تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 432 اولاول ... 478793949596979899100101107147197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نخیر اصلا ربطی نداره
    در ضمن ما تا امروز دوره کارشناسی ناپیوسته پودمانی در تارخ دانشگاه علمی کاربردی نداشتیم
    راستش یکی از بچه ها گفت استادمون گفته اگه بری کاردانی پودمانی، کارشناسی رو هم حتما باید پودمانی ادامه بدی. دانشگاه دیگه نمیتونی بری

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

راستش یکی از بچه ها گفت استادمون گفته اگه بری کاردانی پودمانی، کارشناسی رو هم حتما باید پودمانی ادامه بدی. دانشگاه دیگه نمیتونی بری
    دوره کارشناسی پودمانی نداریم
    دفترچش تا دیروز وقت داشت که پست کنید که اونم ترمی بود و کنکور داشت
    مقطع کاردانی پودمانی داریم ولی مقطع کارشناسی نداریم البته حرف هایی هست که میگن از اواخر امسال قراره مقطع کارشناسی ناپیوسته پودمانی هم بیاد ولی این حرف دوسال پیش هم من شنیده بودم و تا امروز هنوز عملی نشده

3. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض سقف معافيت تحصيلي دانشجويان دانشگاه جامع علمي كاربردي

معاون آموزشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: سقف سنوات تحصيل در كارشناسي پيوسته دانشگاه جامع 6 سال است و دانشجوياني كه طي اين مدت موفق به اتمام دوره تحصيل نشوند، معافيت تحصيلي آنها ملغي شده و شرايط ادامه تحصيل را از دست خواهند داد.

رجبعلي برزويي معاون آموزشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس با بيان اينكه ثبت‌نام دوره‌هاي ترمي دانشگاه جامع علمي كاربردي تا چهارشنبه سوم آذر ادامه دارد، افزود: دانشجويان انصرافي دانشگاه‌ها و مؤسسه‌هاي آموزش عالي كشور (اعم از دوره‌هاي روزانه، شبانه يا نيمه حضوري) و همچنين دانشگاه پيام‌نور، مراكز تربيت معلم وابسته به وزارت آموزش و پرورش و ديگر مؤسسه‌هاي آموزش عالي (مؤسسه‌هاي آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي، دانشگاه آزاد اسلامي و ...) كه از معافيت تحصيلي استفاده كرده‌اند، بايد پس از انصراف قطعي از تحصيل، خود را براي اعزام به خدمت به بخش‌هاي وظيفه عمومي معرفي كنند و به خدمت اعزام شوند.

وي ادامه داد: اين داوطلبان پس از انجام دوران خدمت وظيفه عمومي (خدمت ضرورت)، حق ثبت‌نام و شركت در آزمون‌هاي دانشگاه جامع علمي كاربردي دوره بعد را خواهند داشت.

معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي گفت: هيچ داوطلبي با داشتن ديپلم كامل متوسطه يا گواهينامه دوره پيش دانشگاهي نظام جديد آموزش متوسطه و با استفاده از معافيت تحصيلي از ساير مؤسسه‌هاي آموزش عالي، اعم از مؤسسه‌هاي آموزش عالي دولتي و غيردولتي مصوب، حق ثبت‌نام و شركت در آزمون دانشگاه جامع علمي كاربردي سال 1389 را نخواهد داشت.

وي گفت: براساس مقررات وظيفه عمومي داوطلباني كه داراي ديپلم كامل متوسطه نظام قديم يا گواهينامه دوره پيش‌دانشگاهي نظام جديد آموزش متوسطه هستند و از معافيت تحصيلي مؤسسه‌هاي آموزش عالي اعم از دولتي و غيردولتي مصوب استفاده مي‌كنند، حق ثبت‌نام و شركت در آزمون دانشگاه جامع علمي كاربردي را ندارند.

برزويي در پايان اظهار داشت: سقف سنوات تحصيل در كارشناسي پيوسته 6 سال است و دانشجوياني كه طي اين مدت موفق به اتمام دوره تحصيل نشوند، معافيت تحصيلي آنها ملغي شده و شرايط ادامه تحصيل را از دست خواهند داد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ترمي ثبت نام كردم , مي خواستم بپرسم امتحان ورودي كه قراره دي گرفته بشه سخته يا نه ؟
    با توجه به اينكه گفتن 50% از نمره معدله و 50% ديگه امتحان ورودييه , من هم معدل ديپلمم 17/5 احتمال داره قبول بشم يا نه ؟؟؟؟
    آخه هيچي نخوندم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من میخوام واسه علمی کاربردی رشته کامپیوتر انفورماتیک تهران امتحان بدم یه ماه دیگه هست

البته این فقط محکم کاری هست و اگه سراسری یا آزاد قبول شم اینو بیخیال میشم

میخوام بدونم واقعاً فقط دروس عمومی سه سال دبیرستان هست ؟!

کی دانشگاهش شروع میشه ؟! یکی میگفت اسفند ، میشه اسفند مرخصی گرفت و اردیبهشت بریم ؟!

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

دوستان کسی میدونه دفترچه آزمون کارشناسی علمی کاربردی رو کجای انقلاب میشه پیدا کرد ؟
    قبلا دیدم که بچه ها میگفتن یه دکه فقط داره اگه اشتباه نکرده باشم .

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

راستی دوستان از دروس تخصصی از هرکدوم چند تا سوال میاد ؟

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام به همگی دوستان.
    من دانشگاه علمی کاربردی رشته آی تی ثبت نام کردم.چند تا مشکل و سوال سد راه هست امیدوارم که اگه تجربش رو داشتید یه پاسخ بدین.
    1.من به دلیل سربازی از دروس پیش دانشگاهیم تجدید دارم(5 از ترم 1+2 یعنی قاطی پاتی) و چند روز دیگه امتحان دارم و چون سنگین اند شاید نتونم پاسشون کنم.رشته it هم چون من تجربی ام میگند که پیش دانشگاهی رو هم میخواد.
    حالا سوال من اینجاست که اگه من پیش رو قبول نشم و خود علمی کاربردی رو قبول بشم چی میشه؟میتونم برم یا نه؟
    از نظر سربازی و معافیت چی مشکلی پیش نمی یاد؟
    2.من برا آژمونش هیچی نخوندم و درسم هم زیاد خوب نیست.معدل سوم نهایی هم زیر ده هست.باید چه جوری بخونم تا بتونم کنکور علمی کاربردی رو قبول بشم؟همزمان برا پیش دانشاهی هم میخونم.
    اصلا سخته یا آسون؟لازم به ذکره که برادر شهید هم هستم.
    3.نمونه سوالات تست آزمون پارسال رو از کجا باید گیر بیارم که یه نگاهی بهشون بندازم؟
    4.من اگه کنکور سراسری 90 یه رشته مشابه قبول شدم با توجه به شرایطم می گذاردند که تطبیق یا انصراف بدم و اون دانشگاه رو برم مشکل سربازی پیش نمیاد برام؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام دوستان
    علمی کاربردی برای همین نیمسال دوم دانشجو میگیره ترمی یا پودمانی مهلتش تمام شده یا هست؟! بدون امتحان قبول نمیکنن؟!
    شیراز/الکترونیک

برای معادلسازی هزینه هاشون چجوری هست؟ فکر کنم تعداد واحد تقسیم بر 20 ضربدر شهریه ثابت باشه!

الان من ترم یک دانشگاه ازاد 29 واحد از دانشگاه دولی بالای 12 دارم 15 واحد هم این ترم دارم در دانشگاه ازاد میشه میشه 44 واحد تقسیم بر 20 ضربدر140 = 308 ولی ازاد میشه 29 واحد دانشگاه ازاد ضربدر 3 ضربدر 15000 میشه یک میلیون سیصد تازه 29 واحد...
    ولی اگه الان از ازاد انصراف بدم برم علمی کاربردی 44 واحد میشه 300 تومان خیلی خوب ولی فکر نمی دونم همه واحد هایی که من دارم توی علمی کاربردی هست و بشه معادلسازی کرد؟!
    Last edited by ahriman323; 27-12-2010 at 14:46.

11. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

سلام دوستان
    علمی کاربردی برای همین نیمسال دوم دانشجو میگیره ترمی یا پودمانی مهلتش تمام شده یا هست؟! ازاد بدون امتحان قبول نمیکنن؟!
    شیراز/الکترونیک
    ازاد بعضی موقع ها تو بعضی رشته ها کاردانی بدون کنکور میگیره...
    مثلآ یزد (تفت) ترم پیش تو اکثره رشته ها میگرفت...

باید بری دانشگاه چک کنی

13. 2 کاربر از justmp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •