امشب که پخش میشه
پيچ و خمها تمام شد. وليعصر، آصف، گذشتن از چند كوچه ديگر و لوكيشن سريال طنز «مسافران». سريالي كه قبل از ماه رمضان 25 قسمت آن روي آنتن رفت تا باكس اول سريالهاي هرشبي شبكه 3 را پر كند
رامبد جوان همراه پيمان قاسمخاني و گروه نويسندگان سراغ طنزي فانتزي و البته در ژانر فضايي رفتهاند و براي اولين بار است كه تماشاگر تلويزيوني با اين فضاي تخيلي روبهرو ميشود. آنها 25 شب مخاطب را درگير كرده بودند تا اين تماشاچيها هر شب به تعدادش اضافه شود اما پخش اين سريال در يك ماه رمضان به تاخير افتاد تا سير صعودي مخاطبان آن با شيب منفي روبهرو شود. آماري كه نويسندگان مجموعه از آن خبر ميدادند:«اينجا هر روز آمارها را به دست ما ميرسانند. ما قبل از ماه مبارك رمضان سير صعودي داشتيم ولي اين تاخير يك ماهه كاملا به ضرر ما شد. بااین حال به جذب مخاطب دوباره اميدواريم و ميدانيم كه چه مسيري را داريم ميرويم.زماني كه ما كار را شروع كرديم، يك مسيري را براي خودمان ترسيم كردهايم اما اين وسط اتفاقاتي افتاد كه مخاطب را از نشستن پاي تلويزيون فراري ميداد.»
محتوای مخفی: احتمال لو رفتن قسمت های آتی سریال
چالش سیاه چاله
يكی از افراد گروه كه از صداوسيما خبرهایی را آورده بود به سراغ تيم نويسندگان رفت تا نكتهاي را يادآوري كند: «محراب جان به بچهها بگو از كلمه سياه چاله استفاده نكنند. اين كلمه را در ميآورند.» از محراب قاسمخاني درباره اين كلمه پرسيديم كه جواب داد: «نميدانم چرا با اين كلمه مشكل دارند. حتما متذكر چيزي است كه ما آن را نميفهميم.»
از او درباره اين يك ماه تاخير پرسيديم كه آيا فرصت خوبي براي طراحي دوباره شخصيتها بوده:«ضربهاي كه ما خورديم كمبود وقتمان براي طراحي شخصيتها بود. در ماه رمضان هم اين فرصت به وجود نيامد.
رامبد كار را با يك دوربين ميگيرد و مونتاژ ميكند. به همين خاطر سرعت كارمان خيلي پايين است. در ماه رمضان هم فقط توانستيم هفت قسمت اضافهتر بگيريم. اگر همين روند ادامه داشته باشد تا چند روز ديگر روز پخش ميشويم و اين اصلا خوب نيست.»
تقصیر من بود
پيمان قاسمخاني، سرپرست نويسندگان است. او كه در شروع سريال مسافران بايد سر صحنه سنپترزبورگ هم حاضر ميشده، بعد از اتمام فيلمبرداري كار بهروز افخمي بهصورت تمام وقت به گروه ملحق شده و به همين خاطر خيلي از ضعفهاي اين كار را به عهده ميگيرد. موضوعي كه محراب هم به آن اشاره ميكند: «اگر پيمان از اول با ما بود، در شخصيتپردازيها چند قدم جلوتر بوديم.»
پيمان هم كه اين موضوع را قبول دارد، دراينباره ميگويد: «درست زماني كه اين كار شروع شد، 40 شب بايد سر صحنه كار آقاي افخمي ميرفتم. فقط در جلسات اينجا شركت ميكردم و بار نوشتن بهعهده محراب و عليرضا بود. اگر كار مشكلي دارد، درصد زيادي از آن به من برميگردد اما به اين معني نيست كه كار را دوست نداشته باشيم. من و رامبد حرفهاي مشترك زيادي داريم كه در اين سريال در حال نمايش است.»
یک شخصیت می خواستیم
كار تمام شده و حالا فرصت استراحت رامبد جوان است. به سراغ او رفتيم. انگار انرژي اين فرد تمام نشدني است. با او درباه اين وقفه يك ماهه صحبت كرديم:«اين فرصت خوبي بود تا يك مقدار به چيزي كه ميخواهيم نزديكتر شويم اما زياد هم فرقي برايمان نكرده و فقط براي چند پخش جلو افتادهايم اما متاسفانه باز هم روز پخش ميشويم.»
اما سوال مهمتري هم بود. اضافه شدن رضا شفيعي جم و اينكه چرا او سر صحنه نيست: «ما قصد داشتيم در سري دوم برنامه يك شخصيت جديد را به كار اضافه كنيم كه بعد از بررسيها به رضا رسيديم. او الان سر يك كار ديگر هم هست و نقشي كه دارد، هيچ ارتباطي به شخصيتهاي ديگر ندارد. به همين خاطر ضبط او جداگانه انجام ميشود و زياد با گروه نيست.»
جنس شوخی فرق دارد
«تا كي بايد اينقدر كارهاي تكراري به خورد مردم بدهيم.» اين انتقادي بود كه رامبد جوان از سريالهاي طنز اين چند سال اخير كرد. وقتي اين صحبتها مطرح شد كه مسائلي درباره فضاي جديد سريال مسافران مطرح كرديم. فضايي فانتزي كه براي تلويزيون و مخاطب آن خرق عادت است اما شايد اين خرق عادت باعث شده كه مردم تمايلي براي ديدن اين سريال نداشته باشند؛ «كاملا با اين موضوع مخالفم. من با خيلي از افراد صحبت كردهام. وقتي انتقاد ميكردند از آنها ميپرسيدم كه چند قسمت از كار را ديدهاند. بعدا ميفهميدم كه كار را درست نديدهاند. ما در زمان بدي قرار داريم. مردم ديگر تمايلي براي ديدن تلويزيون ندارند. خيلي از افراد هم هستند كه تمايلي به ديدن كارهاي طنز ندارند. ميخواهند با كمي ديدن پي به جنس شوخي كار ببرند. در صورتي كه اين طور نيست. بايد كار را ببينند تا جنس شوخي را بشناسند. كساني كه اين كار را دوست ندارند بهخاطر اين است كه هنوز كار را بهطور كامل نديدهاند. اگر كمي حوصله كنند مطمئن هستم كه اين كار جذبشان ميكند.»
منبع: hamavaz.com
مهدی جانامشب بابا 3 شمبه هست و 3 شنبه ها که نمیده !!! فردا ...امشب چی؟
امشب باید بده چون بعد از اذان پخش میشهامشب چی؟
راس می گــهما در زمان بدي قرار داريم. مردم ديگر تمايلي براي ديدن تلويزيون ندارند. خيلي از افراد هم هستند كه تمايلي به ديدن كارهاي طنز ندارند. ميخواهند با كمي ديدن پي به جنس شوخي كار ببرند. در صورتي كه اين طور نيست. بايد كار را ببينند تا جنس شوخي را بشناسند. كساني كه اين كار را دوست ندارند بهخاطر اين است كه هنوز كار را بهطور كامل نديدهاند. اگر كمي حوصله كنند مطمئن هستم كه اين كار جذبشان ميكند.»
منم فکر کنم پخش شو چون همیشه بعد از اذان لوگوی سیاه برداشته میشه.
به نظره من 25 قسمته اول شاید جمعا 5 قسمتش قشنگ بود ولی این جدیده که داره نشون میده همشون قشنگن البته دلیله قشنگیش هم فکر کنم این باشه که 61 کمتر ادا و اصول درمیاره نه غلام؟
بابا تاریخ رو نگا کن !! این پست ماله دیروزه ...مهدی جانامشب چی؟
امشب فکر کنم کلید اسرار بزاره :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)