به نظر من صبر کنی بهتره !
چون چاره قیمتشو جدید زده و زیر قیمت الماس پس حتما قیمتای الماسم میاد پایین.
به نظر من صبر کنی بهتره !
چون چاره قیمتشو جدید زده و زیر قیمت الماس پس حتما قیمتای الماسم میاد پایین.
با سلام به همه ی دوستان و کاربران مکینتاش ،
خواستم بدونم ، غیر از بچه هایی که پا به پای من جلو میان ، کسی هست که بخواد به بخش اپل فروم کمک کنه ؟؟؟
یعنی مثلا ، تو بخش مشاوره و یا ... کمک کنه ؟؟؟
اگر کسی دوست داشت ، پیغام خصوصی بده!
اول به گروه اضافه میشه ، بعد یک هفته آزمایشی فعالیت میکنه ، بعد ش هم می تونه از امضای سیب مدرن استفاده کنه!
موفق باشید ،
امید
دوستان 2 تا سوال..
1. پس به نظر شما صبر کنیم تا تیر ماه؟ و بعدش اقدام خرید به کنیم؟
2. و یه سوال این موسای مجیک برای وصل شده به لپتاپ به چیزی احتیاج دارن یا با خود بلوتوس لپتاپ میکنه ؟
اگر بتونی صبر کنی صد در صد بهتره و قیمت ها کاهش پیدا می کنه
سوال دوم هم نه به چیزی احتیاج نداره فقط به بلوتوث وصل میشه
سلام و خسته نباشید.
میخواستم بدونم کدوم نوع از لپ تاپ اپل (نهایتا 2میلیون) میتونه برای انجام کارهای سنگین مثل برنامه نویسی و اجرای همزمان برنامه های سنگینی مثل dreamweaver و photoshop با هم مناسب؟ و سیستم هنگ نمیکنه من اول میخواستم pc ایم رو ارتقا بدم بد گفتم خرید لپ تاپ بهتر و همیشه ارزو داشتم که اگه روزی لپ تاپی بخرم از شرکت apple باشه ولی به دلیل نداشتن اطلاعات کافی که ایا میتونه جواب گوی نیاز های من و جایگزین پی سیم بشه یا نه یا باید چیز دیگه ای بخرم؟ خواستم سوالم رو اینجا مطرح کنم. از راهنمایی هاتون پیشاپیش تشکر
منتظر جواب هاتون هستم.
ممنون...![]()
سلام
بخش ايفونم ميشه
يه تاپيكم براي بازي برنامه هاي ipad بزارين
من که سر در نیوردم میشه بگید MAC BOOK PRO 374 چندمه از نظر قدرت ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
خلاصه بعذ از مدتی تونستین برگردیم
من میخواستم یه مک مینی بخرم میشه دوستان قیمت بدن در ضمن به نضر شما مک مینی بیشتر میرزه یا آی مک
در ضمن آخر سر آیپد خریدم اگه دوستان سوالی داشتن ما هستیم
سلام
برادر من امروز تو پايتخت (فروشگاه تخت جمشيد) مك بوك پروي جديد 17 اينچي كاستومايزد (سي پي يو آي 7 2.66، رم 4، هار د 500 با دور 5400، ال سي دي آنتي گلير، گرافيك 330 -512 مگ) رو قيمت كرده، 2600 گفتن. با توجه به اينكه اين قيمت فقط 100 تومن از خود اپل استور بيشتره شك كردم. تازه گفته رم رو به 8 ارتقاء ميده و 200 تومن هزينش ميشه. اولا اين ارتقاء روميشه تو ايران انجام داد و كلا نظرتون چيه؟ بگم بگيره؟ با توجه به اينكه من تهران نيستم اساتيد تهراني مي تونند در اين زمينه تحقيق كنن و نتيجه رو بگن؟؟
يك درخواست ديگه... با 1200 ميشه يك لپ تاپ خوب براي دوستم بگيرم؟
مرسي از لطفتون پيشاپيش
میگم این لپتاپ که مثل کنسول های بازی نیستن که تابستون گرون بشن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)