تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 102 اولاول ... 478793949596979899100101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض تاپيك طرفداران Philips

دوستان سلامِ...الان در حال حاضر کاملترین مدل 65 اینچ فیلیپس ک هم فول امکانات باشه ..و هم زبان فارسی رو ساپورت کنه ..و هم فیلمهای سه بعدی و فورکی رو از طریق فلش و همینطور ----- داخلیش نشون بده کدومه ..قیمتش اصلا برام مهم نیست ..
    سلام
    راستش من زياد گشتم متاسفانه مدل هاي 2015 فيليپس كم هستند تو بازار و 2016ها هم كه اصلا نيست
    تو 2015 هايي كه تو بازار بود 65 نديدم ولي خوب 65pus9109 بالاترين مدل 65 بود كه تو بازار ديدم مال اخر 2014 هست و امكاناتي رو كه گفتي داره ولي ادج ال اي دي هست و فول ال اي دي 65pus9809 رو هم باز هم نياودند

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by prjroom; 18-06-2016 at 01:21.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سپاس از پاسخگوییتون

یعنی 9109 توانایی پخش زیرنویس فارسی و فیلمهای سه بعدی و فورکی از طریق یو اس پی و رسبور داخلی هست ؟؟؟و اینکه چون تا حالا فیلیپس نداشتم متوجه منظورتون از ادج نشدم ...ادج یعنی فول ال ای دی نیست یا منظورتون چیز دیگه س ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض تاپيك طرفداران Philips

فول اليدي نيست درست متوجه شديد
    يعني نور پس زمينه دورتادور پنل هست
    ببينيد اندرويد چهار فارسي رو پشتيباني ميكنه در همه سطح و اين مستقل از فيليپس يا سوني بودنشه

Last edited by prjroom; 18-06-2016 at 13:40.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

فول اليدي نيست درست متوجه شديد
    يعني نور پس زمينه دورتادور پنل هست
    ببينيد اندرويد چهار فارسي رو پشتيباني ميكنه در همه سطح و اين مستقل از فيليپس يا سوني بودنشه

باز هم ممنون ..

یعنی فقط اندروید 4 فارسی رو ساپورت میکنه ..و اندرویده 5.1 نه ؟؟؟و بنظرتون منتظر بمونم تا مدل های 2016 ش بیان ...یا برم سراغ 65js9990 و 65js10000 سامسونگ ؟؟؟کیفیت 9990 رو هز نزدیک دیدم ..واقعا بینظیره ..اما چون فیلیپس و ندیدم هز نزدیک و خیلی ها از کیفیت تصویر فوق العادش میگن ..بدجور گیر کردم این وسط ..از طرفی سامسونگ محدودیت نداره از لحاظ زبان فارسی و نشون دادن فیلمهای فورکی و سه بعدی ..و همچنین کیفیت بسیار خوبی هم داره ..از اون طرفم فیلیپس ی تجربه جدید و قشنگه با اندروید و ----- فورکی و کیفیت فوق العادشو همچنین نور پردازی پشت تلوزیون ... شما چه پیشنهادی بهم میدید ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

چرا آخه برند ب این خوبی و با امکاناتی و کیفیت تصویر خارق العادش نمایندگی رسمی نداره ..فروشگاه نداره تو هر استان ک راحت بریم ببینیم و با گارانتی معتبر خرید کنیم ؟؟بانه هم ک مدل های جدیدش نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

از دوستان اگه کسی دقیق اطلاع داره ک مدل های 2016 کی وارد بازار ایران میشن اطلاع بده ممنونم

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از دوستان اگه کسی دقیق اطلاع داره ک مدل های 2016 کی وارد بازار ایران میشن اطلاع بده ممنونم
    فقط باید با فروشندگان بازار های مرزی صحبت کنی که اونم الان که با قاچاق مبارزه میکنن فکر کنم خیلی کم بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorena_hi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکی

پيش فرض

سلام. نظر شما راجع به تیوی اندروید ال ای دی 4K فیلیپس سری PUT6800 با صفحه 50 اینچ چیه؟
    البته من میخواستم ایکس ویژن بخرم چون سریهای جدید ظاهرا خوبن و تو دیجی کالا هم تعریفاشونو خونده بودم ولی این مدلو البته یه ماه کارکردشو جایی میده دو و هفتصد و البته میگه پونزده ماه از گارانتیش مونده ( از همین گارانتیهای متفرقه بانه ای)
    فقط یه مشکلی، اونم اینکه منوهاش فارسی نیس. به نظرتون این مورد چقدر مهمه؟ ضمنا کیفیت تصویر و صدا برام مهمتر از همه اس و کند نبودن تعویض کانالها. ممنونم

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام. نظر شما راجع به تیوی اندروید ال ای دی 4K فیلیپس سری PUT6800 با صفحه 50 اینچ چیه؟
    البته من میخواستم ایکس ویژن بخرم چون سریهای جدید ظاهرا خوبن و تو دیجی کالا هم تعریفاشونو خونده بودم ولی این مدلو البته یه ماه کارکردشو جایی میده دو و هفتصد و البته میگه پونزده ماه از گارانتیش مونده ( از همین گارانتیهای متفرقه بانه ای)
    فقط یه مشکلی، اونم اینکه منوهاش فارسی نیس. به نظرتون این مورد چقدر مهمه؟ ضمنا کیفیت تصویر و صدا برام مهمتر از همه اس و کند نبودن تعویض کانالها. ممنونم
    با سلام
    قیمت این تیوی نهایت ۳ تومنه اصلا قیمتی که میده نمیارزه پیشنهادم نمیشه بخرین کار کرده
    نسبت یه قیمتش بد نیست اندریود ۵ داره و ۸گیگ حافظه داخلی
    منو چیز مهمی نیست اما اگه اذیتتون میکنه نگیرین ببینید عربی داره برای زیرنویس به مشکل نخورید
    پنلشم فکر کنم ۱۲۰ باشه اگه اینطور باشه خوبه
    راجب پنلش و اینکهusb3داره یا نه تحقیق کن فکر کنم نداره

Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk

10. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sorena_hi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    یه جایی همین نزدیکی

پيش فرض

نمیشه منوهاشو فارسی کرد؟ با یه نرم افزاری مثلا؟ ضمنا کسی نظر دیگه ای نداره؟ در مقایسه با مدل 48ju6980سامسونگ از نظر کیفیت صدا و تصویر کدوم بهتره؟ فیلیپس مدل بالا یا سامی؟ ضمنا اون فیلیپسو چه قیمتی بده خوبه؟ و آیا اگه خراب شه تعمیرکار فیلیپس هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •