باید به حضورتون برسونم که اسوس هم خودش تولید نمیکنه مانیتور لپ تاش هارو
مانیتور مدل n61 محصول سامسونگ هستش
ضمنا حرف من اصلا فکر نمیکنم ارتباطی با کیفیت تصویر داشته باشه ....
من فقط از رزولوشن صحبت کردم
باید به حضورتون برسونم که اسوس هم خودش تولید نمیکنه مانیتور لپ تاش هارو
مانیتور مدل n61 محصول سامسونگ هستش
ضمنا حرف من اصلا فکر نمیکنم ارتباطی با کیفیت تصویر داشته باشه ....
من فقط از رزولوشن صحبت کردم
دوست گرامی لطفآ به عنوان این تاپیک دقت کنید و در مورد برندهای دیگه در جای خودشون نظر بدید.با تشکر.![]()
یه خواهش دوستانه از کلیه دوستان عزیز
لطفآ از زدن پستهای بی ربط خودداری کنید و کمی هم به عنوان تاپیک دقت کنید اگه همینطور پیش برید این تاپیک میشه محل ارائه خدمات اینترنتی.![]()
سلام
من با دو تا جوی استیک امتحان کردم مشکل از جوی استیک نیست از لپ تاپ هم نیست ولی من هم نفهمیدم چرا تو بیشتر بازیها جوی استیک کار نمیکنه! ممکنه بعضی بازیها با جوی استیک خاصی کار میکنند یا این گزینه موقع ریپک شدن بازی از کار افتاده باشه....
به هر حال جوی استیک من از جنس خوب و با ویبره هم هست اما تو چند بازی که نصب کردم متاسفانه کار نمی کرد و لی تو قسمت تست خود ویندوز و کالیبره کردن جوی استیک هست و کار هم می کنه!
اصلا با شما موافق نیستم!! اگر بگویید تمام بازیها رو اجرا میکنه قابل قبول هست اما اینکه بگویید very high خیر!!
خیلی از بازیهای گرافیک بالای جدید رو اگر رزولوشن رو به صورت HD و همه تنظیمات گرافیک رو روی آخرین درجه قرار دهید کم میاره!!
نمونه هاش زیاده اما حتی روی بازی باتلفیلد 2 که آنچنان گرافیکی هم نیست بعد از تنظیمات بالا صفحه از عرض جاهایی که سرعت زیاد هست کمی از هم جدا میشه...
نگید که درایورم قدیمیه یا ویندوزم خرابه یا ... که خودم آخرشم!
دوستان باز هم می گویم کرافیک این لپ تاپ نسبت به لپ تاپهای همرده همرده خودش بالاتر است ولی توقع خودتون رو خیلی بالا نبرید و فکر کنید دیگه آخرین بازی رو می تونید HD بدون هیچ افت سرعتی بازی کنید! اینطور نیست و در بیشتر بازیهای گرافیکی خیلی جدید گرافیک رو خیلی ببرید بالا حتی تو منوی بازی حرکت موس به صورت کند و با تاخیر صورت میگیره...
دیگه لپ تاپ همینه و بازی ها هم روز به روز احتیاج به سخت افزار قوی تری دارند... پس توقعتون رو قبل از خرید کمی بیارید پایین که تو ذوقتون نخوره...
البته قبلا هم گفتم سلیقه ای هست یکی افت کم کیفیت رو تشخیص نمیده یا براش مهم نیست و یکی دیگه نمی تونه حتی نگاهش کنه پس خودتون تست کنید بعد نتیجه گیری کنید
من نگفتم همش تبلیغاتیه. ولی گفتم با توجه به عددی که بالا میره و انتظاری که به وجود میاره هرگز تفاوت در اون حد نیست. یعنی مثلا سرعت از تک هسته ای 2 گیگاهرتز شده 4 هسته ای 2.5 آدم توقع زیادی داره که در عمل این انطور نیست و آنچنان هم فرقی نمیکنه.
البته در همان پست هم گفتم چیزهایی که می فرمایید آزمایشها نشون داده و .... در شرایط عادی و با نرم افزارهایی که شما روزانه اجرا می کنید به آن اعداد و ارقام دست نمیابید!
به نمره ویندوز اصلا توجه نکن معیارهای اون با چیزی که تو ذهن ماهاست از زمین تا آسمون فرق داره و ملاکی برای سنجش قدرت نمی تونه باشه. در ضمن از من روی جلدش نوشته بود باس رمم 1066 هست اما نرم افزار everest نشون میده 1333 هست!! یعنی اعداد روی کارتون لپ تاپ نیز معتبر نیستش... پس احتمالا خیلی از افرادی که فکر می کنند باس رمشون 1066 هست هم 1333 هستند.
آره به نظر من پارتیشن بندی کن. من با نرم افزار Acronis Disk Director Suite اینکار رو کردم. چون هم روی نسخه 64 بیت نصب میشه هم 32 بیت و حجمش برای دانلود زیاد نیست. اما نرم افزارهای دیگه نسخه 64 بیت و 32 بیتشون جداست که اگر هر دو رو بخواین باید حجم زیادی رو دانلود کنید. و خیلی از کارهایی که انجام میدهند و حجم هم به همین دلیل بالا رفته برای شما کاربردی ندارد. پس این نرم افزار با حجم نسبتا مناسب کار شما رو خیلی خوب راه می اندازه تازه کطکئنا کاراییش بیش از نیاز شما حتی هست...
دوست عزیز دوستمون گفتن تو Tv فول بازی کردن
پست با دقت تر بخونید
---------- Post added at 06:48 AM ---------- Previous post was at 06:47 AM ----------
قبول کن داری تعصبی پست میده کاملانم تعصبی
همیشه قیمت بالا دلیل نمیشه جنس بهتر باشه
قبول کن دوست من
Last edited by Mehrdad092000; 30-07-2010 at 05:51.
با چه کابلی به تلویزیون وصل میکنی؟(سریع جواب بده جمعیه یه حالی بکنیم)
با كابل HDMI
دو طرفش hdmi داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا حالا همچین کابلی ندیدم. همش یه طرفش یه چیزی بوده یه طرفش hdmi
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)