تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 190 اولاول ... 478793949596979899100101107147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 1892

نام تاپيک: سریال مسافران

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

امشب که پخش میشه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض گزارشی از سریال طنز مسافران

پيچ و خم‌ها تمام شد. وليعصر، آصف، گذشتن از چند كوچه ديگر و لوكيشن سريال طنز «مسافران». سريالي كه قبل از ماه رمضان 25 قسمت آن روي آنتن رفت تا باكس اول سريال‌هاي هرشبي شبكه 3 را پر كند
    رامبد جوان همراه پيمان قاسم‌خاني و گروه نويسندگان سراغ طنزي فانتزي و البته در ژانر فضايي رفته‌اند و براي اولين بار است كه تماشاگر تلويزيوني با اين فضاي تخيلي روبه‌رو مي‌شود. آنها 25 شب مخاطب را درگير كرده بودند تا اين تماشاچي‌ها هر شب به تعدادش اضافه شود اما پخش اين سريال در يك ماه رمضان به تاخير افتاد تا سير صعودي مخاطبان آن با شيب منفي روبه‌رو شود. آماري كه نويسندگان مجموعه از آن خبر مي‌دادند:«اينجا هر روز آمارها را به دست ما مي‌رسانند. ما قبل از ماه مبارك رمضان سير صعودي داشتيم ولي اين تاخير يك ماهه كاملا به ضرر ما شد. بااین حال به جذب مخاطب دوباره اميدواريم و مي‌دانيم كه چه مسيري را داريم مي‌رويم.زماني كه ما كار را شروع كرديم، يك مسيري را براي خودمان ترسيم كرده‌ايم اما اين وسط اتفاقاتي افتاد كه مخاطب را از نشستن پاي تلويزيون فراري مي‌داد.»

محتوای مخفی: احتمال لو رفتن قسمت های آتی سریال 
    همه بازيگران در كافي‌شاپ يا همان زيرزمين لوكيشن جمع شده‌اند. تمرين مقدمه‌اي است براي ضبط سكانس بعدي؛ دو بازيگر جديد به همراه فريد، فربد و نسترن. البته نصرالله رادش هم نشسته. ولي او دخلي در اين سكانس ندارد و فقط مشغول استراحت است. تمرين تمام مي‌شود و موقع ضبط مي‌رسد. «گروه همه در طبقه بالا جمع شن. مي‌خوايم فيلمبرداري رو شروع كنيم. حامد – بازيگر نقش فربد- برو بالا اينقدر شيطنت نكن.» رامبد كه بايد حواس‌اش به همه چيز باشد، يكبار ديگر همه را به كار دعوت مي‌كند. «شب، داخلي، سالن خانه فريد و فرخ. بهرام ميوه مي‌خورد و فربد و نسترن هم نشسته‌اند. آرميتا و پدرش وارد سالن مي‌شوند. همه با هم سلام و عليك مي‌كنند. نسترن كاملا مشكوك شده. فريد هم در اين ميان به داخل سالن مي‌آيد و دستپاچه‌تر از قبل است. آرميتا كنار نسترن مي‌نشيند و فريد همه را به هم معرفي مي‌كند.»
    ظرف ميوه جلوي حسن معجوني است. او در نقش بهرام بايد در حال ميوه خوردن باشد. ترجيح مي‌دهد بين گزينه‌هايي كه براي خوردن دارد، خيار را انتخاب كند. خيار اول با برداشت اول تمام مي‌شود. «كات دوباره مي‌گيريم.» اين اتفاق سه باره ديگر هم مي‌افتد. يكي از افراد گروه مي‌گويد:«آقاي معجوني چاي و نبات بيارم خدمتتون؟ سردي تون نكنه.» او هم در جواب گفت:«دو تا بيشتر نمانده. همه را مي‌خورم تا ديگر چيزي موقع ضبط توي ظرف ميوه نباشد.» برداشت بعد؛«صدا، نور، تصوير، ضبط مي‌شه.» اما اين برداشت هم ناموفق از آب در مي‌آيد. حسن معجوني كه انگار خسته شده بود مي‌گويد:«تا صبح مي‌گيريم. اصلا كار ما همين است.» او كه تمام خيار‌ها را خورده بود، به سراغ يك گزينه سخت به اسم پرتقال رفت. پرتقالي كه خوش يمن بود و باعث شد تا اين برداشت رضايت رامبد را جلب كند.

چالش سیاه چاله
    يكی از افراد گروه كه از صداوسيما خبرهایی را آورده بود به سراغ تيم نويسندگان رفت تا نكته‌اي را يادآوري كند: «محراب جان به بچه‌ها بگو از كلمه سياه چاله استفاده نكنند. اين كلمه را در مي‌آورند.» از محراب قاسم‌خاني درباره اين كلمه پرسيديم كه جواب داد: «نمي‌دانم چرا با اين كلمه مشكل دارند. حتما متذكر چيزي است كه ما آن را نمي‌فهميم.»
    از او درباره اين يك ماه تاخير پرسيديم كه آيا فرصت خوبي براي طراحي دوباره شخصيت‌ها بوده:«ضربه‌اي كه ما خورديم كمبود وقت‌مان براي طراحي شخصيت‌ها بود. در ماه رمضان هم اين فرصت به وجود نيامد.
    رامبد كار را با يك دوربين مي‌گيرد و مونتاژ مي‌كند. به همين خاطر سرعت كارمان خيلي پايين است. در ماه رمضان هم فقط توانستيم هفت قسمت اضافه‌تر بگيريم. اگر همين روند ادامه داشته باشد تا چند روز ديگر روز پخش مي‌شويم و اين اصلا خوب نيست.»
    تقصیر من بود
    پيمان قاسم‌خاني، سرپرست نويسندگان است. او كه در شروع سريال مسافران بايد سر صحنه سنپترزبورگ هم حاضر مي‌شده، بعد از اتمام فيلمبرداري كار بهروز افخمي به‌صورت تمام وقت به گروه ملحق شده و به همين خاطر خيلي از ضعف‌هاي اين كار را به عهده مي‌گيرد. موضوعي كه محراب هم به آن اشاره مي‌كند: «اگر پيمان از اول با ما بود، در شخصيت‌پردازي‌ها چند قدم جلوتر بوديم.»
    پيمان هم كه اين موضوع را قبول دارد، دراين‌باره مي‌گويد: «درست زماني كه اين كار شروع شد، 40 شب بايد سر صحنه كار آقاي افخمي مي‌رفتم. فقط در جلسات اينجا شركت مي‌كردم و بار نوشتن به‌عهده محراب و عليرضا بود. اگر كار مشكلي دارد، درصد زيادي از آن به من برمي‌گردد اما به اين معني نيست كه كار را دوست نداشته باشيم. من و رامبد حرف‌هاي مشترك زيادي داريم كه در اين سريال در حال نمايش است.»
    یک شخصیت می خواستیم
    كار تمام شده و حالا فرصت استراحت رامبد جوان است. به سراغ او رفتيم. انگار انرژي اين فرد تمام نشدني است. با او درباه اين وقفه يك ماهه صحبت كرديم:«اين فرصت خوبي بود تا يك مقدار به چيزي كه مي‌خواهيم نزديك‌تر شويم اما زياد هم فرقي براي‌مان نكرده و فقط براي چند پخش جلو افتاده‌ايم اما متاسفانه باز هم روز پخش مي‌شويم.»
    اما سوال مهم‌تري هم بود. اضافه شدن رضا شفيعي جم و اينكه چرا او سر صحنه نيست: «ما قصد داشتيم در سري دوم برنامه يك شخصيت جديد را به كار اضافه كنيم كه بعد از بررسي‌ها به رضا رسيديم. او الان سر يك كار ديگر هم هست و نقشي كه دارد، هيچ ارتباطي به شخصيت‌هاي ديگر ندارد. به همين خاطر ضبط او جداگانه انجام مي‌شود و زياد با گروه نيست.»
    جنس شوخی فرق دارد
    «تا كي بايد اين‌قدر كار‌هاي تكراري به خورد مردم بدهيم.» اين انتقادي بود كه رامبد جوان از سريال‌هاي طنز اين چند سال اخير كرد. وقتي اين صحبت‌ها مطرح شد كه مسائلي درباره فضاي جديد سريال مسافران مطرح كرديم. فضايي فانتزي كه براي تلويزيون و مخاطب آن خرق عادت است اما شايد اين خرق عادت باعث شده كه مردم تمايلي براي ديدن اين سريال نداشته باشند؛ «كاملا با اين موضوع مخالفم. من با خيلي از افراد صحبت كرده‌ام. وقتي انتقاد مي‌كردند از آنها مي‌پرسيدم كه چند قسمت از كار را ديده‌اند. بعدا مي‌فهميدم كه كار را درست نديده‌اند. ما در زمان بدي قرار داريم. مردم ديگر تمايلي براي ديدن تلويزيون ندارند. خيلي از افراد هم هستند كه تمايلي به ديدن كارهاي طنز ندارند. مي‌خواهند با كمي ديدن پي به جنس شوخي كار ببرند. در صورتي كه اين طور نيست. بايد كار را ببينند تا جنس شوخي را بشناسند. كساني كه اين كار را دوست ندارند به‌خاطر اين است كه هنوز كار را به‌طور كامل نديده‌اند. اگر كمي حوصله كنند مطمئن هستم كه اين كار جذب‌شان مي‌كند.»
    منبع: hamavaz.com

3. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

امشب بابا 3 شمبه هست و 3 شنبه ها که نمیده !!! فردا ...
    مهدی جان امشب چی؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

امشب چی؟
    امشب باید بده چون بعد از اذان پخش میشه

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

ما در زمان بدي قرار داريم. مردم ديگر تمايلي براي ديدن تلويزيون ندارند. خيلي از افراد هم هستند كه تمايلي به ديدن كارهاي طنز ندارند. مي‌خواهند با كمي ديدن پي به جنس شوخي كار ببرند. در صورتي كه اين طور نيست. بايد كار را ببينند تا جنس شوخي را بشناسند. كساني كه اين كار را دوست ندارند به‌خاطر اين است كه هنوز كار را به‌طور كامل نديده‌اند. اگر كمي حوصله كنند مطمئن هستم كه اين كار جذب‌شان مي‌كند.»
    راس می گــه

پروفشنال khashi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

منم فکر کنم پخش شو چون همیشه بعد از اذان لوگوی سیاه برداشته میشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    بدبختخونه

پيش فرض

به نظره من 25 قسمته اول شاید جمعا 5 قسمتش قشنگ بود ولی این جدیده که داره نشون میده همشون قشنگن البته دلیله قشنگیش هم فکر کنم این باشه که 61 کمتر ادا و اصول درمیاره نه غلام؟

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

مهدی جان امشب چی؟
    بابا تاریخ رو نگا کن !! این پست ماله دیروزه ...

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

امشب فکر کنم کلید اسرار بزاره :دي

11. این کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه akbaraghaaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

امشب نشون نمیده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •