تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 634 اولاول ... 478793949596979899100101107147197597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

در پايان نيز بازی Asphalt 5 روی چهار گوشی اجرا ميشود و باز هم smooth ترين عملکرد را Samsung Captivate يا همان Galaxy S دارد.
    mahroo جان واسه این قسمت که گفتین, توی droid x لگ دیدین شما؟ یا خود شخصی که صحبت میکرد به چیزی اشاره کرد؟ چون این نتیجه گیریتون رو متوجه نشدم عزیز.گالکسی توی این تست ها واقعا خوب بود اما نباید فراموش کرد که در مورد بنچمارک ها روی کلاک سی پی یو امتیاز میده. یه چیز دیگه من توی wave دیدم (شاید هم تنظیمات خاصی داره ) اما samoled یکمی رنگ ها رو غیر طبیعی نشون نمیده؟ به اصطلاح عامیانه یکمی پررنگ تر از اون چیزی که هست!

پی نوشت : واسه اینکه پست اسپم نباشه لینک system (dump گالاکسی واسه دوستانی که در حال حاضر گوشی آندروید دیگه ای دارن, میتونن با استفاده از root explorer استفاده کنن ازش (شامل برنامه ها و درایور ها )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by johnypersian1656; 17-07-2010 at 15:33.

2. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

mahroo جان واسه این قسمت که گفتین, توی droid x لگ دیدین شما؟ یا خود شخصی که صحبت میکرد به چیزی اشاره کرد؟ چون این نتیجه گیریتون رو متوجه نشدم عزیز.گالکسی توی این تست ها واقعا خوب بود اما نباید فراموش کرد که در مورد بنچمارک ها روی کلاک سی پی یو امتیاز میده. یه چیز دیگه من توی wave دیدم (شاید هم تنظیمات خاصی داره ) اما samoled یکمی رنگ ها رو غیر طبیعی نشون نمیده؟ به اصطلاح عامیانه یکمی پررنگ تر از اون چیزی که هست!

پی نوشت : واسه اینکه پست اسپم نباشه لینک system (dump گالاکسی واسه دوستانی که در حال حاضر گوشی آندروید دیگه ای دارن, میتونن با استفاده از root explorer استفاده کنن ازش (شامل برنامه ها و درایور ها )
    کد:
    اين برنامه واسه چي هست ؟؟؟
    يه توضيحي ميدي

4. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

سلام دوست عزیز. یادم رفته اسمت حسن بود؟اقا رضا کجایی بیای جواب بدی؟
    ببینید اولا این مطلب رو من از سایت هندهلدیوزر نقل قول کردم.
    ثانیا بله من خودم فیلم رو دیدم ولی بدون صدا.
    ببینید وقتی توی منوی بازی هست و شما باید مرحله و ماشینتونو انتخاب کنید معلوم نیست که چرا در گالاکسی ماشین انتخابی در حال چرخش بدور خود هست بطوریکه شما میتونید همه زوایاشو ببینید ولی همون ماشین در دروید اصلا چرخشی ندارد.
    نکته دوم که بنظرم اومد تصاویر متحرک پشت سر این ماشین در گالاکسی با سرعت بیشتری جابجا میشن نسبت به دروید.
    مورد سوم که باید بهش اشاره کنم با اینکه دکمه استارتو برای لود کردن بازی و اجرای اون در گالاکسی دیرتر از دروید میزنه ولی گالاکسی 2ثانیه بازی رو زودتر لود میکنه.
    در طول بازی هم من لگی در دروید ندیدم و اون هم عملکردش خوب بود.
    ولی در تست GPU گوشیها با NeoCORE 3D کاملا میشه دید که سرعت اجرای انیمیشن در گالاکسی از دروید و بقیه گوشیها بالاتر هست و اصلا تاخیری در هیچ صحنه ایی نداره و چیزی که کاملا اونو از بقیه ممتاز میکنه عمق رنگ مشکی هست که جذابیت زیادی به اون داده .
    در مورد رنگها هم بله بنظر من در بعضی جاها رنگها خیلی پررنگند ولی بر عکس در بعضی جاها هم رنگها در
    samoled خوبند ولی بقیه گوشیها کمرنگند.
    Last edited by mahroo_z1; 17-07-2010 at 17:35.

6. 12 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سامسونگ برای galaxy s یک آپدیت جزئی منتشر کرد که گفته میشود باعث بهبود عملکرد بلوتوث و کیفیت تماس و ... میشود.

علاوه بر این خبرها حاکی از آن است که سامسونگ انتظار فروش 10 میلیونی galaxy S را در رده ی جهانی دارد و این در حالی است که تنها در کره ی جنوبی 300 هزار دستگاه را به فروش رسانده است , پس با در نظر گرفتن این که اغلب اپراتورها برای ارائه ی این دستگاه صف کشیده اند این هدف گذاری چندان هم دور از انتظار نخواهد بود.
    نکته ای که اینجا مهمتر ( حداقل از نظر خریداران ) به نظر میرسه ی اینه که با یک چنین عملکردی میشه یکی از عوامل نگرانی خریداران رو که ساپورت سامسونگ برای galaxy s بوده را تا حد زیادی رفع کرد .

-----------------------------------------------

در کنفرانس MobileBeat 2010 هنگام معرفی Superphone اسلايدی توسط Omar Khan نمايش داده شد با اين محتوا:

توانايی شناسايی حرکت 6 محور با ورژن International گلکسی اس ! اين انگيزه اي شد که يک بررسی اجمالی در اين زمينه انجام دهيم که آيا واقعا ورژن بين المللی اين گوشی توانايی تشخيص حرکت 6 محور را دارد يا اينکه منظور آنها ، مدل های آمريکايی Galaxy S بوده است ؟!
    سنسور های استفاده شده در Galaxy S بدين شرح ميباشند:

SMB380 - Acceleration Sensor ساخت Bosch
    YAS529 - Magnetic Field Sensor ساخت YAMAHA
    gp2a - proximity Sensor ساخت gp2a
    Light Sensor ساخت Sharp

SMB380 يک Accelerometer با 3 محور است. (Datasheet)
    اما بحث اصلی بر سر Geomagnetic sensor اين گوشی است. YAS529 يک سنسور Geomagnetic با 3 محور ميباشد. (Datasheet)
    بدين ترتيب با ترکيب اين دو سنسور ، Galaxy S به هر 6 محور حرکتی دسترسی دارد.
    ويدئويی از کنفرانس MobileBeat که Omarkhan خبر از توانايی سنس 6 محور حرکتی توسط Galaxy S ميدهد:

با توجه به تاريخ معرفی Galaxy S ، ميتوان ادعا کرد که سامسونگ پيشتاز استفاده از 6 محور حرکتی در گوشی ها بوده است.
    فروش بالای خانواده Galaxy S و حضور همه جانبه آن در آمريکا ، منجر به توليد سبک جديدی از بازی ها در مارکت اندرويد خواهد شد.

---------------------------------------------

نویسنده ی خوش ذوقی به نام Hansoo ( چینی ؟ ) بعد از دو هفته کار با گالاکسی اس شگرد های جدیدی در اندروید اش یافته که او را کلی ذوق زده کرده است . البته ما هنوز کسی را نمی شناسیم که این جا با گالاکسی اس کار کند اما از آن جا که اولا ممکن است بعضی از این شگردها در اندرویدهای دیگر هم جواب بدهد و در ثانی به هر حال در آینده ی نزدیک تعدادی با این گوشی کار خواهند کرد ، خیلی مختصر به این شگردها می پردازیم :

1. سافت ریست ساده و سریع !

برای سافت ریست کردن ، باتری را بیرون می آورید ؟ نیازی به این کار نیست ! با فشردن همزمان کلید زیاد ولوم و کلید پاور برای 5 ثانیه ، بی دردسر سافت ریست خواهید کرد .

2. دسترسی سریع به قابلیت جست و جو

فشردن طولانی کلید منو ، راه کوتاهی برای ظاهر شدن منوی جست و جو است . تا زمانی که AT&T ، Verizon و T-Mobile کلید مجزایی را برای جست و جو طراحی نکرده اند ، این بهترین راه برای دسترسی کاربران به این بخش است .

3. سوئیچ کردن بین تسک ها

فشردن طولانی کلید Home ، منوی Task Switcher را در اختیار شما خواهد گذاشت . منویی که از طریق آن به سادگی می توانید به اپلیکیشن های قبلی ( یا بعدی ) بروید .

4. جهش از تلفن به پیامک !

این یکی از بهترین فیچر هایی است که من دیده ام ! برای دسترسی به مسیج در داخل منوی کانتکت ها ، کافی است کانتکت مورد نظرتان را به راست یا چپ بکشید . ( خیلی اعتیاد آور است ! )

5. ماشین حساب مهندسی

گالاکسی اس ماشین حساب مجهز و بزرگی دارد اما تنها با قرار دادن گوشی در حالت افقی است که تمام قابلیت های آن را خواهید دید !

6. موزیک پلیر

این حقیقتا یکی از بهترین پخش کننده های موسیقی است . اما زمانی که گوشی چرخانده شود ، نوع سورت تراک ها به کلی تغییر می کند . ضمنا در زمانی که صفحه ی گوشی قفل است ، همچنان می توانید با کلید منو پلیر را کنترل کنید .

7. میانبر برای تنظیمات بلوتوث و Wi-Fi

اگر با بلوتوث زیاد سر و کار دارید ، یا گهگاه از وای فای استفاده می کنید ، کافی است با نگهداشتن کلید Home از منوی ایجاد شده میانبری برای تنظیمات بلوتوث یا وای فای در Homescreen ایجاد کنید .

8. استفاده از مموری داخلی گوشی برای ذخیره ی اطلاعات

گالاکسی اس حافظه ی داخلی بزرگ 16 گیگابایتی ای دارد که می توانید از آن برای ذخیره ی اطلاعات استفاده کنید . ابتدا مسیر زیر را طی کنید :

Setting ------- Applications -------------- Development ----------- Check USB Debugging

و سپس گوشی را به کامپیوتر متصل کنید . آنگاه کلید Mount را برای اتصال بزنید . در این حالت کامپیوتر حافظه ی داخلی گوشی را به عنوان Removable Disk خواهد شناخت که برای منظور ما ( ذخیره ی اطلاعات ) مناسب است .

9. راهی کوتاه برای حذف کردن برنامه ها

شما می توانید به جای استفاده از منوهای مربوط به حذف برنامه ها ، آن ها را مانند آیفون با انتخاب آیکن شان از گوشی پاک کنید . برای این کار باید مشاهده ی منو را در حالت گرید قرار داده و سپس با انتخاب گزینه ی منو ، به حالت Customized Gird بروید . در این مرحله با زدن کلید ادیت ، برنامه هایی را که مایل به نگهداری شان نیستید ، حذف کنید . با این روش شما می توانید حتی چهار گزینه ی اصلی پایین صفحه را هم تغییر بدهید .

10. ویرایش صفحه ی خانگی ( Home Page )

ود کنار امکان ویرایش ویجت های موجود در هفت صفحه ی خانگی ، شما می توانید با انتخاب کلید منو در صفحه ی خانگی و سپس با استفاده از گزینه ی ادیت ، این صفحه را را حذف ، اضافه یا جا به جا کنید .

منبع:-------------

8. 13 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اين برنامه واسه چي هست ؟؟؟
    يه توضيحي ميدي ________
    کلا برنامه ها و درایورهای مخصوص گالکسی هست, یعنی اونایی که سامسونگ منحصرا روی این گوشی قرار داده, مثلا music player مخصوص خودش, شما خودتون استادین میدونین که مثلا موزیک پلیر مخصوص htc رو به صورت یه فایل .apk استخراج کردن خیلی وقت پیش, حالا همون کار رو واسه گالکسی انجام دادن. لینک Deodexed framework ش رو هم پیدا کردم ولی خوب فکر نمیکنم تا گوشی دستمون باشه به درد بخوره, باید صبر کنیم اگه این سروش بخره استفاده کنیم .
    سلام دوست عزیز. یادم رفته اسمت حسن بود؟اقا رضا کجایی بیای جواب بدی؟
    سلام دوست عزیز. مخلصت فرهاد (جانی) .همین رضا رفت که پی سی فیلتر شد دیگه
    معلوم نیست که چرا در گالاکسی ماشین انتخابی در حال چرخش بدور خود هست بطوریکه شما میتونید همه زوایاشو ببینید ولی همون ماشین در دروید اصلا چرخشی ندارد.
    شما توی هر گوشی میتونین با چرخش ماشین , موقع انتخاب کردن اون ماشین باعث بشین که ماشین تا مدتی بچرخه, اگه هم ببینین ویدئو واسه مقایسه ی آسفالت دقیقا از همین جا شروع میشه و نشون نمیده که با دست باعث چرخش شده, جالب اینه که میشه ماشین رو توی هر گوشی ای سریعتر چرخوند و اصلا هم ربطی به سی پی یو و احیانا جی پی یو نداره!
    دکمه استارتو برای لود کردن بازی و اجرای اون در گالاکسی دیرتر از دروید میزنه ولی گالاکسی 2ثانیه بازی رو زودتر لود میکنه.
    این هم مربوط میشه به رندرینگ و اگه ببینین توی دیزایر هم سریعتر لود میشه ولی دیزایر کاملا توی آسفالت 5 نسبت به دروید لگ داره!
    مهرو جان امروز با حمید (total overdose) سر بنچمارک ها صحبت میکردیم بهش گفتم الان دقیقا روی مایلستون mflops برابر با 14 هست ضمن اینکه از app2sd,memhack استفاده میکنم که اثر منفی روی نتیجه دارن.(اگه نیاز بود بفرمایین اسنپ شات بذارم ) ولی واقعا باید قبول کرد مایل از گالکسی و دروید ایکس ضعیف تره, پس چیزی که مهمه در عمل هست, نه یه سری عدد.
    به هر حال امیدوارم سروش این گوشی رو بگیره و همه ی مارو خوشحال کنه

10. 6 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

مهرو جان امروز با حمید (total overdose) سر بنچمارک ها صحبت میکردیم بهش گفتم الان دقیقا روی مایلستون mflops برابر با 14 هست ضمن اینکه از app2sd,memhack استفاده میکنم که اثر منفی روی نتیجه دارن.(اگه نیاز بود بفرمایین اسنپ شات بذارم ) ولی واقعا باید قبول کرد مایل از گالکسی و دروید ایکس ضعیف تره, پس چیزی که مهمه در عمل هست, نه یه سری عدد.
    به هر حال امیدوارم سروش این گوشی رو بگیره و همه ی مارو خوشحال کنه
    ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییی!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! چقدر جالب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا این سروش که هی امروزو فردا میکنه
    نمیره بگیره که
    اصا تقصیر سروشه
    Last edited by mahroo_z1; 17-07-2010 at 18:45.

12. 5 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام ...
    اقا من الان يه چيز ديدم گفتم با هم بشنويم ...
    ما پول نداريم اين گوشي رو بخريم و توي كشورمون هم وارد نشده ...
    اونوقت توي بلاد كفر ... اين گوشي روت شده ... كاستوم ريكاوري نوشتن ... رام هم براش اومده ...تا اين لحظه 3تا ...

اينم منبع
    کد:
    Last edited by titanium_zarin; 18-07-2010 at 08:56.

14. 8 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

در ادامه خبر بالا ...
    يه رام تمام عربي براي اين گوشي اومده ...
    به كي بگم ؟؟؟

منبع هم همون بالايي ...

16. 8 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اونوقت مایکروتل میگه اصلآ این گوشی هنوز وارد بازار دنیا نشده و تازه معرفی شده

18. 4 کاربر از bzt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

اقايونا خانومها ...
    من غصه ام گرفته ...اخه بدبختي تا به كي ؟؟؟؟؟؟؟
    تو كف ديدن اين هستيم و اجانب روت كردن و رام ريختن ...

20. 5 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •