شما بفرما که سر جمع از تیمهایی مثل منچستر یونایتد و چلسی و لیورپول چند واحد کم شده ؟
شما بفرما که سر جمع از تیمهایی مثل منچستر یونایتد و چلسی و لیورپول چند واحد کم شده ؟
عزیزم سیستم قیمت گذاری با خودت.من دیگه نمیتونم بمونم.کار واجب دارم.اگه یه ساعتی الان مشخص کنی خوب میشه ها.مثلا هفته هجدهم امشب تموم بشه و نوزدهم فرداشب.و ساعت ده فرداشب بیایم تا 11:15 که فوتبال داره دراین باره صحبت نهایی رو کنیم.چطوره؟؟
بازي من با تساوي 1-1 تمام شد
اماربازي
اينم سيو
در مورد قيمت بازيكنان همون قيمت پايه اي در مستر را بگذارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه هفته هفدهم:
لیورپول ------------------------------------- وستهام----------------------------------- برگزار شد
منچستر ----------------------------------- ویگان-------------------------------------- برگزار شد
فولهام ------------------------------------- آرسنال------------------------------------ برگزار شد
منچستر سیتی --------------------------- بلکبرن------------------------------------- برگزار شد
اورتون -------------------------------------- ساندرلند---------------------------------- درحال برگزاری
هال سیتی -------------------------------- چلسی----------------------------------- ساعت 7 تا 7.30 شب
برنامه هفته هجدهم:
آرسنال ------------------------------------ بولتون ----------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
چلسی ---------------------------- منچستر سیتی------------------ساعت 8.30 تا 9.30 شب
اورتون ------------------------------------- ولورهمپتون-----------------------------ساعت 9.30 تا 10.30 شب
بلکبرن ------------------------------------- لیورپول ---------------------------------ساعت 10.30 تا 11.30 شب
فولهام ------------------------------------- منچستر--------------------------------ساعت 11.30 تا 12.30 شب
برنامه هفته نوزدهم ( هفته پایانی نیم فصل )
بلکبرن ----------------------------------- آرسنال
تاتنهام ----------------------------------- چلسی
ولورهمپتون ----------------------------- منچستر سیتی
منچستر -------------------------------- وستهام
هال سیتی ----------------------------- لیورپول
فولهام ---------------------------------- اورتون
Last edited by 4039; 15-02-2010 at 18:33.
حسین اول به این سوال بالایی جواب بده بعدا بگو که دقیقا از چه ایتم هایی از بازیکنا , واحد کم شده و ضمنا اینکه من فردا عصر کارم , و از ساعت 1 ظهر میرم تا 11:30 شب .
بازی اورتون با ساندرلند برگزار شد و اورتون یک هیچ بازیو واگذار کرد الان بازی منه .
آرمین جان به این شکل :
منچستر و چلسی 10 واحد کم شده
آرسنال 9 واحد
لیورپول 8 واحد
منچستر سیتی 6 واحد
اورتون هیچی
آرمین شما فردا صبح تا ظهر بازی هفته نوزدهم رو انجام بده من برنامه هفته نوزدهم رو امشب تنظیم میکنم بازی اول شمایی .
بچه ها دوست دارین تیمهای حریف تهاجمی تر بازی کنن ؟
اقا حسین اینو نگفتی ؟دقیقا از چه ایتم هایی از بازیکنا , واحد کم شده
چلسی 1 - هال سیتی سر سخت 0
سیو بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با فداکاری کاروالیو این بازیو تونستم ببرم . توی صحنه زیر مهاجم حریف داشت با دروازه بانم تک به تک میشد که کاروالیو در دقایق پایانی با فداکاری یک کارت قرمز رو به جونش خرید تا این بازیو بتونم پیروز از زمین بیرون بیام .
دوباره سلام.من برگشتم و امشب دیگه کاری ندارم و در خدمتم...
حسین به نظر من به تیمهای دیگه دست نزنیم خیلی بهتره چون کونامی هرتیم رو با توجه به تاکتیکهای واقعی اون تیم ساخته و اگه قرار باشه بازیها آسونتر بشه باید تیمهای خودمون رو تغییر بدیم.من با ادیت تیمهای دیگه مخالفم.
بقیه چه نظری دارن؟آرمین جان شما که الان آنلاین هستی میشه نظرت رو درمورد تیمها بگی؟
شرمنده آرمین جان این موارد تغییر کردن :
حمله
دفاع
سرعت بازیکن بدون توپ
سرعت بازیکن با توپ
شتاب و استارت
چالاکی
واکنش
هد
پرش
تکنیک
سرعت پاس کوتاه
قدرت شوت
محمد جان من به تاکتیکها کاری ندارم فقط statistic یا همون توانایی های بازکنان رو تغییر میدم . توی راهنمایی این بازی خوندم منطقه 95 تا 99 منطقه ویژه ای برای تواناییهاست . توی این محدوده قدرت بازیکنان خیلی به مراتب بیشتر از سایر محدوده هاست روی همین حساب با افزایش کلی تواناییها ( اعم از تیمهای خودمون و بقیه تیمها ) میشه حریفات رو در تهاجم و حمله قوی تر کرد .
Last edited by 4039; 15-02-2010 at 20:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)