آخرش نفهمیدیم نینتندو جان تو آیفون داری یا X10 ؟
X10 مولتی تاچه؟؟
آخرش نفهمیدیم نینتندو جان تو آیفون داری یا X10 ؟
X10 مولتی تاچه؟؟
سلام
اگر از طریق برنامه خود سونی اریکسون آپدیت X10 رو آپدیت کنیم صدای گوشی زیاد میشه یانه؟
مولتی تاچ رو ساپورت داره تو سخت افزارش ولی نرم افزارن خیر. اندروید 1.6 که نسخه منسوخ اندروید هستش ساپورت مولتی تاچ و 16 میلیون رنگ نداره باید به 2.1 و بعدا 2.2 آپ دیت شه
شما بزاريد بياد اپديت بعد معلوم ميشه ...فعلا اعلام نشده چيزي ...
ببخشید که دیر جواب می دم....من به یه نفر سفارش دادم از یه جای معتبر واسم بخره...خودم از جایی نخریدم که ادرس بدم...چون از تقلبی انداختنه بم ی ترسیدم ترجیح دادم هرچند گرون این کارو بکنم...
اره خیلی جالب این کارو انجام می ده ! البته اگه تغییر داشته باشه دیگه نمی شناسه! مثلا من یه بار بدون روسری عکس گرفتم اسم گذاشتم یه بار دیگه باروسری که عکس گرفتم دیگه نشناخت!!!
خب من از دوستان چنتا سوال داشتم....واسه بلوتوث گرفتن باید دیسکاوری ر ز دیگه درسته..زمانه دیسکاوریش فقط 120 ثنیه اس!یعنی تو 120 ثانیه فقط می شه فایل گرفت درسته؟نمی شه زمانشو طولانی تر کرد؟!
چه جوری میشه ای بوک روش ریخت؟یعنی کجا باید بریزم از رو کامپیوتر؟
قفل دوم صفحه اشو می شه عددی گذاشت؟
voice dialer ش چه جوریکار می کنه!!؟
واسه فعال کردنه اینترنتش باید چی کار کنم؟
**یه چیزی هم می واستم بگم که واقا خیلی خوش دست و خوشگله و امکان نداشتهتو این 2هفته که خریدمش کسی ببینه و نگیره ازم خودش باش کار کنه!! و واقعا یه محیط اس ام اسی و دفتر تلفن با حال و جالبی داره!**
راستی دوستان می شه روش بازی شتاب سنجی نصب کرد؟ اگه می شه یه دونه ماشین بازیشو لینک میزارید؟!!ممنون![]()
میشه ولی اینجا جاش نیست اینجا تاپیک بحثه و کلا توی پی سی ورد آندروید زیاد جدی گرفته نمی شه پس برید از موبایلستان دانلود کنید
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
نه فعال نیست کلا تفاوت مینی با ایکس 10 معمولی در دوربین 5 مگاپیکسلی و پردازنده 600 مگاهرتزی و رم داخای128 مگابایتیه و تفاوت دیگری نداره
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
من ایکس 10 مینی و اپل آیپاد تاچ دارم
مثلا باید مولتی تاچ باشه ولی چون صفحه اش کوچیکه امکان این کار نیست
سلام دوستان.
من امروز رفتم قیمت گرفتم تو شیراز گفت ۵۱۰!
به نظرتون ازش بخرم؟؟
لطفا سریع جواب بدید که امروز بخرم و بیام به شما بپیوندم![]()
ممنون ...
واسه بلوتوث با برنامه درست نشد ؟؟؟
يا نصب نكردي ؟؟؟
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
اين كه شما ميگي هاف پك هست ...
يعني هندزفري بلوتوث نداره ...
ببين كاملش گيرت مياد؟؟يه 50 گرونتره ...
ولي ارزش داره ...
یک سوال دیگه:
1-ایا touch focus داره؟؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)