس حافظه و خاطرات گذشتگان خودم رو سیر کنم و براشون کاوش کنم
اول از همه منو مجبور کردن روی خاطرات یکی از پیشینگان دورم بنام الطایر کار کنم در طول کار فهمیدم که تمپلارها به دنبال محل یک شی عجیبی هستن که بعدها فهمیدم اپل عدن هست این شی میتونست ذهن انسان ها رو کنترل کن و اونارو از خود بی خود
من بالاخره محل اپل رو پیدا کردم دیگه برای تمپلارها استفاده ای نداشتم و اون ها به هدفشون یعنی محل اپل رسیده بودن واسه همین من باید کم کم خودمو برای مرگ آماده می کردم
در این حین دختری که در اون آزمایشگاه کار می کرد و زیر نظر آبسترگو بود منو نجات داد و در حالیکه تعجب کرده بودم فهمیدم که اونم یک اساسینه که به داخل تمپلارها نفوذ کرده
اون منو به یک انبار برد و اونجا حقایق رو راجب اساسین ها و تمپلارها که اهداف شومی دارن گفت
در کل اینطور که من فهمیدم تمپلارها متمدیان دیپلماسی پول و ثروت تکنولوژی و علم در دنیا هستند و برای رسیدن به اهدافشون و کنترل بشریت از هیچ کاری روی گردان نیستند اما در مقابل اساسین ها آرمان های بشردوستانه و جنگ برای آزادی انسان ها رو دنبال می کنن
من دوباره در اون انبار با یک دستگاه دیگه شبیه اونی که تو آزمایشگاه تمپلارها دیده بودم بدنبال خاطرات یکی دیگه از اجدادم بنام اتزیو اودیتوره دا فیرنزه رفتم تا محل نهایی اپل و مشاهدات اون رو ببینم در آخر من دیدم که اپل با تمام قدرتش تنها یک نقشه بوده برای نشون دادن محل هایی خاص در کره زمین
یک دختر عجیب بنام مینروا که از گونه اولین موجودات بود ظاهر شد و به من اخطار خطری بزرگ رو داد که قبلا رخ داده و بازم رخ خواهد داد البته او گفت که میشه از این خطر جلوگیری کرد و ما باید تمپل هارو پیدا کنیم
از اونجایی که اپل محل تمپل هارو نشون میداد و مثل نقشه عمل می کرد من نیاز داشتم که محل نهایی اپل رو بعد از سر گذشت اتزیو پیدا کنم و .... شروع اساسین کرید برادرهود
ببین معمولا تو دنیا تعداد کمی هستن که قدرت رو در دست دارن مثلا رئیس جمهورا یا پادشاه ها
اگه ما بتونیم ذهن اونارو کنترل کنیم میتونیم کشورشون رو هم در اختیار بگیریم
تمپلارها هم همچین هدفی رو دنبال می کنن البته شاید بشه از سیب عدن در طیف وسیعی هم استفاده کرد که باید دید تو نسخه بعدی چی میشه
Last edited by M A X I M U M; 28-03-2011 at 22:46.
سلام
من بازیو چند روزی هس تموم کردم و خیلی سوالا هم داشتم که خدارو شکر تو این تایپیک رفع شدن...
اون ویکیپدیای رسمی بازی رو هم گشتم واقعا جای توپیه
یعنی اگه کسی انگلیسیش خوب باشه اندازه ی چند تا رمان بزرگ توش داستان هست
مثلا همین الطئیر تو قسمت اول بازی...
در موردش اینقدر چیز نوشته که 2-3 تا پچ جدید با مرحله های جدید میشه ساخت
توی قسمت William.M یه چیزایی نوشته بود
اونجا یه مقدار از داستان AC 3 رو لو داده؟
آخه گفته تو قسمت بعد هم تو خاطرات اتزیو میگردن تا محل معبدارو پیدا کنن
مهرداد جان واقعا دستت درد نکنه
دلم نیومد فقط دکمه تشکر رو بزنم
خیلی تو کف داستان این بازی بودم
ما که انگلیسی مون خوب نیست هیچی از داستان بازی ها نمی فهمیم
بازی کردن یک لذتی داره و فهمیدن داستان لذت دیگه ای
ممنون![]()
مثل ac1 , ac2 داستان بازی رو بزارین.
یکی از بچه ها اینکار رو خیلی عالی انجام میداد. الان اسمش یادم نیست.
سلام
دوستان تو قسمت SHOP QUEST چه جوری باید این قسمت های موجود رو که تو عکس هم قرار داره کامل کنم تا بتونم سلاح حای جدید بگریرم ؟؟
![]()
Last edited by happyfeat; 29-03-2011 at 10:27.
یه سری آیتم واسه کامل شدنشون احتیاجه که تو مرحله های جانبی و مخصوصا صندوقچه های گنج (Treasure) پیدا میشن
دیگه اینا مثل بازی قبل بی ارزش نیستن و به غیر از پول ارزش دیگه هم دارن
سلام دوستان.
بلاخره بازيرو به آخر رسوندم.
ولي خيلي ناراحت شدم.
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
حالا كه بازي تموم شده ميخوام برم مراحل اضافي بازي رو ادامه بدم نميشه و از اونجايي كه دزمند هست مياد!!
ممنون ميشم اگه جواب سوالاتم رو بديد.
وقتی تیتراژ میاد بذار تا آخرش تموم شه
یه ربع ساعتی طول میکشه ولی بعدش میتونی با اتزیو بازی کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)