تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 674 اولاول ... 478793949596979899100101107147197597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

یه نظری دارم و دوست داشتم که دوستانه دیگه هم در مورد این موضوع فکر کنم .به نظرم توی بخش مستر لیگ اگه یه آنالیزوری باشه که تیمی که عهده داره اون هستیم به ما کمک کنه که هر تیمی چه نقاط ضعف یا قوتی داره یا در کدوم پستی بازی کنه تاپی داره یا مثلا دفاع تیم حریف توی عمق ضعیفه یا مسایل دیگه...خلاصه این که اطلاعات کافی در مورد تیم حریف بده . اگه این بخش وجود داشته باشه فکر کنم جالب باشه به نظر شما چه طور؟؟؟

2. این کاربر از omid07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من یه تریلر دانلود کردم 7:40 ثانیه هستش.
    به قیر از این تریلر یه چند تا دیگه لطف کنید بزارید.

ممنون.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یه نظری دارم و دوست داشتم که دوستانه دیگه هم در مورد این موضوع فکر کنم .به نظرم توی بخش مستر لیگ اگه یه آنالیزوری باشه که تیمی که عهده داره اون هستیم به ما کمک کنه که هر تیمی چه نقاط ضعف یا قوتی داره یا در کدوم پستی بازی کنه تاپی داره یا مثلا دفاع تیم حریف توی عمق ضعیفه یا مسایل دیگه...خلاصه این که اطلاعات کافی در مورد تیم حریف بده . اگه این بخش وجود داشته باشه فکر کنم جالب باشه به نظر شما چه طور؟؟؟

این فکر بسیار خوبیه امید جان اما در صورتی میتونه مفید و کاربردی باشه که :
    1- تیمهای مختلف واقعا در نقاط مختلف دارای ضعف یا قوت باشن .
    2- شکست دادن CPU بقدری سخت باشه که گیمر مجبور بشه از این دست راهکارها و یا کارهای تاکتیکی استفاده کنه .

یکی از آرزوهای من در بازی فوتبال کامپیوتری همینه یعنی دوست دارم روزی رو ببینم که تفکرات گیمر و استفاده از تاکتیکها و استراتژیهای متناسب با بازی حریف باعث شکست دادن تیم مقابل بشه ( البته در کنار مهارت خود گیمر ) . اینجوری گیمرها مثل مربیان واقعی در دنیای فوتبال بدنبال استفاده از تاکتیکهای مختلف برای شکست دادن حریفان مختلف خواهند بود مثل مورینیو که تفکراتش توی لیگ قهرمانان پارسال موجب برتری بر تیمهای پر آوازه ای شد و نهایتا تیمشو قهرمان اون رقابتها کرد .
    این مساله مسلما جذابیت بازیو صد چندان میکنه .
    Last edited by 4039; 11-08-2010 at 23:11.

5. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

به نظر من هم فکر عالی میتونه باشه.
    اما فکر میکنم (البته اگه به ذهن سازندگان بازی رسیده باشه) این ایده رو نگه میدارن برای چند سری بعد از این بازی.
    چون باید یه چیزایی برای سری بعد تو چنته داشته باشن .
    سپاسگذارم.

7. این کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

به نظر من هم فکر عالی میتونه باشه.
    اما فکر میکنم (البته اگه به ذهن سازندگان بازی رسیده باشه) این ایده رو نگه میدارن برای چند سری بعد از این بازی.
    چون باید یه چیزایی برای سری بعد تو چنته داشته باشن .
    سپاسگذارم.
    این موضوع هم به نظرم درسته که شما گفتی بلاخره هر سال باید یه نآوری داشته باشن خدارو چه دیدی یهو زد به سرشونو برای2012 این کارو کردن ولی من اون روزو می بینم که ما نشستیم پشته دسگامونو از بازی فوتبالی که انجام می دیم و دقیقا عین واقیت نهایته لذتو می بریو به امید آن روز

9. 3 کاربر از omid07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این فکر بسیار خوبیه امید جان اما در صورتی میتونه مفید و کاربردی باشه که :
    1- تیمهای مختلف واقعا در نقاط مختلف دارای ضعف یا قوت باشن .
    2- شکست دادن CPU بقدری سخت باشه که گیمر مجبور بشه از این دست راهکارها و یا کارهای تاکتیکی استفاده کنه .

یکی از آرزوهای من در بازی فوتبال کامپیوتری همینه یعنی دوست دارم روزی رو ببینم که تفکرات گیمر و استفاده از تاکتیکها و استراتژیهای متناسب با بازی حریف باعث شکست دادن تیم مقابل بشه ( البته در کنار مهارت خود گیمر ) . اینجوری گیمرها مثل مربیان واقعی در دنیای فوتبال بدنبال استفاده از تاکتیکهای مختلف برای شکست دادن حریفان مختلف خواهند بود مثل مورینیو که تفکراتش توی لیگ قهرمانان پارسال موجب برتری بر تیمهای پر آوازه ای شد و نهایتا تیمشو قهرمان اون رقابتها کرد .
    این مساله مسلما جذابیت بازیو صد چندان میکنه .
    سلام
    اصل حال بازی تو همینه
    به نظر من باید هر دو شرکت حداقل از سال آینده به فکر درجه کیفی CPU باشن چون به نظر من لذت کامل بازی تو اینه که با فکر خودت موفق به گل زدن بشی مثلا فوتبال روز دنیا یه تیم چند بار توپو بین دفاع و هافبکاش پاس کاری میکنه تا یه روزنه برای موفقیت بیابه ولی تو بازی رایانه ای نه اینجوری نیس راحت با پاسای کنارین میشه رفت و سانتر کرد و گل زد یا با حال ترین نحوه چرخش میان میدان و فرار از افساید و چیپ گل زدن تو بازی رایانه ای هستش ولی اموری مثل همین تیکی تاکای اسپانیا خیلی کم یا اصلا تو بازیا نیس اگه یکی دوبار یکی به دو کنی بازیکن خسته میشه یا میره کنار
    ولی من در کل امیدوارم بیشتر بازیا منطقی و فنی بشه تا گرافیکی

---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

این تصاویر مربوط به pes 2010 میباشد ولی تازه منتشر شده ...

سلام این عکسا نشون میده شما خیلی عقبید دوست گلم یا فقط واسه اسپم این کارو کردی
    ملاحضه کن

---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------

Konami announce ML Online Beta

اينجا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .................................................. .................

اينم توضيحاتي در مورد مد bal
    کد:
    .................................................. .................................................. .............................

با توجه به صحبتهاي آدام در مورد دروازه بانها كه گفته بهتر شدن بايد به دروازه بانها اميد داشت يا نه ..!!
    البته شايدم داره يه جورايي اقراق ميكنه . با حل مشكل دروازه بانها يكي از مشكلات اساسي بازي حل ميشه و ميشه اميدوار بود . بايد صبر كرد تا نمايشگاه بازي تا ببيينيم اونجا در مورد دروازه بانها چي ميگن ؟
    .................................................. ..............................
    اينا دارن pes11 رو بازي ميكنن ........حال ميكنن واقعا توي هواي آراد ......جاي من اونجا خاليه

.................................................. ...........................................
    اينم 2 تا عكس جديد از بازي ، البته اگه اشتباه نكنم مخلصيم

بزرگ :

کد:

بزرگ :
    کد:
    بچه ها اين ورزشگاه توي عكس بالا بازي هلند و يونان اگه اشتباه نكنم به نظره شما جديد نيست ...!!! من كه فكر ميكنم جديد باشه ...
    دوستان هوادار PES منو ببخشن ولی تو این تصاویر عکسی مبنی بر پیشرفت نمی بینم یا شاید احساسم اینه ولی فکر میکنم عین PES 2010 همون بازی خشک و استیل چوب خشک راست رو داشته باشیم بازیکنانی با دهانهای بیش از حد باز و چمن موکت مانند
    بازم میگم دوستان منو ببخشن ولی گفتم احساسم اینه
    ولی اینو قبول دارم از روی عکس چیزی قابل درک نیست امیدوارم بازی هیجان داشته باشه
    Last edited by Abas1100; 11-08-2010 at 23:39.

11. 3 کاربر از Abas1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

عذر میخوام .
    این عکس اخری منظورش چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عذر میخوام .
    این عکس اخری منظورش چیه ؟
    سلام
    اگه به محل های مشخص شده دقت کنی جزئیات محدوده ای خاص از تماشاگرانه با پرچمایی که دستشون دارن رو داره نشون میده
    حالا ما تو بازی چه جوری حدس بزنیم این چه فرمیه نمیدونم
    ولی فکر کنم سیستمای با ابزار قوی ( سخت افزار های قوی ) بتونن کامل بازی رو با این جزئیات ساپورت کنن ولی من فکر میکنم داره کونامی یه پنجره جدید از گرافیک کامل تماشاگران رو به دنیای بازیای رایانه ای باز میکنه
    به نوعی داره یه LEVEL بالاتر از سال قبل جزئیات بازی رو نمایان می کنه
    Last edited by Abas1100; 12-08-2010 at 01:04.

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان حداکثر تا ۱۰روز دیګه جدیدترین اخبار از کد ۸۵-۹۰درصدی بازی منتشر میشه که دیګه کاملا مشخص میشه کونامی به فیدبک ها توجه کرده یا نه
    تا اینجا که بیشتر سایت ها از preview code راضی بودن ولی نمیشه زیاد به حرفای اونا توجه کرد
    خدا میدونه کی دموی بازی ریلیز میشه

15. 3 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام

دوستان از گذاشتن تصاویر با حجم بزرگ خودداری کنند و اونا رو فقط به صورت لینک قرار بدند... تا تو لود شدن صفحه بقیه دچار مشکل نشن.
    پست هایی که عکس با حجم بالا دارند پاک خواهند شد!

ممنون از توجه شما

17. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •