تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 472 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

بچه ها ما حدود 4 ماهی میشه این ef7 رو داریم دیروز که روغن موتورو چک کردم دیدم تقریبا روغنش خالی شده هنوز نبردم نمایندگی از دیروز حرکتشم ندادم بنظرتون مشکلش در چه حدیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

بچه ها ما حدود 4 ماهی میشه این ef7 رو داریم دیروز که روغن موتورو چک کردم دیدم تقریبا روغنش خالی شده هنوز نبردم نمایندگی از دیروز حرکتشم ندادم بنظرتون مشکلش در چه حدیه؟
    والا چیز عجیبیه ! تقریبا خالی شده بود یعنی حدودا چند لیتر کم کرده؟آخرین باری که روغنش رو چک کردین کی بود ؟ و آیا روغن ریزی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين ايران خودرويي ها كه از بالا تا پايين كلاه بردارن. نمايندگي اجازه كار روي موتور ملي رو نداره برگه گارانتي من رو مهر كرده حالا هم ميگه برو پايلوت هاي موتور ملي!! و حتما ميدونيد كه تا ٥٠٠٠ فقط ميشه از نمايندگي كه گارانتي رو مهر كرده خدمات رايگان گرفت!! حالا نميدونم چه كار كنم! شكايت كنم ازشون فايده داره؟
    دوست عزیز این بدبختیه تا 5000 تا دامن من رو هم گرفته
    موتور ماشینم سوخت و الان میگن چون 5042 تا رفتی باهاش نمیتونی موتور ماشین رو تعویض کنی باید تعمیر کنیمش
    خاک بر سرشون کنن که یه ماشین بلد نیستن بسازن
    اه اه اه
    الان 1 هفتست ماشین تو تعمیرگاهه خبریم نشده که چکار میخوان بکنن

موندم بین زمین و هوا
    اگرهم درست بشه با این که 700 تومن ضررشه بازم میفروشمش یه 206 اس دی میگیرم بازم ادم میدونه ماشین سواره نه لگن ماشینی که 5000 تا بره موتورش بیاد پایین تازه الان گارانتی داره وای به اون روزی که تموم شه این گارانتی
    چه اشتباهی کردم همه گفتن 206 اس دی هم اسپرته هم موتورش درست حسابیه
    من اشتباه کردم واسه موتور این ماشین اینو خریدم
    از 5000 تا روغن ریزی شروع میشه تا بریم ببینیم چه شود
    یکی به من گفت این موتوری که این داره باید هم پایه xantia /pershia elxقیمتش باشه بدون یه مشکلی هست پس من باورم نشد

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

والا چیز عجیبیه ! تقریبا خالی شده بود یعنی حدودا چند لیتر کم کرده؟آخرین باری که روغنش رو چک کردین کی بود ؟ و آیا روغن ریزی داره؟
    تقریبا اومده روی خط دومی حدود 2 هفته پیش که خوب بود
    الان که پارکه زیرش روغن میریزه
    عصر داریم میبریم نمایندگی

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

این روغن ریزی من نمیدونم چه ایرادی هست برای عده ای پیش اومده
    خیلی عجیبه من تا حالا با چند مورد خودرو EF7 که برخورد کردم همچین مشکلی نداشته

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال سمند با موتورef7از چه سالی شروع به تولید کرده ؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

یه سوال سمند با موتورef7از چه سالی شروع به تولید کرده ؟

این نوع موتور از سال 88 روی سمند قرار گرفت.

8. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

تقریبا اومده روی خط دومی حدود 2 هفته پیش که خوب بود
    الان که پارکه زیرش روغن میریزه
    عصر داریم میبریم نمایندگی
    متاسفانه بعضی از ef7 ها این مشکلو دارن ولی چیز مهمی نیست ببر نمایندگی رفع میشه ! ما رو هم بیخبر نزار ببینیم نمایندگی چی جواب میده

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

متاسفانه بعضی از ef7 ها این مشکلو دارن ولی چیز مهمی نیست ببر نمایندگی رفع میشه ! ما رو هم بیخبر نزار ببینیم نمایندگی چی جواب میده
    امروز بردیم نمایندگی یارو گفت این اشکال از "اویل ماژور oil major" یا همچین چیزیه که باید تعویض بشه گفتیم خوب تعویضش کن میگه نه این قطعه فعلا موجود نیست کارخونه هم گفته فعلا درخواست نفرستید گفتم خوب حالا تکلیف چیه؟
    میگه نه ماشینو امشب بزارین همینجا ما فردا صبح تعمیرش میکنیم که فعلا روغن نریزه بعدم گفت تعمیرش 30 تومن در میاد گفتم مگه گارانتی نی میگه نه این آزاد حساب میشه آخرش چیکار میکردم مجبور شدم بزارم دیگه
    یعنی آدم میخواد هر چی فحشه نثار این ایران خودرو دزد کنه

یکی یه سورن آورده بود تمام سیستم برقیش اتصالی کرده بود فحش میداد میگفت خر میخریدم از این بهتر بود مثل اینکه رفته بود تو بارون آب رفته بود تو قسمتای برقیش اتصالی کرده بود
    Last edited by starpars; 04-02-2012 at 23:12.

11. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز بردیم نمایندگی یارو گفت این اشکال از "اویل ماژور oil major" یا همچین چیزیه که باید تعویض بشه گفتیم خوب تعویضش کن میگه نه این قطعه فعلا موجود نیست کارخونه هم گفته فعلا درخواست نفرستید گفتم خوب حالا تکلیف چیه؟
    میگه نه ماشینو امشب بزارین همینجا ما فردا صبح تعمیرش میکنیم که فعلا روغن نریزه بعدم گفت تعمیرش 30 تومن در میاد گفتم مگه گارانتی نی میگه نه این آزاد حساب میشه آخرش چیکار میکردم مجبور شدم بزارم دیگه
    یعنی آدم میخواد هر چی فحشه نثار این ایران خودرو دزد کنه

یکی یه سورن آورده بود تمام سیستم برقیش اتصالی کرده بود فحش میداد میگفت خر میخریدم از این بهتر بود مثل اینکه رفته بود تو بارون آب رفته بود تو قسمتای برقیش اتصالی کرده بود
    دوست عزیز برو خدا رو شکر کن بلایی که سر من اومده سرت نییومده دیروز از شکایتی که کرده بودم زنگ زدن گفتن اگه تو 1000 کیلومتر اول خراب شده بود موتور عوض میشد اما الان تعمیر باید بشه
    به نمایندگی رفتم تا مکانیکه داشت موتور رو باز میکرد 1000تا چیز به ایرانخودرو گفت 2000 تا هم به من گفت مردم فکر میکنن این موتور همون سری اولیاست در صورتی که تموم چیزاش یه بار مصرف شده
    اشغال شده به هیچ دردی نمیخوره حیف ایهمه پول که پای این دادی یعنی الان 5000 تاشه برو دوباره 7000 تا باید بیاری همین اش و همین کاسست
    گفت یعنی اگه درست شد بردار ببر در بنگاه مونده 1 تومن ضرر بدی بفروش
    گفتم چی بخرم حالا
    گفت میخوای منو نبینی ماشینت یه عمر زیر پات باشه 206 اس دی بخر ولی اگه یه روز به خرج افتاد باید بفروشیش ماهه ماه
    گفتم ال 90 چی گفت اوه اوه اوه اونم دقیقا افتضاح شده شده یه ماشین به درد نخور اشغال حیف پول
    گفت وضع اوضای ماشین خیلی خرابه اما بازم الان 206 از همه بهتره
    ماشین منم گفت اوضای قطعه ماشینت خرابه
    حدود 1 ماهی باید پیش ما مهمون باشی
    اعصابم داغونه اخه میدونی واسه حرف بعضی ادما توی همین سایت بود که خریدم این ماشینو چرا بعضی ادا که سر از چیزی در نمیارن میان حرف میزنن اخه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •