تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 428 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    حرف شما درست . ولی اینرو به من بگو چرا این همه شرکت های بزرگ ایرانی میان نرم افزار هایی مثل تردی مکس یا فتوشاب یا
    کلی نرم افزار دیگه رو فارسی می کنند . یعنی اونها هم باید این کار رو نکنن چون ممکن چند ماه دیگه چند تا منو یا چند تا کلمه عوض شه.اصلا ببینم چرا همین شرکت ها پول خرج می کنن تا نرم افزار فارسی کنن مگه غیر از این نیست که می خوان کاربر راحت تر بتونه
    با این نرم افزار ها کار کنه . در مورد اون حرفت که گفتی((توی صنعت Game Development عموم اصطلاحات توی زندگی روزمره کاربردی نداره))
    ببینم توی تریدی مکس هم کلماتی مثل lod یا particale system هست.یااگه کلمات مفهومی بشن یعنی اینکه به جای اینکه برای Particle system بنویسیم سیستم زره ای که جنابعالی رو یاد
    بمب میندازه یک مفهوم هم کنارش بنویسیم . یا اینکه کاربردش رو. یا اینکه اصلا اینها به کنار چرا udk رو به زبان ها ی کره ای و چینی هم ترجمه کردن مگه نه اینکه اونها هم برای کاربران کشور خودشون ترجمه می کنند.یعنی بر اساس حرف شما اونها
    هم باید از این کار دست بکشند که چی هر ماه قراره یک نسخه جدید تر بیاد و یا اصلا نیازی نیست اونها هم بگن چرا این کار رو بکنیم کاربرا باید از قبل انگلیسی بلد باشن . یعنی همونطور که فارسی کردن این نرم افزار نیاز نیست و اشکال داره به من بگو چرا اپیک فایل های زبان چینی رو هم همراه این نرم افزار داده .اصلا شما یه نگاه به فایل های چینی نرم افزار انداختی اونطور که من تازه دیدم اونا هرچی رو که تو نستن به چینی تبدیل کردن و اون چیزهای که نتونستن یا نمی شد براش کلمه چینی پیدا کرد
    گذاشتن به حال خودش . حالا بگو ما چیمون از اینا کمتره حالا من نه یعنی افراد یگه دلشون نمی خواد یه آنریل فارسی داشته باشن. در ضمن هدف من هم از این کار اصلا تجاری نبوده و نخواهد بود من فقط می خواستم یه کمکی برای یادگیری این نرم افزار برای کاربران تازه کار بکنم . اینم بگم اگه اپیک فارسی نمی کنه چرا ما این کار رو نکنیم .
    اینم فایلی که من فارسیش کردم درست ترجمم افتضاحه ولی این در نظر داشته باش چند زبانه بودن برای هر نرم افزار لازمه و هست الان بیشتر نرم افزارها چند زبانه ان حالا چرا زبان فارسی ما بین اونا نباشه. اگه اینرو میگی که این گیم انجینه و نباید باشه
    پس چرا زبان های چینی و کره ای توش هست .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از این که یکم تند رفتم من رو ببخش.
    راستی من اون پست هایی که درباره ساخت بازی سوم شخص گفته بودی رو پیدا نکردم . لطفا یه ادرس مستقیم بده.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

عزیز درست گفتن شما باید علم کار را یاد بگیری بقیه چیزها را خودت به مرور یاد می گیری ، منم تا حالا تری دی مکس فارسی ندیدم و ندیدم که استقبالی هم شده باشه .

به نظر من الان دیگه شما ها نیاز به دو جلد اول این کتاب ندارید با این اموزش های تصویری ، حالا ایا جلد سوم ترجمه بشود یا نیازی به جلد سوم نیست ؟؟ یا همان دو جلد هم ترجمشون باشه ؟؟؟

لطفا فقط سریع نظر بدید و از توضیح زیاد هم بپرهیزید.

داره خودمونی میشه sadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه کجا بود

10

با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    حرف شما درست . ولی اینرو به من بگو چرا این همه شرکت های بزرگ ایرانی میان نرم افزار هایی مثل تردی مکس یا فتوشاب یا
    کلی نرم افزار دیگه رو فارسی می کنند . یعنی اونها هم باید این کار رو نکنن چون ممکن چند ماه دیگه چند تا منو یا چند تا کلمه عوض شه.اصلا ببینم چرا همین شرکت ها پول خرج می کنن تا نرم افزار فارسی کنن مگه غیر از این نیست که می خوان کاربر راحت تر بتونه
    با این نرم افزار ها کار کنه . در مورد اون حرفت که گفتی((توی صنعت Game Development عموم اصطلاحات توی زندگی روزمره کاربردی نداره))
    ببینم توی تریدی مکس هم کلماتی مثل lod یا particale system هست.یااگه کلمات مفهومی بشن یعنی اینکه به جای اینکه برای Particle system بنویسیم سیستم زره ای که جنابعالی رو یاد
    بمب میندازه یک مفهوم هم کنارش بنویسیم . یا اینکه کاربردش رو. یا اینکه اصلا اینها به کنار چرا udk رو به زبان ها ی کره ای و چینی هم ترجمه کردن مگه نه اینکه اونها هم برای کاربران کشور خودشون ترجمه می کنند.یعنی بر اساس حرف شما اونها
    هم باید از این کار دست بکشند که چی هر ماه قراره یک نسخه جدید تر بیاد و یا اصلا نیازی نیست اونها هم بگن چرا این کار رو بکنیم کاربرا باید از قبل انگلیسی بلد باشن . یعنی همونطور که فارسی کردن این نرم افزار نیاز نیست و اشکال داره به من بگو چرا اپیک فایل های زبان چینی رو هم همراه این نرم افزار داده .اصلا شما یه نگاه به فایل های چینی نرم افزار انداختی اونطور که من تازه دیدم اونا هرچی رو که تو نستن به چینی تبدیل کردن و اون چیزهای که نتونستن یا نمی شد براش کلمه چینی پیدا کرد
    گذاشتن به حال خودش . حالا بگو ما چیمون از اینا کمتره حالا من نه یعنی افراد یگه دلشون نمی خواد یه آنریل فارسی داشته باشن. در ضمن هدف من هم از این کار اصلا تجاری نبوده و نخواهد بود من فقط می خواستم یه کمکی برای یادگیری این نرم افزار برای کاربران تازه کار بکنم . اینم بگم اگه اپیک فارسی نمی کنه چرا ما این کار رو نکنیم .
    اینم فایلی که من فارسیش کردم درست ترجمم افتضاحه ولی این در نظر داشته باش چند زبانه بودن برای هر نرم افزار لازمه و هست الان بیشتر نرم افزارها چند زبانه ان حالا چرا زبان فارسی ما بین اونا نباشه. اگه اینرو میگی که این گیم انجینه و نباید باشه
    کد:
    راستی من اون پست هایی که درباره ساخت بازی سوم شخص گفته بودی رو پیدا نکردم . لطفا یه ادرس مستقیم بده.
    با تشکر
    با تشکر از دوستمون silsin عزیز
    به خاطر زحمتی که برا فارسی کردنش کشیدن
    این برنامه بخاطر اینکه آموزشهاش انگلیسین نمیشه از برنامه فارسی شدش استفاده کرد
    حتی اونایی که استاد اینکارن نمی تونن براحتی باهاش کارکنن چه برسه به ما که...
    به نظر من نمی دونم میشه یا نه ولی بهتره شما بذاری اینگلیسیهاش بمونه فقط معادل فارسیشو با یه مقدار فاصله جلوش بنویسی که هم ما قاطی نکنیم هم معنیشو بدونیم
    به قول دوست خوبم

فعلا بای.

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا کف دست من که مو دراورد اینجا کسی به حرف من گوش نمی ده ، شما یک چیزی بگو . اگه همکاری کنن بچه ها تو همه بسیج بشیم و شروع به نوشتن اموزشی های این نرم افزار بکنیم . حاضر اماده نخواهید تا نجویم لغمه را نخورید.

من اموزش وارد کردن را باستون درست می کنم ، فقط بگید تصویری یا متنی . همین الان بگید تا فردا ، پس فردا درست شده باشه.
    از بس این انجین گسترده هست فکر کنم باید یکسال براش آموزش فارسی بزاریم. منم آموزش متریال ها رو دارم کار می کنم .
    آموزش متنی هم بهتره چون اونایی که آموزش های ویدویی رو دیدن و زبانش خوب نیست می تونن نکات کلیدی رو بیشتر بفهمند.

5. 3 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خوبه پس تا حالا دو نفر. انشا الله که بیشترم بشیم . خودم را نشمردم ، با خودم سه نفر.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

دوستان پس وقتی دیگه سیستم جدیدم رو خریدم سه تا آموزش دارم...........................

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کد:
    با تشکر
    دوست عزیز من کسی نیستم که بخوام بگم شما چیکار کن یا چیکار نکن، شما نظر خواسته بودی، منم نظرمو گفتم. خودت باید تصمیم بگیری.

فقط دو مورد تو صحبتات:

1. مقایسه ی شما با Photoshop و 3Ds Max اشتباهه به دو دلیل: یکی اینکه این برنامه ها نهایتا سالی یه ورژن میاد که اونم افراد معمولا 3-2 سال یه بار عوضش می کنن. ثانیا این برنامه ها خیلی عمومی تر از یه انجینه، اصلا قابل قیاس نیس. طرف تا حالا با کامپوتر کار نکرده، ولی وقتی کامپیوتر می خره، هفته دوم یه فتوشاپ می زنه ببینه چه جوریه. درست می گم؟ اونجا با همچین افرادی هم سر و کار داریم، اگه فارسی بشه که خب به درد اون اشخاط می خوره با توجه به این که کتاب های فارسی هم براش هست، ولی اینجا گفتم، انجینه و آخرش افراد متخصص تری باهاش کار می کنن تا فتوشاپ و هم به خاطر منابع آموزشی آخرش نیاز به انگلیسی دارن.

2. مقایست با زبون چینی و کره ای هم درست نبود، چرا؟ چون اینا کار خود اپیکه و هیچ کدوم از این مشکلاتی که گفتم براشون پیش میاد، نه تنها این دوتا که ژیپنی هم هست، این 3 تا رو خود اپیک می ده، هم براش آموزش زیاد هست، که خود اپیک هم تو UDN گذاشته، و هم هر ماه خودش بیلد جدید رو دوباره تنظیم می کنه.

در هر صورت اگه شما واقعا دوست داری این کار رو انجام بدی، دیگه این دلایل مهم نیس، قضیه ی علاقه فرق می کنه، در اون صورت اصلا شما نباید نظر دیگرون رو جویا بشی، عوضش باید در اولین فرصت کار رو تموم کنی. چیزی که آدم دوست داره اصلا بحثی توش نمی مونه.

بازم میگم اون پست صرفا نظر من بود، و به این معنی نیست که شما هم باید نظر منو داشته باشی دوست عزیز. تصمیم نهایی با خود شماس. مخصوصا اگه از این کار خوشت بیاد.

موفق باشی. تا بعد.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اقا کف دست من که مو دراورد اینجا کسی به حرف من گوش نمی ده ، شما یک چیزی بگو . اگه همکاری کنن بچه ها تو همه بسیج بشیم و شروع به نوشتن اموزشی های این نرم افزار بکنیم . حاضر اماده نخواهید تا نجویم لغمه را نخورید.

من اموزش وارد کردن را باستون درست می کنم ، فقط بگید تصویری یا متنی . همین الان بگید تا فردا ، پس فردا درست شده باشه.
    سلام

کف دست من که مو دراورد
    اون زبونه که مو در میاره

همه بسیج بشیم
    اِ، زرنگی؟ می خوای همه مثل خودت بسیج بشن آقای بسیج؟

خب بعد شوخی این کار که خوبه ولی خب مشخص نکردی منظورت چه جور آموزشیه. اگه آموزش های تخصصی تر یا چیزایی باشه که تو ویدئوها نیس، که خب خوبه. اگه هم آموزش Unreal Script بذارین که دیگه خیلی خوبه. ولی اگه قراره فقط بیاید یه تیکه از ویدئوها رو ترجمشو بنویسین، به نظرم کار جالبی در نمیاد.

من هم متاسفانه الان سرم خیلی شلوغه، ولی مثل اینکه فعلا 3-2 نفری شدید. خیلی خوبه شما شروع کنین، منم اگه زمانی سرم خلوت تر شد، میام یه چیزی می ذارم. فقط گفتم سعی کنین یه چیز تکراری نباشه. در هر صورت اینکه افراد زبونشون خوب نیس دلیل نمی شه، نهایتا اونا باید زبونشون رو خوب کنن تو UDK.

عزیز درست گفتن شما باید علم کار را یاد بگیری بقیه چیزها را خودت به مرور یاد می گیری ، منم تا حالا تری دی مکس فارسی ندیدم و ندیدم که استقبالی هم شده باشه .

به نظر من الان دیگه شما ها نیاز به دو جلد اول این کتاب ندارید با این اموزش های تصویری ، حالا ایا جلد سوم ترجمه بشود یا نیازی به جلد سوم نیست ؟؟ یا همان دو جلد هم ترجمشون باشه ؟؟؟

لطفا فقط سریع نظر بدید و از توضیح زیاد هم بپرهیزید.
    ممنون.

به نظر من 2 تا کتاب اول رو بیخیالش شو، دیگه همه تو ویدئوها پوشش داده شده، حتی یه مقدار بیشتر. ولی اگه بتونی کتاب سوم رو در بیاری خیلی خوبه. مخصوصا که اصلا آموزش کدنویسی باید با متن باشه.

اگه هم خواستی می تونی همین فردا استارتش رو بزنی. با توجه به اینکه نصفه از چپتر های کتاب تو سایت UDN هست. البته بعدا که کتاب بیاد، یه جاهاییش تعییر کرده که باید ویرایش کنین قبل پابلیش ولی خب چون تا اون موقع کار ترجمتون تموم نمی شه، مشکلی پیش نمیاد.

فعلا.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان

با توجه به این درخواستایی که از یه هفته پیش تا حالا شده، یه پست دیگه می زنم واسه TPS یا دوربین سوم شخص، دیگه اینو بخونین، نیاین هفته دیگه دوباره لینک بخوایدا.

وقتشو ندارم که آموزش واسش بذارم، ولی الان همین لینکا براتون کافیه. اینجا یه روش خیلی ساده داده که هم با کد نویسی میشه هم با کیسمت:

کد:
    البته بگم با این روش انعطاف پذیری دیگه ندارین یه جورایی. کلا کیسمت برای ایجاد سبک جدید، مثل اینه که بخواید با دوچرخه برید استانبول. ولی خب بعضی از بچه ها، حالا یا از تنبلی یا هر چیز دیگه، می خوان بدون کدنویسی کاراشون رو تموم کنن.

در هر صورت اگه بخواید سبک غیر FPS در بیارین خواه ناخواه باید آنریل اسکریپت یاد بگیرین. اینم جزیی از موتوره، فکر نکینین یه چیز جداست.

خب این یه آموزش که اتفاقا مثل دوربین Gears Of War یاد میده، که خب می دونین خیلی پیشرفته تره بحثش:

کد:
    اینم یه آموزش جامع که خیلی رو جزئیاتش کار کرده:

کد:
    این تاپیک هم کلا یه سری اسکریپت ساده رو برای مثال گذاشته، 6 نوع دوربین هست به علاوه ی یه سری کد دیگه:

کد:
    دو سه تا دیگه هست که الان پیدا نکردم. فعلا همینا کافیه.

من فقط یکی از اینا رو تا انتها رفتم، پس اگه مشکلی تو یکیش باشه یا یه تیکش رو ناقش گفته باشه، من خبر ندارم.

دیگه تمرین و توسعه دادن اینا با خودتون. فعلا بای.

11. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام جناب TovaMohammad
    ممنون تقریبا متقاعد شدم . من به این کار ادامه میدم . ولی نه به او ن صورتی که کل نرم افزار رو تغییر بدم جوری فارسیش می کنم که کاربران به راحتی بتونن با اون کار کنن .
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    چند تا سوال دارم .
    من توی یه سایت مربوط به اپیک دیده بودم یکی سوال کرد که چطور می تونییم کاری کنیم که کارکتر از درخت بالا بره . اصلا اینجوری می گم . می شه کاری کرد که کارکتر از نردبان یا طناب یا چیزی مثل اون بالا بره .
    راستی چرا در باره سیستم کاور گیری توزیع نمیدین؟
    این یه سوال رو هم دارم .
    این چیه ؟ توی نسخه ماه می این نرم افزار بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •