با دکمه shift باید آب رو فریز کنی بعد اهرم رو بچرخونی درست میشه
با دکمه shift باید آب رو فریز کنی بعد اهرم رو بچرخونی درست میشه
بچه ها من وسطای بار دومی اک که بازی رو تموم می کنم ...
همه آپگرید ها رو گرفتم و 3 تا هم اضافه دارم ... همه ستون های منوی اپگرید رو گرفتم و دونه بالایی ( که تک است) رو هم روشن کردم ولی ستون وسط هنوز روشن نمی شه که بخوام بگیرمشون ...
3 تا آپگرید برای 3 تا قابلیت ستون وسط اضافه دارم و دیگه هم دشمن ها بهم xp نمی دن یعنی قابلیت آپگرید تموم شده و لی هنوز ستون وسط خاموشه و نمی تونم فعالش کنم !
چرا ؟!
مشکل از کرکه ؟!
کسی تو نسخه کنسول این کار رو کرده ؟!
سلام من توی این مرحله گیر کردم من وقتی که احرم اول را می کشم دمو میشه و یه سری تغییرات اعمال میشه و باید از توی زمین همینجا که پرنس ایستاده(توی عکس) یک احرم ظاهر شود ولی مال من چنین اتفاقی نمی افتد و من بقبه بازی رو نمی توانم انجام دهم.هرکی که سیو درست این مرحله را داری لطفا بگزارد.
help:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من توی این مرحله گیر کردم من وقتی که احرم اول را می کشم دمو میشه و یه سری تغییرات اعمال میشه و باید از توی زمین همینجا که پرنس ایستاده(توی عکس) یک احرم ظاهر شود ولی مال من چنین اتفاقی نمی افتد و من بقبه بازی رو نمی توانم انجام دهم.هرکی که سیو درست این مرحله را داری لطفا بگزارد.
help:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من یه باگ بزرگ پیدا کردم از ubi بعید بود این کار درضمن فکر نکنم از کرک باشه
وسط بازی من به یه چک پینت رسیدم و با آپگرید 8 xp فاصله دارم و کنارم هم یه مجسمه هست که با زدن اون آپگرید می شم و بعد اگر لود لست چک پینت رو بزنم دوباره می تونم آپگرید کنم
حالا یه سوال : فقط تو ستون وسط دوتای آخر روشن نیست یعنی هنوز وقتش نشده یا چیزه دیگه ایه؟
دوستان اگه مشکلی در رد کردن دری دارن سیو رو بزارن براشون رد میکنم![]()
save های بازی کجا ذخیره میشه؟
من یکجا گیر کردم که در باز نمیشه. چه جوری ردش کنم؟
جایی در اینترنت هست که save های این بازی رو داشته باشه؟
سلام اگه میشه ایمیل خودتونو بزارین تا من برای شما میل کنم سیوم را متاسفانه من جایی را ندارم که آپلود کنم فقط از طریق ایمیل می تونم. مرسی
من تا الان 2تا کرک عوض کردم ولی باز دره باز نمیشه
لینک سیو رو میزارم شاید یکی تونست بره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Help Me
سلام
دوستان من تو مرحله اي كه روي ديوار چند تا چرخ دنده هست و 3 تا اهرم هم رو زمين هست گير كردم هر كاري ميكنم اون چرخ دندهه نميره پيشه اون يكي - هر چه قدر اهرم ها رو ميچرخونم نميشه لطفا راهنمايي كنيد
اين شكليه (قسمت هاي ابي رو با 3 تا اهرم ها ميتونم جا به جا كنم) ( قسمت قرمز هم مسير چرخ دنده هست) :
![]()
Last edited by Jeff hardy M; 04-07-2010 at 13:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)