الان نمی دونم که چه سرویسی ارائه می شه
ولی یک ماه پیش که برای تمدید سرویسم رفتم سرویس های نامحدود هم داشتن الان نمی دونم ولی همون زمان در سرویس محدود با دو گیگ ترافیک ماهانه هم ارائه می دادن که می گفتن سرعت رو بالاتر می بندن
الان نمی دونم که چه سرویسی ارائه می شه
ولی یک ماه پیش که برای تمدید سرویسم رفتم سرویس های نامحدود هم داشتن الان نمی دونم ولی همون زمان در سرویس محدود با دو گیگ ترافیک ماهانه هم ارائه می دادن که می گفتن سرعت رو بالاتر می بندن
دوستان وضعیت مبین نت توی کرمان چطوره؟ قبلا داشتم بد نبود می شد تحملش کرد .
در حال حاظر اگر تاپیک رو بیشتر خونده بودی می دیدی که سوالت بی جوابه
من خودم مبین نت دیده باننت و پارس دارم شبا بزور 600 700 مگ دانلودت باشه
بقیه هم از جمله شاتل و ... همینطور
بعضی جاها یا بعضی شبا شانسی خوب می شه سرعت
چند روزی نت ایران ترکیده بود
شاید ماله اون بوده
من دارم
2 مگش 2 گیگ ماهی
سرعت صبحا روی 300 350
شبا روی 50 60
یا 80
پاهی هم شبا مثل صبحا می شه که اونم نمی دونم تابعه چی.
آقا من واقعا حیرونم! ما حدود دو سال کرمان نبودیم، الان که دو سه ماهی هست برگشتیم شماره هامو عوض شده. همسایه ها میگن که فیبر نوری شده خطها :| شماره های ما 26537 , 26543 پیش شمارشه، مال مرکز مخابرات صالحین، جاده تهران.
- کسی اینجا خبر داره خود مخابرات یا شرکتی باشه روی این شماره ها سرویس بده؟
بدبختی اینه که مبین نت هم پوشش نمیده منطقه ما رو (انتهای بلوار جمهوری) - راه دیگه ای هست؟!
یه سوال دیگه: این شبکه مترو اترنت کرمان که چند روز پیش راه افتاد دخلی به اینترنت و این بحثا داره؟!
از ما هم مدتی قبل پیش شماره ها رو تغییر میدادن به 335 ولی از خود مخابرات گفتن که adsl رو اینا جواب نمیده و دیگه عوضش نکردن همون پیش شماره قبلیه ......
بی ناموسا سرعت 512 نامحدود رو از 64 به 32 کاهش دادن .... بقیه دوستان هم کم شده سرعتتون ؟؟؟؟
خیابون امام رو شنیدم دیده با ننت می دهه.
باید بگردی.
ولی روی فیبر نوری سرعت افتضاح باید باشه.
ای خدا منم اومدم همینه بگم
اون روز اون مرتیکه ی توی دیده باننت پرسیدم سرعتش از چند تا چند متغیر هست گفت بین 45 70
پایین تر نمی ره بالاترم نمی ره.
2 هفته نشده ها
زنگ زدی بشون گفتی؟
وضع پارس انلاین گسی نمی دونه شبا چطوری؟
بخشکی شانس ...![]()
خدانکنه بفهمن که ملت دارن حال میکنن ...
یکجوری گند می زنن به همه چیز که درست و حسابی ر ی د ه بشه تو حال مردم !
من تو مشهد مخابرات داشتم 256 سه ماهه دقیقا با سرعت دانلود 32-35 سه ماهش 39 تومن تازه با پول رانژه و همه چیز ....
اینترنت کرمون انحصاریه و مشخصه کلش دست یک نفره گرچه اسم شرکتا و صاحباشون با هم فرق میکنه و تا وقتی که این انحصار نشکنه اوضاع اینترنته شهرمون همینه .....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)