با تشکر از
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز
حرف شما درست . ولی اینرو به من بگو چرا این همه شرکت های بزرگ ایرانی میان نرم افزار هایی مثل تردی مکس یا فتوشاب یا
کلی نرم افزار دیگه رو فارسی می کنند . یعنی اونها هم باید این کار رو نکنن چون ممکن چند ماه دیگه چند تا منو یا چند تا کلمه عوض شه.اصلا ببینم چرا همین شرکت ها پول خرج می کنن تا نرم افزار فارسی کنن مگه غیر از این نیست که می خوان کاربر راحت تر بتونه
با این نرم افزار ها کار کنه . در مورد اون حرفت که گفتی((توی صنعت Game Development عموم اصطلاحات توی زندگی روزمره کاربردی نداره))
ببینم توی تریدی مکس هم کلماتی مثل lod یا particale system هست.یااگه کلمات مفهومی بشن یعنی اینکه به جای اینکه برای Particle system بنویسیم سیستم زره ای که جنابعالی رو یاد
بمب میندازه یک مفهوم هم کنارش بنویسیم . یا اینکه کاربردش رو. یا اینکه اصلا اینها به کنار چرا udk رو به زبان ها ی کره ای و چینی هم ترجمه کردن مگه نه اینکه اونها هم برای کاربران کشور خودشون ترجمه می کنند.یعنی بر اساس حرف شما اونها
هم باید از این کار دست بکشند که چی هر ماه قراره یک نسخه جدید تر بیاد و یا اصلا نیازی نیست اونها هم بگن چرا این کار رو بکنیم کاربرا باید از قبل انگلیسی بلد باشن . یعنی همونطور که فارسی کردن این نرم افزار نیاز نیست و اشکال داره به من بگو چرا اپیک فایل های زبان چینی رو هم همراه این نرم افزار داده .اصلا شما یه نگاه به فایل های چینی نرم افزار انداختی اونطور که من تازه دیدم اونا هرچی رو که تو نستن به چینی تبدیل کردن و اون چیزهای که نتونستن یا نمی شد براش کلمه چینی پیدا کرد
گذاشتن به حال خودش . حالا بگو ما چیمون از اینا کمتره حالا من نه یعنی افراد یگه دلشون نمی خواد یه آنریل فارسی داشته باشن. در ضمن هدف من هم از این کار اصلا تجاری نبوده و نخواهد بود من فقط می خواستم یه کمکی برای یادگیری این نرم افزار برای کاربران تازه کار بکنم . اینم بگم اگه اپیک فارسی نمی کنه چرا ما این کار رو نکنیم .
اینم فایلی که من فارسیش کردم درست ترجمم افتضاحه ولی این در نظر داشته باش چند زبانه بودن برای هر نرم افزار لازمه و هست الان بیشتر نرم افزارها چند زبانه ان حالا چرا زبان فارسی ما بین اونا نباشه. اگه اینرو میگی که این گیم انجینه و نباید باشه
پس چرا زبان های چینی و کره ای توش هست .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این که یکم تند رفتم من رو ببخش.
راستی من اون پست هایی که درباره ساخت بازی سوم شخص گفته بودی رو پیدا نکردم . لطفا یه ادرس مستقیم بده.
با تشکر