آخرین ولیو که همه ی مرحله ها رو داره رو لطفا بذارین. در ضمن بگین کجا باید ریختش؟
آخرین ولیو که همه ی مرحله ها رو داره رو لطفا بذارین. در ضمن بگین کجا باید ریختش؟
خب دیگه دروغ در این حد؟؟!!!!!!!
عزیز این بازی رویه cpu core 2 duo 1.8
فقط اجرا میشه یعنی دو هسته ای اونم 1.8
اونوقت با ای ام دی
تک هسته ای؟؟؟؟؟
اصلا بازی بالا نمیاد .
شاید دو هسته ای داره چون معمولا کسانی که گرافیک 1 دارن
حداقل یه doual core دارن.
که بازم اجرا نمیشه.
خالی بستهامروز رفتم بازی رو بگیرم یارو گفت فعلا بیخیال شو کرکش نیومده
پس شما چه جوری بازی میکنید
اومده کاملش هم اومده
من که خودم راحت روی آخرین تنظیمات بازی میکنم
سلام
من assassin's creed 2 را اجرا کردم ولی تو بازی وقتی روی برج ها میرم eagle vision میزنم ولی map بازی ,باز نمیشه !!!!!!!!!!
امکان داره از ویندوزم باشه؟
با سلام
بالاخره این بازی اجراشد
منم به آرزوم رسیدم
خدا ازشون نگذره با این قفل هاشون
داشتم از ترس اینکه باز نمی شه سکته می کردم
اول اینکه چرا توی بازی وقتی ESCرو میزنم سرعت موس کمه ولی در منوی اصلی این طور نیست
بعدش هم یه ترینر خوب آدرس بدید اگه شد از cheathappensباشه مال ورژن1.00
اگه هم نشد اشکالی نداره یه ترینر خوب بذارید دیگه
بعد هم در مورد سیو ها مثل این کرک ها روششو بذارید(دقیق)
باز هم ممنون
سلام بچه ها من تو این مرحله که باید 4 تا از اون کودکس ها رو جمع کنی موندم هیچی تو نقشه نمی بینم .البته 3تاش رو پیدا کردم از 4 .این مرحله هم شهر کوچیکی داره خیلی کوچیک ولی هر چی می گردم پیدا نمی کنم؟چی کار کنم؟؟
ممکن از ولیو باشه؟؟؟
![]()
در مورد سیو که فک کنم اوتوماتیک سیو شه !!! برا من که اینجوری بود در مورد خودم و فامیلم هم باید بگم که اونو نمیدونم دروغ میگه یا نه ولی خودم دارم میمیرم فکر نکنم با پایین ترین تنظیمات بشه 4 فریم بگیرم اونم به زور !!!
CPU : Intel Core i 7 /860 / 2.8 Gh /4 Core /8 Mb L 3 Cache /SSE 4.2 / 95 w
Gpu :9400 gt 1 gb
ram 2 gb
vista sp 1
خوب بگید مشکل چیه اوایل بازی خوب اجرا میشد ولی وقتی دزموند رو صندلی میشنه و میره تو خیال بازی افت فریم 90 درصدی داره !!!
من وقتی فایل server رو اجرا میکنم اینتوری میشه ب بعد هم که بازیو رو اجرا میکنم میگه اینترنت میخاد
بعد اگه میشه یه نسخه از فایل host دوستانی که بازی رو درست اجرا کردن آپ کنن
سلام به همه دوستانی که تا آخر کمک کردن که ابن بازی هم به خوبی خوشی تموم بشه .( البته فعلا برای من ).
خوب من این بازی رو 1 روزی هست تموم کردم ولی اینترنتم فعلا قطع هست . پس تلپ شدم خونه فامیلها.
گفتن آخر داستان خوب ممکنه برای خیلی ها خوشایند نیاد ولی در کل اگه می خواید بدونید که آخرش چی مش شه . همش و براتون می نویسم.
من منتظرم...
این هاست من هست که دارم راحت باهاش بازی میکنم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)