سلام من یه مبدل برای تبدیل به فرمت Divx میخوام البته به جز کانورتور خود Divx که سرعتش بالاتر از اون باشه
سلام من یه مبدل برای تبدیل به فرمت Divx میخوام البته به جز کانورتور خود Divx که سرعتش بالاتر از اون باشه
Total Video Convertor خیلی سریعه
و MPEG4 Direct Maker , #1 Video Converter v4.1.16 هم خوبن
که هر 3 تاشون توی همین تاپیک معرفی شدن
سلام
من چطوری می تونم فایل های متنی که اسکن شده اند یا با دوربین دیجیتال گرفته شده را برای ادیت و ویرایش به text تبدیل کنم! مثلا من دادم از یک فرم اسکن گرفتند حالا می خوام اسمم و مشخصاتم بدم بعد از طریق کامپیوتر فاکس کنم اما نمی شه چون فرمتشJpeg
من يك كانورتور مي خواهم كه فرمت میدی را به فرمت های دیگر تبدیل کند
با سلام و خسته نباشید
من یه کانورتور میخوام که هر فرمتی رو به vob تبدیل کنه
با تشکر
با سلام
من یه کانورتور میخوام که mpeg ,dat, wma رو به 3gp تبدیل کنه
با تشکر
منظورم از فرمت دقیقا" اینه :
یه فیلم هندیکم رو بوسیله ء کابل ریختم روی کامپیوتر که این کار رو اتوماتیک وار نرم افزار windows movie maker
انجام داد و فیلم رو با فرمت wmv یا همون windows media audio /video روی کامپیوتر save کرد که این فرمت هم بوسیلهء media player قابل اجراست هم بوسیله ء نرم افزارهای دیگه مثل ulead stadio قابل اجراست و میشه در اون فرمت و پسوندشو به mpgتغییر داد تا در نهایت بشه VCD حالا مشکل من :
وقتی movie maker داره فیلم هندیکم رو با فرمت انتخابی خودش wmv(که ظاهرا" قابل تغییر نیست ) می ریزه روی کامپیوتر در آن واحد و درحین ضبط فیلم , همزمان جداگانه فیلم رو به کلیپ های کوچک تقسیم می کنه تا بشه بین کلیپها افکت و جلوه قرار داد (افکتهائی بصورت استاندارد در movie maker وجود دارند) حال وقتی فیلم رو در این نرم افزار ویرایش میکنیم ظاهرا فقط با تنها فرمت موجود در نرم افزار که
احتمالا" MSWMM یا همون windows movie maker projects هست , ذخیره میکنه این فرمت نه توی نرم افزار های دیگه اجرا میشه و حتی شناخته هم نمی شه فقط با خود نرم افزار سازنده فیلم اجرا میشه!
حالا یه نرم افزاری می خواهم که بتونه فرمت بالا رو به فرمت قابل پخش در مدیا پلیر و نهایتا" به vcd تبدیل کنه . ممنون چهارشنبه برمیگردم خدانگهدار
آقا چرا کسی مارو کمک نمیکنه!!!
من یه کانورتور میخوام که هر فرمتی رو به vob تبدیل کنه
با تشکر
یه کانور تور میخواستم که mp3 رو یه mmf یا amr رو به mmf تیدیل کنه بدون تغییر در آهنگ
به نظر من تو این زمینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترینه ! سرعتشم بالاست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)