خیابانی : تیمی که کوچیک باشه، مربیش بزرگ میشه! البته آرژانتین هم تیم کوچیکی نیست.
نه انگار!
فکر کنم داشت میگفت: مربی که بزرگ باشه، اگه تیمشم کوچیک باشه، بازم مربیه بزرگه. البته آرژانتینم تیم کوچیکی نیست.
آخه قبلش داشت در مورد مارادونا حرف میزد
خیابانی : تیمی که کوچیک باشه، مربیش بزرگ میشه! البته آرژانتین هم تیم کوچیکی نیست.
نه انگار!
فکر کنم داشت میگفت: مربی که بزرگ باشه، اگه تیمشم کوچیک باشه، بازم مربیه بزرگه. البته آرژانتینم تیم کوچیکی نیست.
آخه قبلش داشت در مورد مارادونا حرف میزد
حاج جواد مخ آدمو له میکنه
مزخرف گویی در حد اعلاءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءء ءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءء ءءءءء
جواد بخاطر خواهر و مادرتم شده بیخیال این گزارش گری شووووووووووووووو
دیروز توی ماشین داشتم رادیو گوش می کردم! گزارشگره نمی دونم اسمش چی بود بنده خدا!! ولی فکر کنم مشکل داشت!!
می گفت بازیکنان انگلیس باید برن سر مزار این داور اروگوئه ای ، فاتحه بخونن!! همونطور که چند سال پیش رفتن سر مزار داور اذربایجانی فاتحه خوندن!!
یاخداااااااااااا ببین کیا رو استخدام می کنه این صدا و سیما!
شما نشنیدین ( دیروز عصر بودش- بعد از بازی انگلیس المان)![]()
ای بابا ، من که چند صفحه پیش گفتم:
به هیچکدوم از حرفاش در رابطه با نقل و انتقال بازیکنا و تیمشون و ... ، نمیشه اعتماد کردمن بعد از گوش کردن به گزارش جوات ، احساس میکنم که داره از اطلاعاتم کم میشه![]()
![]()
باز خوبه نگفت شب جمعه ها باید خیرات بدن براش
بازی آلمان - انگگلیس ، گزارشگر رادیو گفت :
کاپلو توپشو ... ببخشید ، تیمشو با این ترکیب توی زمین فرستاده !
![]()
یوسفی : دو ماه نمی توانم مسابقات فوتبال را گزارش کنم
پيمان يوسفي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد وضعيت بيمارياش گفت: تارهاي صوتي من دچار التهاب شده و به توصيه پزشكان نميتوانم تا دو ماه مسابقات فوتبال را گزارش كنم. پزشكان توصيه كردهاند با صداي بلند حرف نزنم. البته پيش از شروع جام جهاني هم اين توصيه به من شده بود اما به دليل برگزاري مسابقات جام جهاني توصيهها را جدي نگرفتم.
وي ادامه داد: شايد اگر آن زمان به توصيه پزشكان عمل ميكردم اكنون مدت درمانم كوتاهتر ميشد. 6 ديدار جام جهاني را گزارش كردم و آخرين آن، ديدار آرژانتين و يونان بود كه وضعيت تارهاي صوتيام بدتر شد.نميتوان مسابقات جام جهاني را بدون هيجان گزارش كرد و به همين دليل برخلاف ميل باطنيام جام جهاني را از دست دادم.
اینو فک کنم کسی نگفت:
آرژانتین سه هیچ جلو بود، مسی و توز و هیگواین هم تو بازی بودن...
مکزیک 2-3 دقیقه بود داشت فشار میاورد ...
جواد: آرژانتین اگه 2-3 تا مهاجم بیاره تو میتونه بازی رو دوباره به دست بگیره!![]()
گزارشگر بازی هلند و اسلواکی :
از دل پای 2 مدافع
دست خودش نبوده : ))دیروز توی ماشین داشتم رادیو گوش می کردم! گزارشگره نمی دونم اسمش چی بود بنده خدا!! ولی فکر کنم مشکل داشت!!
می گفت بازیکنان انگلیس باید برن سر مزار این داور اروگوئه ای ، فاتحه بخونن!! همونطور که چند سال پیش رفتن سر مزار داور اذربایجانی فاتحه خوندن!!
یاخداااااااااااا ببین کیا رو استخدام می کنه این صدا و سیما!
عادت داشته
آخه اينا بايد تو هر مسابقه تبليغات ديني و سياسي هم بكنن
بازي پرسپوليس يادتون رفته : ))
خياباني فقط ميگفت..... رحلت جانسوز.... : ))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)