تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 102 اولاول ... 478793949596979899100101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1019

نام تاپيک: Test Drive Unlimited 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

باید اول بازی رو Unpack کنی بعد ماشین های جدید رو جایگزین ماشین های دیگر موجود در بازی کنی.
    Last edited by Artam01; 20-07-2012 at 19:46. دليل: ن

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

روی اکس باکس که نمیشه بعد اومدن این آپدیت لعنتی اخیر که موتور اضافه می کرد سیستم بازی رو تغییر داد یعنی تا قبل اینکه این آپدیت شماره 3 که حاوی موتور سیکلت و لباساش هست شما می تونستید ماشین ها رو بریزید و برید از گاراژ ماشین های کارکرده بگیرید و از اونجایی که گاراژ محدود هست شما بعضی ها رو می تونستید ببینید توی گاراژ این آپدیت شماره 3 که 30 40 رو ز پیش اومد یک سری تغییرات اعمال کرد که همگی جالب بود غیر از یه مورد که باعث شد دسترسی شما به کل ماشین های اضافه که قبلا دانلود کرده بودید و می تونستید از گاراژ بخرید قطع شد یعنی اگه من قبل ریختن آپدیت می رفتم اون سوپر اسپرت رو می خریدم بعد دانلود کردنش مشکلی نداشتم ولی حالا که نخریدم دیگه نمی تونم بخرم آپدیت دسترسی رو به قبلی ها هم قطع کرده دیگه تکلیف موتور سیکلت ها هم روشنه نمی تونید بخرید به طور قطع این مسئله آنتی پایریسی رو PC هم هست اون آپدیتی که موتور سیکلت اینا اضافه می کنه هم کاری می کنه که شما فقط زمانی می تونید بخرید ماشین ها رو که بابت گرفتن اونها از طریق داخل بازی Purchase کنید اینطوری نیست که فایل مربوط به بوگاتی سوپر اسپورت رو بگیرید کپی کنید بعد برید داخل بازی بخریدش نه باید فایل ماشین آنلاین دانلود بشه و از داخل بازی... خلاصه خیلی ضد حال بود سیوم هم آوررایت شده و راه بازگشتی ندارم موندم تو کف ماشین هایی که دانلود کردم ولی خرید نکردم
    این آپدیت سوم کارای جالبی کرد البته مثلا شما می تونید ماشینهاتون رو توی گاراژ ها مدیریت کنید مثلا پورشه ها رو توی یه گاراژ جمع کنید کلاسیک ها رو به یه گاراژ یه کار دیگه اش هم اینه که دیگه ماشین های اضافی که شما دانلود می کنید مثل بوگاتی و ... دیگه نمی رن توی گاراژ ماشین های کار کرده براشون نمایشگاه های بخصوص ایجاد میشه و برخی ها هم به نمایشگاه مربوطه خودشون می رن یعنی وقتی یه مرسدس جدید دانلود می کنید کافیه برید به نمایندگی فروش مرسدس بنز

یه کاری می تونید بکنید از سیو دیگران استفاده کنید که آیدی آنلاینشون معتبره منم که رو اکس باکس می زنم نمی تونم برم لایو چون دستگاهم جی تگ هست پروفایلم ها دیگه تابلوئه

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ای بابا من اون دوتا فایلی که گفت رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام اجراشون کنم به این ارور برخورد میکنم !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

باید فایل رو توی پوشه بازی بریزی و بعد اجراش کنی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من بازی رو آپدیت کردم و چند تا ماشین و یک نمایشگاه موتور اضافه شد با کلی لباس، ولی کرکش مال این ورژن نیست یکمی قاطی پاتی شده، مثلن میری تو نمایشگاه موتور بازی کرش میکنه، یا اینکه قیمت بعضی لباسا 999و999و999 شده یا مثلن تو ماموریت ها که باید یک ماشین رو به مقصد برسونی مثلن یک فراری، به جای فراری با همون ماشین خودم مثلن لندروور باید برم که اصلن تو اون تایم با ماشین کندی مثل لندوور نمیشه به مقصد رسید.

7. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای اکس باکس هم فایل سیو های ه_ک شده وجود داره استفاده از اینا فایده نداره پروگرس دیگری رو من می خوام چیکار!

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باید فایل رو توی پوشه بازی بریزی و بعد اجراش کنی.
    درست همین کارو هم کردم ! ولی نمیشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شاید باید یک Unpack پیدا کنی که به ورژن بازیت بخوره، ببین ورژن بازیت چی هست آنپک اونو پیدا کن احتمالن بشه، من ورژن قبلی رو یه بار آنپک کردم.
    آنپک من این بود TDU2_Unpack_MULTI2_MULTI5_DLC1v023.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

رسیدم اونجا تو هاوایی A4 رو همتونستم اول بشم ولی B3 high رو هر کار میکنم تو مسابقه ی تایمیش نمی تونم بهتر از 6 ام بشم، راه حلی سراغ دارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •