تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 101 اولاول ... 478793949596979899100101 آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1009

نام تاپيک: Dead Space 2

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خیلی ممنون که جواب دادید منظورم اینه که ایا اینی که من دارم بازیش میکنم اپدیت شدس؟از کجا بدونم؟نشونه ای چیزی نداره؟اخه فکر کنم دارمش و دارم ازش استفاده میکنم ولی نمیدونم همین ه یا نه فقط بگید نشونه های اپدیت جدید چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

answer plzzzzzzzzzzzz

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تو فضا سه تا آینه بزرگ هست که باید هر سه تاشونو روی یک نقطه متمرکز کنی همین
    ممنون
    آقا این چپتر 10 که پدرمونو دراورد.
    تا الان سخت ترین مرحله این بود،
    چقدرم کش میاد ......
    کلا به نظرتون سختترین مرحله کدومشه ؟

داره خودمونی میشه mahdi.pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون
    آقا این چپتر 10 که پدرمونو دراورد.
    تا الان سخت ترین مرحله این بود،
    چقدرم کش میاد ......
    عزیزم تازه 5تا مرحله مونده وهنوز به جاهای سخت نرسیدی

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خیلی ممنون که جواب دادید منظورم اینه که ایا اینی که من دارم بازیش میکنم اپدیت شدس؟از کجا بدونم؟نشونه ای چیزی نداره؟اخه فکر کنم دارمش و دارم ازش استفاده میکنم ولی نمیدونم همین ه یا نه فقط بگید نشونه های اپدیت جدید چیه؟
    سلام ,اگه آپدیت نباشه به مشکل میخوری ,مرحله چندی

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بازی رو تموم کردم ولی بازم فکر می کنم همون 10 سخت ترین بود .
    تو 13 خیلی خیلی از اون عجوزه ها میان ولی اونجا محیطش یه جوره که می تونی تو چارچوب در پشتیت وایستی و اونا یکی یکی بیان و لت و پارشون کنی . چون وقتی قراره فقط از جلو حمله بشه ، هزار نفر بیان ، فرق نداره که ...
    ولی تو مرحله 10 تو یکی دو جا تو یه دالان گیرت می اندازن و از هر طرف حمله میشه و سخت میشه .
    14 و 15 رو هم که کلا باید انتحاری رفت
    بهترین شخصیت بازی هم الی

با آهنگ آخر بازی هم خیلی حال کردیم ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شمام حال کنین ....

7. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ببین.من الان توی درجهzealotهستم
    بدجوووووووووور سخته علی الخصوص از مرحله11به بعد خود 11هم هست الان اون حیوونه که اومده که اصلا نمیمیره پدرمو در اورده دیگه امروز تمومش میکنم!اوووهوم!
    الانم مرحله14هستم!
    راستی به نظرم از نشونه های این اپدیت اینه که new game+کار میکنه بدون این که بازی رو بکنی!در هر صورت نمیدونم و کسی هم جوابمو نداده!
    جاااان؟این بازی که 16تا مرحله داره!چجوری وقتی ایشون مرحله10بود میگفتید فقط 5تا دیگه مونده!

---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------

بستگی به درجه ای که بازی میکنی داره درجهcasualکه چیزی نیستش (البته خودمم بایزش نکردم ولی مطمئن باشید اصلا حال نمیده)
    واسه اولین باری که بازیش میکنی همون نرمال خوبه بعد نرمال میریsurv....بعد دیگه اگه حوصله کردی زیلوت رو هم برو که دیگه اونجا...
    حالا من که توی زیلوتم میگم اخرین مرحلش که با نیکولب میجنگی سخت نیست اگه اسلحت تا اخر اپگرید کرده باشی!
    مرحله های 1تا10که اصلا چیزی نبود برام!
    ولی مرحله های11-12-13-14-15خیلی خیلی سختن توی این بازی در حد زیلوت باشی میگی همشون سخته واسه فهمیدینش باید اون casuaرو بری تا بفهمی!اوهووووووم

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بدجوووووووووور سخته علی الخصوص از مرحله11به بعد خود 11هم هست الان اون حیوونه که اومده که اصلا نمیمیره پدرمو در اورده دیگه امروز تمومش میکنم!اوووهوم!
    الانم مرحله14هستم!
    راستی به نظرم از نشونه های این اپدیت اینه که new game+کار میکنه بدون این که بازی رو بکنی!در هر صورت نمیدونم و کسی هم جوابمو نداده!

جاااان؟این بازی که 16تا مرحله داره!چجوری وقتی ایشون مرحله10بود میگفتید فقط 5تا دیگه مونده!

---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------

بستگی به درجه ای که بازی میکنی داره درجهcasualکه چیزی نیستش (البته خودمم بایزش نکردم ولی مطمئن باشید اصلا حال نمیده)
    واسه اولین باری که بازیش میکنی همون نرمال خوبه بعد نرمال میریsurv....بعد دیگه اگه حوصله کردی زیلوت رو هم برو که دیگه اونجا...
    حالا من که توی زیلوتم میگم اخرین مرحلش که با نیکولب میجنگی سخت نیست اگه اسلحت تا اخر اپگرید کرده باشی!
    ولی مرحله های11-12-13-14-15خیلی خیلی سختن توی این بازی در حد زیلوت باشی میگی همشون سخته واسه فهمیدینش باید اون casuaرو بری تا بفهمی!اوهووووووم
    این بازی تا اومد 3روزه تمومش کردمو دیگه نرفتم یادم رفته بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

الانم مرحله14هستم!

اگه بعد از تموم کردن بازی +new آزاد شد بازیت مشکل نداره

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کحا 16 تا ؟؟
    16 امی چیه ؟
    15 تاس دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •