یکی دیگه معرفی کنید
یکی دیگه معرفی کنید
سلام دوستان پیدا کردم اما trial هست هر کی اکتیو کیشو پیدا کنه تا آخر عمر 2عاش میکنم،واقعا نیاز دارم
دوووووووووووووووووووووستا ن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب شما رو در صفحه 95 در پست 950 دادم !!!
همون بازی معروف که تو تبلیغات رو صفحه گوشی دیده میشه.
حتما این کار رو بکن.بی صبرانه منتظرم.تو کاری به کار اونا نداشته باش![]()
سلام . خیلی وقت بود نبودم .درگیر کارام بودم.
خوب دیدم موضوع بازی آسفالت پیش اومده لازمه بگم که من با اینکه گارنتی اصلی خریدم ولی بازی آسفالت روش نصب نبود که خودم این بازی رو دانلود کردم و نصب کردم خیلی باحاله ( کلا بازی ها و نرم افزار های شتابسنج x6 خیلی توپهه کلی حال میده)
در مورد gps هم بگم که اصلا امکان نداره تو ایران مشکل داشته باشه چون اگه مشکل داشت که نقشه ایران رو تو سایت نوکیا نمیذاشتن یا هلدر ماشینش رو هم تو پکش نمی ذاشتن .
در ضمنا اینو به دوستان می گم ما برای داشتن یه تاپیک خوب به همه نیاز داریم و کسی نباید از این تاپیک بره (به نظر من)
فعلا خدانگهدار
اون بازی رو بی زحمت واسمم
لینکشو بزار
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
البته من این مطالب رو از سایتهای دیگه جمع آوری کردم و خیلی راحت و کارا خواهد بود بزارید کار ویرایشی رو این متون رو تموم کنم حتما میزارم ببینیم کلا جی پی اس چیه و تو سایت خودمون استفاده کنیم نه اینهکه اینور اونور پرسه بزنیم
بفرما
آسفالت 4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GPS //// بخش اول
مقدمه، معرفی و امکانات
با گسترش گوشی های دارای سخت افزار جی پی اس(موقعیت یابی ماهواره ای)، نرم افزارها و نقشه های سازگار با این گوشی ها هم، هرروز گسترش بیشتری یافتند و خواهند یافت.
برای گوشی هایی با سیستم عامل سیمبین همنرم افزار ها و نقشه های مختلفی وجود داره. که از جمله معروفترین اونها میتوان بهگارمین و اسمارتکام جی پی اس، اشاره کرد.
اما برای گوشی های سیمبین و درایران، یکی از بهترین برنامه ها، یا شاید بتوان به جرأت گفت، بهترین برنامه، نوکیامپ و یا همون Ovi map محصول شرکت نوکیا هست و مورد بحثمون در این مجال روی گوشی ایکس 6 می باشد.
راحتی استفاده، نقشه های دقیقو خوب و فارسی با جزئیاتی کامل از جمله اماکن، کوچه ها، فرعی ها و ... ، امکاناتعالی برنامه (مسیریابی، مسیریابی صوتی، جستجوی اماکن و....) و بسیاری موارد دیگر،باعث شده که نوکیا مپ با فاصله ای بسیار زیاد نسبت به رقیبان خود، در بالاترین مکانبرنامه های جی پی اس برای گوشی های سیمبین در ایران قرار بگیرد.
امکانات و مزایا:
- نقشه فارسی و بسیار خوانا وشکیل
- جزئیات عالی نقشه ها، شامل فرعی های بسیار کوچک، اماکن (بانک، پاساژ،رستوران، هتل، پمپ بنزین و(...
- امکان جستجو در معابر و اماکن
- مشخص بودن جهت خیابانها در نقشه
- بروز بودن نقشه و ملاحظه تمام معابر تازهساخته شده(نسبت به سایر نقشه های موجود)
- امکان فوق العاده مسیر یابی (بااعلام مقصد به برنامه، مسیر حرکت به سمت مقصد را به شما پیشنهاد خواهدداد)
- راهنمای مسیریابی صوتی فارسی (بصورت صوتی شما را تا رسیدن به مقصدراهنمایی خواهد کرد)
- مسیریابی در حالت پیاده روی
- امکان ذخیرهاماکن مورد نظر شما بر روی نقشه
- و بسیاری امکانات دیگر ...
معایب:
نبودن نقشه برای همه شهرها (البته نوکیا قول داده در آینده نقشه ها تکمیل بشه( و فعلا نقشه کامل پنج کلان شهر ایران شامل تبریز و تهران و اصفهان و مشهد و شیراز و کرمانشاه و تمامی راههای ایران می باشد.
- عدم امکان ذخیره مسیر پیموده شده (track recording)
GPS //// بخش دوم
برای استفاده از نقشه های نوکیا، شما بهدو چیز نیاز دارید، یکی خود نرم افزار و دیگری نقشه. معرفی نرمافزار و لینک دانلود نرم افزار
دو تا نسخه از این نرم افزار الانرسما توی سایت نوکیا موجوده، یکی نسخه 3.01 و دیگری نسخه 3.04
نسخه 3.04
این نسخه، اصلی هستش، و چون امکان مسیریابی در این نسخه رایگانهست هیچ نیازی به کرک نداره، بنابراین خیلی راحت بدون نیاز به ساین و یا -- و ... روی گوشی نصب میشه. مشکل اصلی این نسخه اینه که زبان نقشه (اسامی معابر و ..) بهزبان منوی گوشی بستگی داره، یعنی اگه منوی گوشی شما انگلیسی باشه، زبان نقشه (اسامیمعابر و اماکن و ...) هم انگلیسی خواهد بود. و اگر نقشه فارسی بخواهید باید منویگوشی خودتون رو هم فارسی کنید!
گوشی های زیر از این نسخه پشتیبانی میکنند ومیتونند این نسخه از نرم افزار رو نصب کنند:
X6 - 5800 - n97 - 5230 - 6710 - 6730 - E52- E55 - E72 - N97 mini و گوشیهای جدیدتر
لینک مستقیم از سرورسایت نوکیا:
و سایت فارسی اون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GPS //// بخش سوم (آسان- سریع - راحت)
راهنمای کلی
اگه پست های قبلی و بعدی رو نخونید پست حاضر به Quick Installation & Quick Shift
مسمی می گردد.
برای دانلود نقشه ها بهترین راه، استفاده از Map Loader برنامه NOKIA OVI Suite هستش. این سویت رو همه همراه گوشیشون دارن و اگه نسخه جدیدشو میخواهید به سایت زیر مراجعه کنید
که در حال حاضر نقشه تمام راههای ایران و پنج شش کلان شهر مهم ایران می باشد و حجمی حدود 27.1 مگا می باشد، مضاف اینکه راهنمای فارسی نقشه ها نیز به زبان فارسی توسط این برنامه قابل دانلود است و حجمی حدود 6.8 مگابایت می باشد. البته نقشه های دیگری برای دانلود بعنوان مثال شامل پک شیراز و مشهد بصورت ماهواره ای یا پک خاورمیانه وجود دارد که در صورت نیاز دوستان لینکشون اضافه می شود.
اگه از مپ لودر نوکیا استفاده می کنید کار برایتان آسانتراز آب خوردن خواهد بود. گوشیتونو بصورت PC SUITE به کامپیوتر وصل کنید بهتره از USB استفاده کنید که نرخ سیمبل ریتش بیشتره و سریعتره. به اینترنت متصل بشید وارد بخش maps از نرم افزار Ovi Suite بشوید منتظر باشید اسامی نقشه ها لود بشه(بسته به اینترنتتون) بعد از لیست قاره ها آسیا و از لیست کشورها ایران رو انتخاب کنید و روی دانلود کلیک کنید و منتظر باشید تا عمل دانلود و انتقال اون به گوشیتون انجام بشه بعد اتمام کپی نقشه ها بصورت اتوماتیک، راهنمای فارسی رو از تگ VOICE که زیر اسامی قاره هاست انتخاب کنید و farsi-female رو انتخاب و دانلود کنید. توسط برنامه مپ لودر میتونید نقشه های داخل گوشیتونو ببینید و حتی پاکشون کنید.
بهترین راه برای دانلود نقشه های اضافی مث پک ماهواره ای و از این جور حرفها نصب plug in های OVI MAPS هستش که اگه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و نقشه ها رو زیر و رو کنید این نقشه ها تو کامپیوترتون کشcache می شه که با پلاگین قابل ذخیره هستش که به علت وقت گیر بودن و زحمت زیاد از ذکر این بحث خودداری می کنم.
GPS //// بخش چهارم
اگر نقشه ها رو از سایت های دیگری دانلود کردید یا از طریق پلاگین های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کار رو انجام دادید نحوه کپی این فایل ها تو گوشی به شرح زیره:
قبل از هرکاری، اگر در درایو e فولدر cities وجوددارد آنرا بصورت کامل پاک کنید، سپس یکبار برنامه رو اجرا کنید و سپس از آن خارجشوید، با اینکار فولدرهای مربوطه در درایو e ساخته خواهند شد.
در تنظیماتبرنامه: tools - setting - map - memory to be used
در منوی فارسی: ابزار - تنظیمات - نقشه - حافظه مورد استفاده
اینجا محل نقشه ها رو مشخص میکنه، یعنیدر واقع به برنامه میگه که از کدوم حافظه نقشه ها رو لود کنه. این گزینه رو رویدرایو e تنظیم کنید.
محل قرارگیری نقشه ها 16 فولدر تک کارکتری در فولدر diskcache هست که در ذیل آدرسمیدم:
e:\cities\diskcache\1
e:\cities\diskcache\2
e:\cities\diskcache\3
e:\cities\diskcache\4
e:\cities\diskcache\5
e:\cities\diskcache\6
e:\cities\diskcache\7
e:\cities\diskcache\8
e:\cities\diskcache\9
e:\cities\diskcache\0
e:\cities\diskcache\a
e:\cities\diskcache\b
e:\cities\diskcache\c
e:\cities\diskcache\d
e:\cities\diskcache\e
e:\cities\diskcache\f
همچنینمحل قرارگیری راهنماهای صوتی مسیر زیراست:
e:\cities\diskcache\voices
وارد فایلهاییکه دانلود کرده بودید بشوید و فولدر diskcache رو بین اونها پیدا کنید، سپس واردفولدر diskcache بشید و تنها و تنها 16 فولدر تک کارکتری که در بالا گفته شد بهاسمهای 0و1و2و3و4و5 الی آخر... را کپی کنید و به مسیر گفته شده در گوشی انتقالبدید.
نکته1: برای کپی کردن حتما از کامپیوتر استفاده کنید
نکته2: گوشیرا در حالت mass storage به کامپیوتر وصل کنید
نکته 3: تمام پیغامهای ریپلیس رو yes بزنید.
نکته 4: اگر میخواهیدتلفیقی از دو نقشه داشته باشید، ابتدا نسخه قدیمی تر رو کپی کنید و بعد به سراغنسخه جدید برید.
نکته 5: بعد از کپی شدن کامل نقشه ها، اگر راهنمای صوتی هممیخواهید، فولدر voices رو هم منتقل کنید.
نکته 6: بعد از کپی نقشه ها حتمافولدر clientindex که مربوط به جستجو و دیتابیس برنامه میباشد را هم کپیکنید.
محل قرارگیری دیتابیس برنامه (مربوط به جستجو):
e:\cities\diskcache\clientindex
GPS //// بخش پنجم
نکاتی در مورد کارکردن با برنامه و اتصال جی پیاس
چند نکته در رابطه بااستفاده از برنامه
1- تنظیمات لازم در برنامه
tools - setting - map - internet - go online at startup این گزینه مربوط به استفاده از اینترنت میباشد، که پیشنهاد میشودحتما حتما روی no تنظیم کنید تا مشکلی بابت پول gprs برای شما پیش نیاد!
منوی فارسی: ابزار - تنظیمات - نقشه - اینترنت - آنلاین شدن
---------------------------------
tools - setting - navigation - voice guidance
این گزینه مربوط به راهنمای صوتی هست کهپیشنهاد میشه روی farsi_female قرار بدید. (نکته: اگر راهنمای صوتی رو بصورت دستی و درست کپیکرده باشید کنار farsi_female در منوی یاد شده، یک علامت موبایل خواهد بود، در غیراینصورت در کپی کردن راهنمای صوتی مشکل داشتید(
منوی فارسی: ابزار - تنظیمات - مسیریابی - راهنمای صوتی
-----------------------------------
tools - setting - navigation - route selection
این گزینه مربوط به نحوه انتخاب مسیر توسط نرم افزار هست که پیشنهاد میشه روی shorter route (مسیر کوتاهتر) قرار بگیره.
همچنین در همین منو گزینه های motorway و tunnel , ferry , toll road , unpaved roads , train ferry. مربوط بهانواع گذرها در مسیریابی میباشد، که هر کدوم رو که نمیخواید ازش رد بشید میتونیدخاموش کنید. مثلا اگر با ماشین هستید حتما گزینه motorway راه موتوری رو خاموشکنید و ...
منوی فارسی: ابزار - تنظیمات - مسیر - انتخاب مسیر
-------------------------------------
tools - setting - map - categories این گزینه مربوط به امکان روی نقشه میباشد. پیشنهادمیکنم تمام موارد رو تیک دار کنید.
منوی فارسی: ابزار - تنظیمات - نقشه - اماکن
--------------------------------------
2- نحوه مسیریابی
برای استفاده از مسیریابی،هنگامی که گوشی شما به ماهواره ها متصل شد و مکان خودتون رو روی نقشه نشون داد، ازروی نقشه به سراغ مقصد بروید و روی مقصد بایستید (مقصد در وسط گوشی قرار بگیره) سپستاچ پنل بالای صفحه را کلیک کنید و سپسگزینه drive to رانندگی را انتخاب کنید. بعد از چند ثانیه مسیر برای شما با خطیآبی مشخص خواهد شد، و اگر راهنمای صوتی انتخاب کرده باشید، راهنمای صوتی شما راراهنمایی خواهد کرد تا به مقصدبرسید.
3- دیروصل شدن جی پی اس و راهکار آن
مشکل دیروصل شدن به ماهواره و یا وصل نشدن به ماهواره:
یکسری از نکات هست که باعث میشه گوشی شما و برنامه ovi map خیلی راحت تر و سریع تربه جی پی اس متصل بشه، که من دو تا از اونها رو میگم که خیلی کمک کنندههست:
1- همزمان با اجرای برنامه ovi map از یک برنامه جی پی اس دیگه هماستفاده کنید (همزمان هر دو برنامه در حال اجرا باشند) ترجیجا برنامه Location خودگوشی. و وقتی برنامه location کانکت شد، میتونید برنامه Location رو ببندید و بههمون برنامه ovi map برگردید. (این یه جور باگ برنامه هست که گاه گداری توی Ovi map اصلا کانکت نمیشه و باید حتما با برنامه دیگه ای کانکت بشید)
اول برنامه دوم رو اجرا کنید ترجیحا location و یا هر برنامهدیگه ای مثل smartcomgps و یا garmin و .... . بعد از اینکه این برنامه دوم به جیپی اس کانکت شد، بدون اینکه این برنامه رو ببندید، برید و ovi map رو بازکنید.
2- استفاده از جی پی آر اس برای کمک به جی پیاس:
این راه بهترین راه برای اینه که شما در سریعترین زمان ممکن به ماهوارههای جی پی اس متصل بشید، (کمتر از 30 ثانیه)، با استفاده از جی پی آر اس، حدود مکانشما مشخص میشه، (سلول شبکه) و با استفاده از سرور موقعیت یابی نوکیا، اطلاعاتماهواره هایی که در مکان حدودی شما، قابل رویت هستند به گوشی داده میشه، به اینترتیب گوشی میدونه که به چه ماهواره هایی میتونه کانکت بشه و فقط کانال مربوط بهاونها و جهت اونها رو اسکن میکنه، که این امر باعث میشه سرعت وصل شدن شما به جی پیاس به شکل واقعا محسوسی افزایش پیدا کنه.
استفاده از جی پی آر اس، فقط در لحظاتاول کانکت شدن گوشی به ماهواره ها لازمه، و بعد از اون فقط از جی پی اس، استفادهمیشه. میزان کیلوبایت ارسالی و دریافتی در جی پی آر اس برای کمک به اتصال جی پی اس،بسیار ناچیزه و هزینه ی قابل توجهی نداره (هر بار کانکت شدن کمتر از 5 تومان) وهمونطور که گفتم، بصورت مدام از جی پی آر اس استفاده نمیشه و فقط در مواقعی کهلازمه استفاده میشه که واقعا هزینه ای که داره خیلی خیلی ناچیز و به صرفههستش.
لیست تنظیمات مورد نیاز برای استفاده از gprs بعنوان کمک gps:
برای فعال نمودن این امکان، در تنظیمات برنامه location وارد قسمت positioning mode بشید و:
1- در positioning methods قسمت network base تیک داشته باشد
2- در positioning server قسمت server address روی supl.nokia.com باشد
3- در positioning server قسمت access point تنظیم شود (رویکانکشن gprs گوشی)
4-در positioning server قسمت positioning server use رویآتوماتیک و یا آلویزاسک باشد.
نکته: دقت کنید در خط و گوشی قابلیت اتصال بهجی پی آر اس رو فعال کرده باشید و تنظیمات مربوطه انجام شده باشه.
نکته2: منویگوشی ها با هم فرق داره، ولی معمولا یا توی applications میتونید برنامه لوکیشن روپیدا کنید و یا توی setting میتونید تنظیمات positioning رو پیداکنید.
4- در مورد جستجو
در دیتابیس نقشه هر دو صورتپینگلیش و فارسی وجود دارد و شما میتونید با هر کدام که راحتید سرچ کنید. مثلادنبال چهارراه آبرسانی میگردید، هم میتونید عبارت "آبرسان" را سرچ کنید و هم میتوانیدعبارت "abrasan" سرچ کنید.
در جستجوی فارسی دقت کنید که برای کلماتی که حرف "ک" و یا "ی" در آنها هست، حتما باید از عربی این حروف استفاده کنید، یعنی "ي" و "ک" البته بدون سرکش. البته من پیشنهاد میکنم اگر کلامتی رو میخواید سرچ کنید کهاین دو حرف در آنها هست یعنی حرف "ی" و یا حرف "ک" حتما یا از معادل پینگلیش آناستفاده کنید و یا بصورت ناقص سرچ کنید. (سرچ ناقص رو برنامه قبولمیکنه
مثلا، دنبال ولیعصر میخواهید بگردید، به صورتهای ذیل میتونیدسرچ کنید:
",عصر"
"vALIASR"
"ASR"
"SR"
و ....
دو مورد جستجو دارید، یکی در اماکن و دیگری در معابر، برای جستجو در معابرحتما نام شهر رو هم باید وارد کنید.
GPS //// بخش ششم
مشکلات زمان نصب و اجرا وشیوه برطرف کردنآنها
ورژن 3.04:
برای این ورژن نکات ذیل رو باید مدنظرداشته باشید:
1- فریمور گوشی ایکس 6 و سایر گوشی هاتون باید آپدیت شده و 20 به بالا باشه
2- به غیر از گوشی های ذکر شدهدر پست مربوطه، گوشیهای دیگه نمیتونند از این نسخه استفاده کنند و بحث ما هم سر ایکس 6 هستش.
3- در تمامی موارد و مشکلات دقت کنید حتما فولدر cities در درایو e با حروف کوچک نوشتهشده باشد.
3- در تمامی موارد و مشکلات دقت کنید که تاریخ گوشیتون بروز باشه/تاریخ میلادی
4- موراد مربوط به عدم نمایش نقشه در برنامه (یعنی مواجهه با صفحهخالی در هنگام زوم کردن روی تهران و یا ایران و یا مشکل با راهنمای صوتی و یاهرجایی از نقشه (یعنی برنامه نصب میشه ولی در کار کردن با نقشه مشکل دارید و یا بافایل صوتی مشکل دارید و ... ) در این صورت مشکل در کپی کردن اطلاعات و یا درتنظیمات برنامه هست. که اگه به پستهایی که دادم خوب دقت کتنید ان شا الله مشکلاتتون مرتفع خواهد شد.
-----------------------------
این مطالب برگرفته شده از سایت های دیگه و همچنین جمع آوری برداشت ها و آموخته های خودم هستش. در مطالب فوق با اجازه خودم کمی دخل و تصرف انجام گرفته است. باور کنید تا چندی قبل اصلا با جی پی اس کار نکرده بودم ولی با صرف وقت تونستم چیزهایی یا د بگیرم و در خدمتتون بگذارم. امید می رود بابی از ابواب مشکلات دوستان عزیز ایکس شیشی ام باز بشه و مفتاحی برای ابوابشون باشه.
Last edited by Help118; 08-07-2010 at 21:10.
1.کسی در مورد پیامکی که واسه همراه اولی ها اومده بود مبنی بر طرحی جهت تعویض سیمکارت های قدیمی چیزی می دونه؟
2.مورد دوم Message center اصلی همراه اول +9891100500 هستش شماره های دیگری هم برای این کار مثل اینکه وجود داره که در مواقع شلوغ بودن خط میشه از شماره های دیگه استفاده بشه این شماره ها رو می دونید؟ 501 الی 510 رو تست زدم کار نکرد.
3. کسی تنظیمات جدید واسه ایکس 6 جهت مثل بهینه کردن مصرف باتری و اجرای سریع و غیره جات پیدا کرده بیاد مطرح کنه
Last edited by Help118; 30-06-2010 at 03:56.
تا جایی که میدونم اون پیامک مربوط به سیمکارت های TCI هست که باید به MCI تبدیل بشن!
991100500 مسیج سنتر اصلی هست! قبلا 500~505 کار میکرد و من هم استفاده میکردم ولی جدیدا غیر فعال شده و فقط 500 کار میکنه!
در مورد مصرف باطری در این گوشی ها(البته N97 بیشتر) میزان نور نمایشگر هست! بدلیل سایز نمایشگر بزرگ، بیشتر مصرف باطری به نمایشگر مربوط میشه!
البته با فریمور های -- شده میشه کاریش کرد!
سلام
8 گیگ این گوشی کی میاد؟
قیمتش حدودا چقدر میشه؟
بعدش راسته میگن تو نسخه 8 گیگ باطریش بهتر شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)