این یک مورد رو چون کارمه میدونم که 3dmax ،ورژن مک نداره.
این یک مورد رو چون کارمه میدونم که 3dmax ،ورژن مک نداره.
تایید میشه، 3d max ورژن مک نداره ولی استیو جابز فکر همه چیز رو کرده و بوت کمپ رو واسه همین گذاشته، اگه یه سر بهاین صفحه از سایت اتودسک هم بزنید در مورد 3d max روی مکینتاش توضیح داده و استفاده از ویندوز از طریق بوت کمپ رو توصیه کرده و به گفته ی دوستان با ۱.۵ گیگ رم و گرافیگ ۷۳۰۰ (که از مدل های قدیمی لپ تاپ های اپل هست) رندرهای خوبی میگیره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ناگفته نمونه که ما موتورهای رندرگیری خوبی تحت مکینتاش داریم مثل iRender یا Vray و Google Sketchup.
حالا اگه دوستان برنامه ی دیگه ای به ذهنشون میرسه که ورژن مک نداشته باشه بیان کنن و بحث خوبی میشه خصوصا برای افرادی که میخوان تازه مک بخرن، میتونن نتیجه گیری خوبی کنن.
rinho و revit هم ورژن مک ندارن.
راجع به این قضیه parallel desktop هم ،من امتحان کردم،حداقل رو 374 که خودم دارم،واقعاً کند بود.یعنی نمی شد اصلاً روش حساب کرد.
واسه همین وقتی قراره با لب تاپم max کار کنم،ری استارت می کنم تو ویندوز.
فعلا که cad برای مک اومده،امیدوارم این چندتا نرم افزارم بیاد از شر ویندوز خلاص بشم!!
دوست من از VMware Fusion استفاده کنید بهتر از پارالل هست.
راستی اگه ویندوز رو از روی درایو بوت کمپ تون با استفاده از ماشین مجازی لود کنید مسلما سرعت پایین میاد، شما ویندوز رو توسط خود پارالل یا VMware نصب کنی سرعتش بهتر میشه.(ولی مطمئنا به خود ویندوز نمیرسه)
بله خوشبختانه اتوکد بعد از ۱۸ سال به مک برگشته، این ۲ تا برنامه ی بال چی هستند؟ بیشتر توضیح بده شاید مشابه ش باشه و براتون پیدا کنم.
rinho یه برنامه فوق العاده قویه برای مدلینگ که تقریباً می تونه هر چیزیو ترسیم کنه.دیشب بعد از اینکه این پست رو دادم یه سرچی زدم،rinho هم مثه اینکه ,واسه اونم بزودی ورژن مک میاد.
revit هم یه نرم افزاره از اتودسک که برای مدلینگ ساختمون به کار میاد،مدل می کنی بعد اون خودش جزئیات و انواع جدول ها و نمودار ها و نقشه های اضافی مثه مقطع و ااینها رو می ده.
اینا نرم افزارهای تکی هستند،اصولا مشابه ندارن.
Last edited by mojtaba_14; 13-12-2010 at 11:07.
خب دیگه بحث تخصصی شد، من که از این برنامه هایی که گفتین سر در نمیارم، فکر کنم رشته ی شما عمران باشه ولی من IT میخونم.
کاش زودتر اون برنامه ها هم ورژن مک ش بیاد و کل یوم (!) همه از شر ویندوز خلاص شیم.
البته فکر میکنم جز سیاست های کاری اتودسک باشه که نسخه ی تحت مکینتاش برنامه هاش رو ارایه بده این رو میشه از اقدام مفیدش که اتوکد مک رو بعد از اون همه مدت عرضه کرد فهمید.
سلام
روی سیستم مک خودم که mc375 با بوت کمپ ویندوز سون ریختم
اما بعد چند روز بلو سکرین معروف اومد که به applemnt.sys گیر داده
حال دوستان ارج مند چه کنیم ما![]()
کرک ویندوز 7 - ویژه ی سیستم های اپل - معرفی ، برای اولین بار در ایران
درود به شما کاربر گرامی ،
این کرک ویژه ی ویندوز 7 توسط HAZAR نوشته شده! و توسط من ، برای سیستم های اپل بهینه شده!
همانطور که ، می دانید بیش از 99 درصد از کرک هایی که برای ویندوز 7 ارئه شدن ، با سیستم بوت کمپ ، مشکل دارند! و دلیل اصلی این مشکل هم اینه ، که بعد از ویندوز ایکس پی ، مایکروسافت امنیت رو طوری بالا برد که ، به همین راحتی نمیشد به سورس اصلی سیستم عامل نفوذ کرد ، برای همین کرک های ارائه شده برای ویندوز ویستا و مخصوصا 7 ، توسط یک لودر (بوت لودر) عمل می کنند!
مشکلی که هست ، اینه : سیستم های اپل ، به جای بایوس از سیستم هوشمند EFI استفاده می کنند و کار اصلی بوت کمپ ، شناسایی این سیستم به عنوان بایوس به ویندوزه! یعنی در حقیقت یک بایوس مجازی تعریف میشه!
خب ، لودر ، اولین کاری که موقع استارت آپ ، میکنه ، SLIC رو در بایوس تغییر میده!
پس ، مشکلی که در سیستم های اپل ، پیش میاد ، عدم شناسایی سیستم EFI به عنوان بایوس و عدم تغییر SLIC ه! پس شما با دو مشکل روبه رو خواهید شد :
- ممکنه کرک عمل نکنه! و ویندوز ار لودر پیش فرض استفاده کنه!
- ممکنه ، موقع بوت ، بین 3 تا 5 دقیقه معطل بشید ، که اعصاب خورد کن ه!
من ، یک سورس اختصاصی ، برای سیستم های اپل در یکی از کرک های ویندوز ویستا و هفت ، تعریف کردم ، که :
- به محض شناسایی وجود بوت کمپ ، از لودر ویژه ی طراحی شده توسط من استفاده کن ه!
- و از سیستم EFI بصورت 100 درصد پشتیبانی کنه!
خب ، حالا ، دیگه با خیال راحت از ویندوز ویستا و هفت استفاده کنید!
چون ، سیستم این کرک طوری تغییر کرده ، که حتی در حالت های sleep و یا هایبرنت ، سیستم به راحتی و بدن حتی 1 ثانیه الافی بالا بیاد!
این کرک رو ، با نام X-Loader توسط " انجمن تخصصی سیستم عامل " ، ریلیز شده! پس دقت کنید که :اگر این مطلب رو جایی نقل می کنید ، منبع رو ذکر کنید!
(؟) - من میتونستم ، خیلی راحت ، برند های دیگه رو از سورس کرک خارج کنم! و یا حتی بک گراندش رو عوض کنم و کپی رایت خودم رو بزنم! ولی این کار رو نکردم!چون ، من یک سورس برای این کرک نوشتم درحالیکه جناب HAZAR سورس اصلی رو نوشته! پس این نامردی بود اگه این کار رو میکردم!
(؟) - دانلود : به زودی!
(؟) - پسورد : www.P30world.com
با تشکر ،
امید
Last edited by Microsoft24; 16-01-2011 at 15:55.
امید جان دستت درد نکنه واقعاً زحمت کشیدی![]()
بچه ها کسی میدونه نسخه کرک شده ی اپ هایی رو که تو مک اپستور هست رو از کجا میشه گیر اورد ؟
فکرشو بکن angry bird و flight control روی مک بوکت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)