دکتر جان کارت حرف ندارد.من فیلم ها را دانلود کردم وباید به کاسپر تبریک گفت.باتشکر از دکتر جان
دکتر جان کارت حرف ندارد.من فیلم ها را دانلود کردم وباید به کاسپر تبریک گفت.باتشکر از دکتر جان
مهران جان با همون تنظیمات هم مخرب های امضا دار اجرا نمیشند.
کومودو دوتا رو شناخت
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
و بقیه مثل هلو رفتن تو سند باکس
من 6 فیک انتی دیگه رو تو آرشیو اسکن کردم 1 پیدا کرد
تک تک اجرا کردم همه رو شناخت با هوش مصنوعی و پاک کرد به جز 20aug_pacif.exe
که اصلا اجرا نمیشد
مرسی عزیز, در کار کسپرسکی نباید شک داشت.
من از این تعجب میکنم دوستانی که در تاپیک کمودو دادو هوار راه انداخته بودند و میگفتند Outpost Pro پرو اکتیو داره کجان؟ کمودو رو میبردن زیر سوال و از این جور حرفا.... دوستان در جریان هستند.
الان توی این تاپیک که دیگه جای حرفی باقی نمیمونه. بیاید و تست کنید و نتیجه ها رو مثل من و دکتر عزیز با عکس و یا فیلم نشون بدید. اسکن کردن بعد از اجرای نمونه ها هم سندیه برای اینکه در تست موفق بودید و فقط نشون دادن پیغامهای Outpost و یا نرم افزار های دیگه مهم نیست.![]()
میگم نکنه بقیه خوابند اخه هرچی بدافزار امروز تست شد یا کاسپر بود یا کمودو پس هواداران نود32 ونورتون و بیتدفندر و ای وی جی و اواست و اف سکیور واویرا کجان پس بابا بیان تست کنید نتیجه راهم بگذارید.از مهران و دکتر و دیگر کاربرانی که امروز در این تایپیک زحمت و فعالیت کردند هم تشکر میکنم امیدوارم موفق باشید در همه مراحل زندگیتان
32 نوع مختلف تروجان, ویروس, روتکیت و آنتی ویروسهای تقلبی و غیره...
در این بسته 32 فایل آلوده وجود داره.من این فایل ها رو در Virustotal اسکن نکردم تا بدونم چه فایل هایی رو کدوم آنتی ویروس تشخیص میده چون وقت زیادی رو برای 32 اسکن میبرد. اگر کسی دوست داشت میتونه اونها رو اسکن کنه و نتیجه رو اعلام کنه.
شیوۀ اسکن کردن توسط آنتی ویروس ها:
لطفا دوستان نیاید بگید آنتی ویروس من 64 تا فایلو تشخیص دادمن این فایل ها رو رار کردم و دارم میگم 32 تا بیشتر نیست.
پس اگر نمیخواهید اشتباهی صورت بگیره باید به این صورت که میگم عمل کنید.
لایۀ اول رو با پسورد 123 باز کنید. جهت این کار هم یکی از روش های که میتونید استفاده کنید اینه که روی فایل کلیک راست کنید و Extract to 32_NEW_Malware_P30world را از منوی کلیک راستتون انتخاب کنید.
بعد از این کار شما لایۀ اول رو که پسورد داشت برداشتید. الان باید یک پوشه به همین اسم ساخته شده باشه. حالا اول مطمئن بشید که آنتی ویروس شما فعاله و آخرین آپدیت رو هم داره. بعد وارد پوشه بشید و روی فایل رار شده مثل شیوۀ بالا کلیک راست کنید و extract to 32_Malware_by_mehran را از منوی کلیک راستتون انتخاب کنید.
در این حالت آنتی ویروس شما هر تعداد از فایل ها رو که تشخیص بده یا اتوماتیک پاک میکنه و یا بهتون خبر میده و شما Delete یا remove رو میزنید تا پاک بشه. پیغامها که تموم شد وارد پوشه بشید و تعداد فایل های باقی مونده رو بشمارید. هر تعداد فایلی که باقی موند یعنی آنتی ویروس نتونسته اون رو از روی گارد فعال تشخیص بده اما این دلیل نمیشه که آنتی ویروسهایی که Behavior Blocker دارند نتونند این فایل ها را در صورت اجرا کردن تشخیص بدند.
در ضمن من مثل همیشه به هیچ کسی پیشنهاد نمیکنم که این فایل ها رو اجرا کنه و ریسک اجرا کردن آنها بر عهدۀ خودتونه.تا فایلی هم اجرا نشه به سیستم شما صدمه ای نمیرسونه.
نکته: همۀ نمونه ها بدون امضای دیجیتالی هستند.
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد: 123
مهران جان راستش من کسپرسکی رو الان نصب کردم بعد تست رو انجام دادم میتونم فردا باز outpost رو نصب کنم و تست کنیم البته قبلا این کارو کردم اما فایروال outpost چیزی که کم داره اینه که نه رابطه کاربری خوبی با HIPS داره برخلاف کسپرسکی که جزء به جزء اختیارات نه فقط برنامه های اجرا شده بلکه برنامه ریزی اختایارات فایل های اجرای توی گروه ها رو داره( چه دستی چه هیستوریک ) ،
نه برنامه های جانبی که سبب افزایش امنیت بشه مثل اتوماتیک سندباکس کمودو .
اما اگه پرواکتیو outpost تنظیم شه اون هم میتونه اجرای همه ی ویروس هارو جلوگیری کنه به شکل این که این برنامه داره اجرا میشه اجرا کنم یا نه برنامه سیف هست ( یا امضا داره یا لیست سفیده ) .
سلام
از 32 تا یک فایل sfx بود که توش فایل L2.exe بود که قبلا اکسترکت شده بود
پس دوستان دقت کنند 31 فایل هست در اصل
من فقط اکسترکت کردم و کسپر 28 تاشو شناخت و پاک کرد
بقیه رو اسکن کردم یه فایل jar بود اونم تروجان اس ام اس شناخت پاک کرد
در نتیجه این دوفایل موندن که من اجراشونم کردن دیگه چیزی نشناخت
L2.EXE
SKYPE_update.EXE
موفق باشید
کومودو 20 تا رو شناخت و بقیه مخربهاهم طبق معمول رفتن تو سند باکس تا جفتک بپرونن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)