اگه نصب کردی یه ندایی به ما بده! چون تو سایتش نوشته بعد از اینکه کد رو EADM دادی بعد گیم دانلود و نصب خواهد شد 8 گیگ حجم اینترنتم کمه نمی تونم دان کنم اگه بشه با همین نسخهای کرک شده CD-KEY کار کنه خیلی خوب میشه حتما میرم می گیرم
اگه نصب کردی یه ندایی به ما بده! چون تو سایتش نوشته بعد از اینکه کد رو EADM دادی بعد گیم دانلود و نصب خواهد شد 8 گیگ حجم اینترنتم کمه نمی تونم دان کنم اگه بشه با همین نسخهای کرک شده CD-KEY کار کنه خیلی خوب میشه حتما میرم می گیرم
سلام
بله با همین نسخه های کرک شده من میشه بازی کرد. البته ممکنه به مشکل برخورد کنه ولی بیش از 90% نسخه های کرک شده برای بازی آنلاین با شماره سریال جواب می دهند.
10% اگه به مشکل بر بخوره اون موقع cd-key کارش ساخته میشه؟
نه فکر نمی کنم البته مطمئن نیستم . شاید نتونی بری تو سرور البته اکثر همین نسخه های کرک شده میشه باهاشون آنلاین بازی کرد ولی بهتره که نسخه دستکاری نشده رو از سرور EA دانلود کنید که البته اگر امکانش را ندارید نیاز نیست.
اینی که گفتی شاید کار نکنه چون وقتی این بازیو نصب میکنم کرک لامصب از قبل روش کپی کرده نمی تونم هم بردارمش چون یادمه MW UG UG2 و... یه فایل کرکی داشت ما از روش کپی میکردیم ولی این اینطوری نیست!!!....
خود نسخه شما که Auto Crack هست اگر فکر میکنید که کرک بازی معتبر نیست میتونید یک کرک معتبر دانلود کنید از اینترنت و جایگزین کنید.
نه با این کرک مشکلی ندارم از همین کرکای معتبره میگم چون بازی کرک شده ممکنه cd-key به مشکل بر بخوره
سلام بچه ها من بازی رو تازه خریدم موقع نصب سریال نامبر می خواد اما خوب میشه وارد نکرد وبازی رو نصب کرد اما من کریتکشن رو خوب میشناسم با وارد نکردن سریال دو تا بخش و چندتا ماشین رو حذف میکنه مثل بارن اوت پارادایس که بخش موتور سواری و چندتا ماشین ریسینگ رو برمیداشت اما تو دیسکت بازی سریال نامبر وجود نداشت اگه میشه لطف کنید بزارید تا ما کیف مون مثل شما کوک بشه
نه عرض کردم که با نسخه های کرک شده هم میتونید بازی کنید.
این هم پاسخ سایت فروشنده به نظر یکی از کاربراش
سوال:جوابسلام اینطوری که شما میگید حتما بازی باید دانلود بشه؟ یعنی نمیشه کپی رو خرید و فقط توی اون برنامه سی دی کی رو زد؟؟؟ من چطوری 2 دی وی دی بازی دانلود کنم اخه؟با سلام
در ۹۵ درصد از موارد نیازی به دانلود بازی نیست و شما میتونین از دی وی دی های موجود در بازار هم استفاده کنین .نکته مهم این هست که سورس بازی باید سالم باشه و برای همچنین باید از ایمیج بازی برای شبیه سازی دی وی دی اورجینال استفاده کنینو در این صورت میتونین بدون دانلود بازی اون رو از روی دی وی دی بازی کنین
سلام
شماره سریال برای بازی های اصل هست البته سریال های کرک شده هم هست که میشه باهاشون بازی رو نصب کرد ولی میتونید بدون سریال نصب کنید و بعد کرک بازی رو نصب کنید تا مشکلی نداشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)