تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 165 اولاول ... 478793949596979899100101107147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1647

نام تاپيک: آرشیو / والیبال FIVB World League 2013 | با حضور ایران

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

کدوم کانال بازیهای ایران و کوبا رو پخش میکنن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض ضرغامی: آقای مطهری شما چگونه این خانم را دیدید؟

رئیس رسانه ملی امروز درباره مسایل حاشیه‌ای پیش آمده درباره پخش بازی والیبال ایران و ایتالیا توضیح داد و گفت: با توجه به گرمای هوا مشکل پخش بازی با کوبا بیشتر خواهد بود.

به گزارش جنوب نیوز، عزت‌الله ضرغامی رئیس رسانه ملی با حضور در همایش "ارتقای کیفیت، آثار، محصولات و فعالیت‌های فرهنگی" بخش مهمی از صحبت‌هایش را به مسایل پیش آمده در زمان پخش بازی والیبال ایران و ایتالیا اختصاص داد.

وی با اشاره به اینکه والیبال ایران پیش از این سابقه چنین حضوری را نداشته است، گفت: همین عدم حضور در بازی‌های اروپایی باعث شد ما هم با نحوه پخش این مسابقات کمتر آشنایی داشتبه باشیم. به هر حال تماشاچیان با فرهنگ ها و پوشش‌های مختلف در سالن حضور داشتند که این وضعیت در سالن مسابقات در کوبا وخیم‌تر هم می‌شود.

رئیس رسانه ملی افزود: نحوه حضور تماشاچیان والیبال با فوتبال تفاوت دارد. در بازی والیبال فاصله تماشاچیان با زمین بازی کم است و به همین دلیل دوربین‌ها تصاویر بیشتری از تماشاچیان را نشان می‌دهند.

پاسخی به انتقادهای علی مطهری
    ضرغامی درباره اعتراض تند علی مطهری نماینده مجلس به این اتفاق هم توضیح داد:‌ علی مطهری با اینکه از طرفداران فوتبال است و از ما گله دارد که چرا بازی‌ها را بیشتر از این پخش نمی‌کنیم، گویا همانقدر هم بازی‌های والیبال را دنبال می‌کند. اعتراض وی به طور تلفنی هم از سوی ایشان به من منتقل شد که به همین از او دعوت کردم که در دفتر من فیلم مسابقات را با دور بسیار کند بررسی کنیم. در تصاویر اسلوموشن مشاهده شد که خانمی با لباس آستین کوتاه در میان جمعیت وجود دارد که این تصویر پس از نمایش عادی با دور عادی اصلا مشاهده نمی‌شد من به آقای مطهری گفتم که شما واقعا چگونه این خانم را دیدید.

این مدیر رسانه‌ای اضافه کرد: البته حجت‌الاسلام اژه‌ای هم در این‌باره با من صحبت کردند و جالب اینجا بود که ایشان زمان پخش بازی اصلا متوجه این صحنه‌ها نشده بود.

ضرغامی درباره روند کنترل بازی‌های ورزشی توضیح داد:‌ اتاق پخش با هفت ثانیه تاخیر تصاویر را پخش می‌کند و حداقل 3 نفر صحنه‌ها را نظارت می‌کنند. من برای نحوه پخش بازی دوم ایتالیا و ایران از اتاق پخش تشکر کردم و گفتم کار شما از پخش مناظره‌های انتخاباتی سخت‌تر بود.

رئیس سازمان صدا و سیما تصریح کرد: درباره پخش تصویر جنجال‌برانگیز یک خانم در جریان مسابقه فوتبال اسپانیا و ایتالیا از تلویزیون که حاشیه هایی به همراه داشت مساله این بود که تصویر این خانم که همسر یکی از بازیکنان بود چندین بار نمایش داده شده بود که ما این صحنه ها را حذف کردیم ولی در یک صحنه تصویربردار خارجی با سرعت این خانم را نشان داد که نتوانستیم برای حذف آن کاری انجام دهیم.

نباید با پخش نکردن بازی ها مردم را به سمت ماهواره سوق داد
    وی ادامه داد: در این جور مواقع دیگر نمی‌توان کاری انجام داد و تنها راهش این است که ما بازی را اصلا نشان ندهیم. البته از لحاظ شرعی ما نباید این صحنه‌ها را نشان دهیم و از این بابت بسیار ناراحت هستیم که نمی‌توانیم نشان دهیم که حتی این افراد با این نوع پوشش هم طرفدار ما هستند.

ضرغامی در پایان این بخش از صحبت‌هایش عنوان کرد: من روز گذشته‌ با علما و روحانیون درباره موضوعی صحبت داشتم و این مسئله را نیز مطرح کردم که ما اگر بخواهیم مرّ قانون شرع را رعایت کنیم باید مسابقه روز شنبه ایران و کوبا را نشان ندهیم چون به دلیل گرم بودن هوا در کوبا وضعیت تصویرها بدتر هم خواهد شد. حالا اگر ما بازی را نشان ندهیم این تماشاگران به سراغ ماهواره‌ها خواهند رفت که این بزرگان گفتند بهترین کار این است که حتما بازی با کنترل تلویزیون پخش شود.

مدیر رسانه ملی همچنین درباره بحث مناظره‌های انتخاباتی و به ویژه نقدهایی که به نحوه مناظره اول وارد شد، گفت: ما پس از مناظره اول نظرسنجی‌ای انجام دادیم که بر خلاف نظر برخی منتقدان بیش از 50 درصد مردم معتقد بودند که شیوه پرسش‌های چهار جوابی حرمت نامزدهای را زیر سوال نبرده است. درباره نشان دادن عکس هم ما رویکردی هدفمند داشتیم و می‌خواستیم دیدگاه هر کاندیدا را نسبت به آن عکس‌ها نشان دهیم.

مرجع: مهر

3. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

این
    عزت تی وی رو خیلی خوب اومدی

5. این کاربر از BEHZAD2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ضرغامی: آقای مطهری شما چگونه این خانم را دیدید؟
    مطهری : با چشم

ولی انصافا تو سال 2013 بحث روی این چیزا اوج پیشرفت و قله های عزت و اقتداره مخصوصا اینجاش که میگه:

این وضعیت در سالن مسابقات در کوبا وخیم‌تر هم می‌شود.
    آره خب پیشنهاد میکنم تو صدا و سیما شرایط بحرانی اعلام بشه هی من میگم این والیبال جز نقشه های دژمن هست که در جوانان ما نفوذ کنه و اونها رو از راه راست به در کنه اینا اینم مدرکش
    اون بحث مسابقه محله هم خارج از تاپیکه وارد نمیشیم ...

ملی پوشان عازم هاوانا شدند
    ساساری – لیگ جهانی والیبال
    تیم ملی والیبال کشورمان ساعت 7 امروز به وقت محلی ساساری را به مقصد میلان و سپس پاریس ترک کرد. ملی پوشان کشورمان پس از چند ساعت توقف در پاریس با پروازی 11 ساعته، پس از سفری 19 ساعته، ساعت 17:20 دقیقه به وقت محلی وارد هاوانا محل برگزاری دو مسابقه ایران و کوبا می شوند.
    لازم به ذکر است بازی ایران و کوبا ساعت 20:40 روز های جمعه و شنبه به وقت محلی در هاوانا برگزار خواهد شد.

تا برن و مستقر بشن بگو 20 ساعت حداقل! له میشن که امیدوارم از نظر بدنی مشکلی نباشه بازم برنامه ریزی شاهکار و البته شانس ما که بعد از این مسافرت طولانی و خسته کننده بازی ها پیاپی و بدون استراحت (یک روز) هست!!

7. 8 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

رئیس رسانه ملی امروز درباره مسایل حاشیه‌ای پیش آمده درباره پخش بازی والیبال ایران و ایتالیا توضیح داد و گفت: با توجه به گرمای هوا مشکل پخش بازی با کوبا بیشتر خواهد بود.

آقای زرقامی ! مسابقات والیبال سالنیه شما گویا فکر کردید والیبال ساحلی با کوبا داریم! شما و ناظرانی که به دلیل سانسور ازشون تقدیر کردید با خیال راحت مسابقه را پخش کنید چون سالن های کوبا سیستم تهویه مطبوع داره و مثل سالن های ایران گرم نیست!!

همه دوست داران والیبال سرگرم هنرنمایی والیبالیستهای عزیزمون بودند و به آستین ها توجهی نداشتند
    Last edited by 30vil; 03-07-2013 at 00:44.

9. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

صفحه اجتماعی این تماشاگران زن بازی ایران و ایتالیا طی روزهای گذشته حدود یک میلیون بازدید داشته است!

در حالی که روز گذشته روزنامه کیهان نوشت که :"تلویزیون ایتالیا به عمد بانوان محجبه ایرانی حاضر در بازی والیبال ایران و ایتالیا را نشان نداده و تنها بانوان بی حجاب را به تصویر کشیده" حالا خبر می رسد که یکی از همین تماشاگران بی حجاب که در هر دو بازی ایران و ایتالیا حضور داشت و اتفاقا تلویزیون ایتالیا چند بار نیز او را نشان داد به شهرتی غیر قابل باور دسته یافته است!
    به گزارش پایگاه خبری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " صفحه اجتماعی این تماشاگر زن بازی ایران و ایتالیا که تصاویرش از شبکه سوم سیما نیز پخش شد طی روزهای گذشته حدود یک میلیون بازدید داشته است.
    نکته جالب اینکه بسیاری از بازدیدکنندگان این ایرانی مقیم ایتالیا برایش پیام گذاشته اند که او باید بازیگر شود!
    توضیح: تصویری که سایت تماشاگر منتشر کرده بازنشری است از سایتهای مختلف و رسمی که البته در شبکه سوم سیما نیز نشان داده شده است.

11. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

دوستان بازی ایران و کوبا رو کدوم شبکه مــاهواره ای پخش میکنه ؟ رو هاتبرد ؟

من خودم بازی قبل رو از شبکه Rai Sport 1 نیگاه کردم اما فکر نکنم دیگه پخش بشه از این کانال با توجه به اینکه بازی ایتالیا با ما تمام شده !

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

صفحه اجتماعی این تماشاگران زن بازی ایران و ایتالیا طی روزهای گذشته حدود یک میلیون بازدید داشته است!

در حالی که روز گذشته روزنامه کیهان نوشت که :"تلویزیون ایتالیا به عمد بانوان محجبه ایرانی حاضر در بازی والیبال ایران و ایتالیا را نشان نداده و تنها بانوان بی حجاب را به تصویر کشیده" حالا خبر می رسد که یکی از همین تماشاگران بی حجاب که در هر دو بازی ایران و ایتالیا حضور داشت و اتفاقا تلویزیون ایتالیا چند بار نیز او را نشان داد به شهرتی غیر قابل باور دسته یافته است!
    به گزارش پایگاه خبری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " صفحه اجتماعی این تماشاگر زن بازی ایران و ایتالیا که تصاویرش از شبکه سوم سیما نیز پخش شد طی روزهای گذشته حدود یک میلیون بازدید داشته است.
    نکته جالب اینکه بسیاری از بازدیدکنندگان این ایرانی مقیم ایتالیا برایش پیام گذاشته اند که او باید بازیگر شود!
    توضیح: تصویری که سایت تماشاگر منتشر کرده بازنشری است از سایتهای مختلف و رسمی که البته در شبکه سوم سیما نیز نشان داده شده است.
    جدا چه خبره . ملت بیکارن ها . یه تصویر مثل همیشه از یک زن نشون دادن دیگه . چه خبره این دختره رو ملت اینقدر معروفش کردن . همین ملت هم بودن که جاستین بیبر رو هم معروف کردن دیگه

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

میگن این صفحه رو واسش ساختن مال خودش نیست

بعضی چیزا رو میشه پای سرگرمی و شوخی و تفریح گذاشت ولی بعضی کارا دیگه اسمشون میشه چیزه دیگه

مثلا اون ریختن تو صفحه بازیکن ایتالیا به نظر من اگه فقط ایران ایران گفتن و کوری خوندن بود زیاد کار عجیبی نبود و میشد گذاشت پای اینکه ملت میخوان روحیه بازیکن رو خراب کنن ولی فهاشی و شعارهای نژادپرستانه دادن دیگه کارو خراب کرد

یا صفحه فیسبوک ساختن واسه این تماشاگر بنظرم اصلا درست نیست ولی توی پیجهای خودشون عکسو میزاشتن و شوخی هم میکردن کار بدی نبود

خلاصه اینکه ما شوخی و تفریح و سرگرمی رو با زیرپا گذاشتن حریم خصوصی و ازار و اذیت و فهاشی و ... اشتباه گرفتیم

کسی شبکه ماهواره ای پیدا کرد بازی ایران کوبا رو پخش کنه اینا بزاره

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

جدا چه خبره . ملت بیکارن ها . یه تصویر مثل همیشه از یک زن نشون دادن دیگه . چه خبره این دختره رو ملت اینقدر معروفش کردن . همین ملت هم بودن که جاستین بیبر رو هم معروف کردن دیگه

تو فیس بوک واسش پیج درست کردن به اسم طرفداران اون خانوم تماشاگر بازی ایتالیا ایران کلی لایک خورده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •